reklama
GLIWA
Fanka BB :)
Witam dziewczyny.
Aniaa miłej wizyty na badaniu usg.
Tichonku najgorsze te oplaty my tu autka nie mamy,ale za to w Polsce mamy i wiemy jak to jest.
Dzionek widze fajnie sie zapowiada,pogoda dopisuje od rana słoneczko.Za niedlugo wychodzimy na spacerek,szkoda dnia na siedzenie w domku.
Milej niedzieli.
Aniaa miłej wizyty na badaniu usg.
Tichonku najgorsze te oplaty my tu autka nie mamy,ale za to w Polsce mamy i wiemy jak to jest.
Dzionek widze fajnie sie zapowiada,pogoda dopisuje od rana słoneczko.Za niedlugo wychodzimy na spacerek,szkoda dnia na siedzenie w domku.
Milej niedzieli.
didi
siemanko'
milej niedzieli zycze no i udanego Dnia Matki
mnie z okazji tego swieta dzieci z tata zabieraja na obiadek do naszej ulubionej restauracji
teraz mam chwilke spokoju chlopcy na basen poszli a mloda lezy..a ja dopiero co usiadlam od rana wzielam sie za prasowanko rzeczy ktore czekaly na mnie kilka dni aby me smignela zelazkiem..
ok..milego dnia
milej niedzieli zycze no i udanego Dnia Matki
mnie z okazji tego swieta dzieci z tata zabieraja na obiadek do naszej ulubionej restauracji
teraz mam chwilke spokoju chlopcy na basen poszli a mloda lezy..a ja dopiero co usiadlam od rana wzielam sie za prasowanko rzeczy ktore czekaly na mnie kilka dni aby me smignela zelazkiem..
ok..milego dnia
didi ja wlasnie tez przyszlam poprasoac ale zasiadlam tutaj...
fajnie masz z tym obiadkeim w restauracji...ja tam sama musialam gotowac...ale jeszcze nie spalaszowane,..ziemniaki dogotowac trza!!
JAk tam dietka??
Tichonku to super ze wam tak tanio policzyli-tanio bo w porownaniu z 2500e,to taniutko;-)..a axie przegieli na maxa
u nas kiszka...pada od rana z przerwami..ze spaceru nici chyba
fajnie masz z tym obiadkeim w restauracji...ja tam sama musialam gotowac...ale jeszcze nie spalaszowane,..ziemniaki dogotowac trza!!
JAk tam dietka??
Tichonku to super ze wam tak tanio policzyli-tanio bo w porownaniu z 2500e,to taniutko;-)..a axie przegieli na maxa
u nas kiszka...pada od rana z przerwami..ze spaceru nici chyba
Hey
Ja dzis rano wstalam i zobaczyłam ze mam ospe!!!:-szok:
Na razie krostek mam mało bola mnie mięśnie i stawy i mam 37.2
Mam straszne wyrzuty sumienia ze mogłam zarazić duzo osób
Mogłam w domu siedzieć a nie na urodziny chodzic :-(
Przepraszam was wszystkie mam nadzieje ze jednak nikt ode mnie nie złapie
GLIWA
Po spacerku juz:-) a myślałam ze pogoda bedzie lepiej dopisywała,A tu raz słońce raz deszcz,jeszcze nas złapał jak wracalismy do domku.
Byliśmy w kościółku.Dzis kupilismy obiadzik gotowy,bo niechce mi sie dzis przy garach stac.
Za niedlugo znajomi Nas odwiedza,wiec bedzie oki.
Byliśmy w kościółku.Dzis kupilismy obiadzik gotowy,bo niechce mi sie dzis przy garach stac.
Za niedlugo znajomi Nas odwiedza,wiec bedzie oki.
lubiczanka
Witam
Tichonek-daj no naqmiary na taka ubezpieczalnie-plisssss
Wiesieńko-bidulka Twoja maleńka...Nic nie poradzę bo po 1-dziewczynki już ponapisywały,2-żadne z moich dzieciąt nie przechodziło etapu ząbkowania w tak dramatyczny sposób((
Aaniu-prosimy o relację z usg-mam nadzieję,że spełniło Twoje oczekiwania
Uciekam,bo mi obiadzio stygnie
Do miłego
Tichonek-daj no naqmiary na taka ubezpieczalnie-plisssss
Wiesieńko-bidulka Twoja maleńka...Nic nie poradzę bo po 1-dziewczynki już ponapisywały,2-żadne z moich dzieciąt nie przechodziło etapu ząbkowania w tak dramatyczny sposób((
Aaniu-prosimy o relację z usg-mam nadzieję,że spełniło Twoje oczekiwania
Uciekam,bo mi obiadzio stygnie
Do miłego
Oj Monia...mowilam Ci,zebys uwazala na siebie i innych.To u Ciebie moglo byc juz od dawna,bo ona wylega sie nawet do 3 tygodni!Wiec juz u Zuzi moglas to miec w sobie.No coz...oby nikt wiecej nie zachorowal.A Ty kuruj sie,lez w lozku i niech Twoj maz uwaza na siebie(ze wzgledu na polpasiec),no i dzieci...Trzymajcie sie.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Moniadan o masz:-(, zdrówka kochana
Tichonku ale taniutko Was ubezpieczenie wyniosło
Tichonku ale taniutko Was ubezpieczenie wyniosło
reklama
didi
Hey
Monia..mam nadzieje ze nie zartujesz bo wiem ze 1 kwetnia mialas taki opis..no i wykrakalas...a ja blisko Ciebe stalam i mam nadziejez ze nie zlapalam wirusa bo u mnie to juz polpasiec...wrrrr.. a ja mam niedlugo egzamin.. ale jak dzieci dostana to luz..haha.. ale jak dostana to podziekuje dopiero za wirusa...
jesli mozesz to popros kogos Pl niech jutro kupia i wysla Tobie ten puder w plynie na ospe ..jak jutro wysla priorytetem to w srode dostaniesz... bo bez niego zwiariujesz od tego swedznia