reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka

co za paskudna pogoda...wrr...a ja musze do miasta kupic jakies bolerko do sukni i buty..bo czasu malo no i muszeumowic sie z fryzjerka...najlepiej aby przyszla do mnie do domu ale nie wiem czy w tym polskim saonie sie na to zgodza...a nie mam prywatnego teleonu do tej fryzjerkic o chcialam aby mi zrobila.. tam pracuja 2 Basie a ja chce ta wysoka bo tamala ostatnio tak mnie sciela ze heja...i nie jestem zaowolona..a ta wyoka o super i jak ona mnie scinala to naprawde bylo suuuper..moze ktoras z Was wie o ktora mi chodzi i ma o niej numerek

reklama
hejka jest u mnie rodzina wiec nie mialam czasu załaczyc zdjec z naszego udanego spotkania w poniedziałek ale robie to teraz i dziewczyny wybralam zdjecia najfajniesze :)

Załączniki

• IMG_0spotkanie444042.jpg
    IMG_0spotkanie444042.jpg
    105,6 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_spotkanie1110011.jpg
    IMG_spotkanie1110011.jpg
    81,6 KB · Wyświetleń: 50
ciąg dalszy:)

Załączniki

• IMG_spotkanie4440007.jpg
    IMG_spotkanie4440007.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_spotkanie33330026.jpg
    IMG_spotkanie33330026.jpg
    75,5 KB · Wyświetleń: 44
  • IMGspotkanie222_0020.jpg
    IMGspotkanie222_0020.jpg
    86,8 KB · Wyświetleń: 42
W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi,
niech wam jak najlepiej w życiu się powodzi,
zaś w Nowym Roku o każdej godzinie,
niechaj nic co dobre was w życiu nie minie!
najserdeczniejsze zyczenia Bozonarodzenowe zyczy Kacperek z rodzicami:)
Dziewczyny trzymajcie sie cieplutko i udanych wypieków:):):)

reklama
Wpadłam złozyc Wam Kochane zyczonka:

Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Całą Rodzinką życzymy Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

Do góry