reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzisiaj nie pojechalam na spotkanie bo moja miala wlasnie skonczyla roczek i spedzalismy rodzinny dzien:)
Larcia jak jedziesz do galway to po prawej stronie mijasz moje osiedle ( charakterystyczne zolto niebieskie domki i kilka bialych) ja tam mieszkam numer na priva ci wysle ....ale zapraszam - w srode jestem caly dzien poza domem:)
Didi nie jestem wizazystka aczkolwiek potrafie zrobic dobry make up dobrany kolorystycznie itp itd na pazurki zapraszam- full wypas po znajomosci z upustem :blink:

Dziewzyny z innej beczki czy w irlandii jest jakis odpowiednik LOPERAMIDU albo LAREMIDU wiecie anty kupka dla doroslych ?

i jesli mozecie mi napisac gdzie dokladnie w orranmore jest busy bee? mam ochote jechac z moja mala a nie wiem konkretnie gdzie......

reklama
Hej dziewczynki
Widac , że spotkanie się udało :tak:
A my wszyscy chorzy, poza tym w Polsce jak to w Polsce fajnie i rodzinnie :-)

śniegu jak na razie nie widac
Pozdrawiam

Swietne fotki,widac ze spotkanie udane.

asia nicola a gdzie mieszkasz?napewno sie jakos uda Nam zobaczyc, ale to juz chyba po Swietach.

3razyM chyba wiem o ktore domki Ci chodzi. Powiedzialabym Ci teraz, ze czwartek lub piatek, ale...nie wiem czy auta nie bede oddawala,zeby zderzak wymienili mi po tym wypadku pare dni temu i nie jestem pewna, czy odrazu dostane zastepcze auto. Jeszcze cie poinformuje.A tobie w jakich godzinach pasuje?Bo tak jak juz pisalam, mi pasuje spotkac sie na ok 11-12-13. Busy bees jest hmmm jak masz rondo na oranmore(w oranmore skrecasz w prawo na rondzie), to bierzesz pierwsze wyjscie na tym rondzie, czyli pierwsze w lewo(jak na hotel) i zaraz za rondem skrecasz w lewo, kawalek prosto i w lewo i w prawo i juz jestes.My napewno bedziemy jechac po Swietach tam, moze 27.

Witam juz sie z Wami z Galway

pogoda tu jak w Pl..hehe...wczoraj dojechalam zmeczona na miejsce ale cala i zdrowa...oczywiscie z Martuska musialam sie przywitam i odwiedzic ja na chwilke:-D

reklama
Do góry