reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam dziewczyny, mam pytanie czy ktores z waszych maluchow zabkowalo tak ciezko? Asia ma od kilku dni wysoka goraczke podchodzi nawet do 39,trwa to juz od 4 dni,nie spi w nocy w dzien tez po trochu, samrujemy jej zelami i podaje leki przeciwgoraczkowe.Nie wiem jak dlugo to moze potrwac ale ja jestem na granicy wyczerpania. Pytalam doktorki i powiedziala ze do 5 dni mozna podawac leki a co potem? Wczoraj juz bylo lepiej dzis w ciagu dnia tez nawet niezle ale teraz wieczorem masakra, Nie wiem juz co mam dalej robic.
Sorki ze nie mam czasu na czytanie i pisanie, ale chodze jak zoombi:-(

Wisienka biedna Asia:-(
Szym przechodzi ciezko zabkowanie,ale tylko raz na dwa dni pojawila sie przy tym goraczka ,ktora zaraz znikla...

Tichonku a Ciebie to gdzie wcielo??pchasz auto czy co?;-);-);-):-p

Tichonku jak zakupy i autko??
Wisienka wspólczuje, próbowałaś Vibrukol?? Lub daj jej coś zimnego na ukojenie do pogryzienia ja dawałam marchewke z lodówki np
Ja dziś busy w pracy, po pracy na basen z dzieckiem tam była jego przedszkolanka więc oczu nie mógł od niej oderwać, i popisy w wodzie robił:) Powiedziała mi że powinnam zapisać Oliego na jakieś zajęcia taneczne(co mam zamiar zorbić) ponieważ ma niesamowite wyczucie muzyki i rytmu:))
Potem u Didi mała posiadówa, i do domu kolacja kąpiel i wyro. Zaraz ide spąc bo jutro mega busy śniadanie i lunch na Dzień MAtki.
Tak wogóle to dali mi spowrotem kontrakt na pełny etat bo sie robi busy, więc mam mniej czasu:/

Więc życze Wam udanego Dnia Matki jutro!!!:))))

hejka ja tak tylko na chwilke, bo czekam na tel od J ,za pol godz. powinien ladowac :)) a do domu dotrze na 3:dry: jak dobrze pojdzie .
Biedne dzieciaczki z tymi zebolkami,mi tez Nataniel marudzil caly dzien, wszystko do buzki pakowal a teraz zdazyl 2 razy sie przebudzic z placzem a spi od godz :confused: ciezka nocka przedemna.
Wiesienko oby Asi szybko wyszly zabki, przesylam troche mocy, zebys przetrwala ta nocke:-)
milego weekendu laseczki :-):-)

witam:baffled:

wiesieńko ja tez mam ciężkie noce ostatnio:baffled:dzisiaj może ze 4 godz.pospalam ale Szymek temperatury nie ma:no:miał tylko przy pierwszych ząbkach.

Witam

Tichonku jak tam się nowe autko sprawuje???
Wiesienko biedna Asia:no:, moja dwa dni gorączkowała i wystarczyło, a Asia bidulka, oby szybko wyszły te ząbki

Nam się udało wczoraj zaliczyć spacerek, weszliśmy do domu i lunęło:-p i potem nawet grad padał:szok:, dzisiaj na razie słoneczko świeci. Rosołek się gotuje.

Dobrej niedzieli

Witam niedzielnie :-)

Tichonku gdzie Cie wcielo?jak tam po zakupach?

Kamcia to chyba dobrze ze dali kontrakt na pelny etat.

Wisienko wspolczuje Ci naprawde,moja na szczescie przeszla zabkowanie bezobjawowo...moze podaj jej vibrucol i gryzaczki z lodowki moze pomoga ...

Asienko nam niestety nie udalo sie wyjsc padalo z przerwami :wściekła/y:

Natala cos nie chce mi jesc :no:nie wiem co sie dzieje?
Ja dzis na usg 4d :-D:-)

Udanej niedzieli zycze:-)

reklama
Bry:-)
Niedziela,mąż w domu,auto jest i oczywiście co?Pada deszcz:wściekła/y:Szlag:dry:

Tichonku i jak tam zakupy sie udały?

Tichonku jak zakupy i autko??

A,dziękuję,autko fajnie śmiga,jestem zadowolona a zakupki...raptem polski sklep zaliczyliśmy wczoraj,także zakupki tylko jedzeniowe były:-pW sumie to jesteśmy teraz tak spłukani po tym zakupie auta,że inne zakupy nie wchodzą w rachubę:baffled:
To szerokiej drogi i udanych zakupow no i mam nadzieje ze w najblizszym czasie nas odwiedzicie :tak:
Odwiedzimy,odwiedzimy:tak:
wow...a kto za kierownica??;-)

napisz ile ubezpieczenie was wynioslo.
:eek:No chyba nie myślisz,że ja?!:-D:-DP kieruje a ja na razie tylko obserwuję:-p
Nie było mnie już wczoraj na BB bo po zakupach pojechaliśmy do znajomych i wróciliśmy około 22-giej:tak:Taksówką bo P wypił:tak:A podjudzał mnie,żebym wracała ale pewnie sam miał nadzieję,że się nie zgodzę:-DToż dopiero co ubezpieczenie wykupił,nie musimy mieć stłuczki już pierwszego dnia:zawstydzona/y::-D:-D
A opłaty wyszły tak,że tax 333E a ubezpieczenie 651E + wzięliśmy ubezpieczenie zniżek 120E:tak:...Nie ma to jak wziąć w Axie za 2500E,co?:baffled::-D:-D:-D
Wszystkiego najlepszego,mamuśki:-)

Idę kluski turlać:sorry2:

Do góry