reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Po obiedzie mialysmy isc na spacer a moja cora zjadla obiad polozyla sie na kanapie w salonie i zasnela spala 2,5 godziny i ze spacerku nici teraz to juz mi sie nie chce wychodzic jakos kiepsko sie czuje pobrzusze mnie pobolewa.

Luii witaj i gratuluje ciazy

Misia leci leci czas nie obejrzysz sie i bedziesz lezec na porodowce :-D

reklama
WolfiA Wszystkiego najlepszego dla Twojego czterolatka!:tak:

victor_2nd_birthday_cake.jpg

Lubiczanko no właśnie-WolfiA nie Wilwia:sorry2::-D

Moniadan ani jedno ani drugie w grę nie wchodzi,czekam na inne propozycje:-D

Hej!

anineczko, sandrulinska-
duzo zdrowka, szczescia, milosci, kasiorki oraz spelnienia najskrytszych marzen!!!!
YouTube - Happy Birthday

Wolfia- Twojemu synkowi rowniez zycze wszystkiego naj, naj!!!!:tak:
Luii-witaj.

Spadam bo film mi sie juz zaczyna.
Milego wieczorku!

Witam
A my dziś miły dzionek kino z dziećmi, potem obiad i spacern na salthill i kawka. Mijając kafejke zobaczyłam gofry mniam więc kupiłam skłądniki, sos czekoladowy , bita śmietane i truskawki i heja bedziemy robic:))
Tak wogóle to wtorek jest Pancake Tuesday mój ulubiony dzień:))

Sandrulińska sto lat!!
Wolfia dla twojego też życze dużo zdrówka!:)
Tichonku szkoda że taka lipa z tym autem:(
Misia ale ten czas zleciał masakra...
Luii witaj w naszym gronie:)
Ok zmykam robić gorfy hihi

ello z wieczora!

wpadłam z życzeniami;-)
Wolfia-najlepszego Victorkowi:tak:
sandrulinska - i Tobie wszystkiego najpiękniejszego!

lecę Wikę kłaść

Wolfia ale ze mnie gapa:zawstydzona/y:...wszystkiego najlepszego dla Twojego synka:)
Dzis mi kolezanka mowila ze tlusty czwartek jest w ten czwartek a nie nastepny...a ja caly czas myslalam ze to w nastepny czwartek..
Zrobie sobie mala przerwe w dietkowaniu i upieke rogaliki i faworki:)

O super tłusty czwartek może chrusty zrobie... ja to jestem łąsuch haha
O jezu troche sie nameczyłam przy 1 mialam skrobanie gofrownicy://// wg przepisu nie trzeba bylo smarowac olejem czego nie zrobilam i wszystko mi sie przykleilo eh ale reszta poszla ok załącze fotke co by wam smaka zrobic:))
Zaraz do wyra poczytac troche i spac bo jutro praca.

Załączniki

• IMG_1073.jpg
    IMG_1073.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry