reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka:-)

My juz po spacerku:-), dobrze, ze wybralismy sie po 12 bo teraz deszczyk padal i pochmurno:-(. Mala spi wiec szybko obiad podszykowalam:tak:. Maz pojechal do pawilonu w Swords oddac gre do sklepu bo w czwartek kupil i nie dziala:wściekła/y::-(.

Sandrulinska wszystkiego co najlepsze, usmiechu i pogody ducha
Tichonek ale pech
luii witam, rozgosc sie i mam nadzieje, ze tym razem bedzie wszystko dobrze.

reklama
Hey mamuski!
Anineczko spoznione ale szczere zyczonla Wszystkiego Naj
Sandrulinska dla Ciebie rowniez spelnienia marzen i planow

Luii witaj Ja badan pretanalnych nie robilam ale mysle ze bez problemu w polskiej przychodni mozesz zrobic ale do 35 lat nie ma wskazan zycze powodzenia z ciaza

Tichonek ale pech ze silnik padl to nic innego nie pozostalo jak rozgladac sie za czyms nowym
Pauletta mi tez zdaza sie zalaczyc inny palnik na szczescie nic nie spalilam do tej pory ;-)
Ewelcia no wlasnie u nas tez slonce i wiatr
Bylismy w miescie nakarmic kaczki i na zakupach
Wydalam cala moja wyplate szkoda ze tak powoli sie zarabia a szybko wydaje :-)
Zaraz ide drugie danie tworzyc bo o samym rosolku jestesmy
Milego po poludnia

Rozglądać to się trzeba ale za co kupić to auto?:wściekła/y:
luii witam,gratuluję ciąży i mam nadzieję,że tym razem wszystko się dobrze skończy:tak:
Ja w tym roku 33lata:dry:kończę,jestem w drugiej ciąży i nie robiłam badań prenatalnych.Ale faktycznie w polskiej klinice bez problemu Ci zrobią:tak:
Pauletta ja to robię nagminnie,włączam inny palnik a na innym stawiam garnek:eek:P już mi tyle raz zwracał uwagę,że szok:sorry2:W końcu się poparzę albo coś spalę:eek:

Witam nowa forekme Luii...ja tez jestem z Carlow:tak:
W Carlow w szpitalu masz wizyty?

Byla tutaj jeszcze(bardziej na innym watku )mam z Carlow w ciazy blizniaczej i jakos sie nie odzywa:sorry2:a szkoda ,bo jets nas juz 3...zawsze jakies spotkanko mozna by bylo wykobinowac;-):tak::-).

Pauletta zapomnialam wczesniej napisac ze mam to samo...i raz juz spalilam plastikowa miske...raczej sie stopila dokladnie tak jak Twoja.

Tichonku a juz mysleliscie nad jakims autem?

pojechalismy na miasto,ale tylko na chwile i do znajomych ,ale ich nie ma ....po 16 mamy jechac.
weszlismy tylko do pennego bo skarpetki dla mlodego chcialam kupic i M spodnie sobie kupil...mlody szopke odstawial bo on chcial do tych samochodow wsiadac co sie 2e wklada i sie bujaja....:sorry:

zimno jak diabli jest

Ciao!!

Luii-witaj i zycze wszystkiego co najlepsze w drugiej ciazy!

Sandrula- wszystkiego naj naj naj!!

My zaliczylismy rano Aquarium na Salthill i plac zabaw...i Alencjusz padl....Pogoda piekna! Slonce tak fajnie przygrzewa!! Wylegiwalam sie wiec na lawce,a Aaron latal za Alexem..haha
Obiad juz zrobiony. Ogladam 9 miesiecy na polsacie.
Lece

ps-od dzis zaczynam odliczanie od 10 :) zaczelam 30 tydzien!!!!! DACIE WIARE?????;)

Ewelcia dopiero wczoraj się okazało,że z auta nici,P będzie dopiero pod wieczór więc nie było kiedy myśleć o aucie,jakie chcemy mieć:sorry2:To była okazja jak nie wiem.P jakby go naprawił za 500E,auto byłoby nasze i to jeszcze kombik,a tak...Nie wiem,na pewno małe auto nie wchodzi w grę.Dwoje dzieci,dwa foteliki,wózek i jakieś zakupy muszą się zmieścić więc trochę kasy trzeba,a jak na razie to jesteśmy w czarnej doopie:wściekła/y:
Misia oj leci czas,leci:sorry2:Sama jak na swoją ciążę patrzę to w wielkim szoku jestem,że to już tak niedługo:szok:

Tichonek w gre wchodzi napad albo pozyczka z banku ;-)
Pomalowalam sobie pazurki nowym lakierem czekam az wyschna i ide cappucino robic dla siebie i mezowskiego ;-)
Wolfia synek urodziny ma? Jesli tak to wszystkiego naj!!!!

reklama
Sandrulińska-wszystkiego naj,naj!żebys nigdy nie straciła tego pozytywnego nastawienia do świata i usmiech rozdawała kazdej zyczliwej osobie:)
WOLFIa-dla Twojego małego mężczyzny samych slodkich i kolorowych dni:)
Tichonek-no straszności mi tu piszesz-straszna szkoda-tym bardziej,że udało sie Wam załatwić i dogadać z szefem P:(
Misia-ale jaja-faktycznie finisz...Ależ jak z bicza strzeliło:)
Asieńko-jak Twoje sprawy?Mam nadzieje,że pozytywnie,i że wszelakie zmartwienia sa juz tylko wspomnieniem:)))
Luii-witam:)Życzę pogody ducha w tej ciąży-a wszystko będzie dobrze:)
Monidan-skąd ja to znam?Tyle czlowiek zawsze czekał na tą wypłatę,a potem niedzielny wypadzik i trach-po kasce:/

Ostatnia edycja:
Do góry