reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

.

Lubiczanko i jednak bedzie grill :-)takze jak masz ochote na karkowke badz kielbase to zapraszam :-)

a dziękuję-ale Ci dobrze....i powiem ,że gdyby tylko nie ta odległość...
Anineczko-jak jest okazja to się z niej korzysta!!!Może i my Was kiedys poprosimy o podobną przysługę-mówię Ci bookuj:))))

reklama
anineczko- fakt ostatnio malo sie udzielam, z czasem jak zwykle u mnie krucho, obiecuje poprawe Pani kierowniczko;-):-D:-D
A u Natalki wszystko wporzadeczku, ostatnio painta rozpracowuje, maluje koloruje i za chiny nie chce mnie do laptopa dopuscic:-D

tichonek-wykozystujcie dziadkow na maksa, my zawsze tak robimy jak jestesmy w PL.

ewelcia-gratulacje i zycze Ci wytrwalosci w diecie no i oczywiscie w nie paleniu.

Ja ostatnio przegladalam sobie zdjecia A.Muchy jak wygladala kiedys a jak teraz.
No i musze przyznac, ze teraz wyglada rewelacyjnie.

Ja to nie chce sie zalic, czy cos w tym stylu ale mnie i tak jest czasami ciezko:-(. Moja cala rodzina jest w Polsce a ja jestem z nimi bardzo zzyta i ciezko mi jest mieszkac tak daleko od nich:-(. Napewno nie jedna z was ma tak samo:sorry:.
Moj maz ma tutaj troche rodziny, brata z zona i dzieckiem, kuzynke z mezem i synkiem, kuzyna z zona i corka i jeszcze jednego kuzyna z zona. A ja mam tylko jego no i teraz naszego skarbeczka:tak:.
Lubie rodzine meza ale zawsze wyczuwam u nich ciagla rywalizacje i dozenie do tego zeby miec cos lepszego niz pozostali:confused2:.
Podam moze przyklad glupiego prawa jazdy, dziewczyny porobily prawka a ja nie bo nawet nie wiem czy sie nadaje do tego, i ciagle czuje wywierana na mnie presje ze jak one zrobily to i ja musze!! :eek:

Plete smety, bore sie za robote a nie za rozmyslanie bo to chyba narazie nie dla mnie, musze skoncentrowac sie na sobie i dziecku.
Pozdrawiam.

Asienka_r to kiedy nas odwiedzisz??

AsieńkaM - rób tak, żebyś ty była zadowolona i Zuzia - i nie przejmuj się gadaniem - my bynajmniej cię nie potępiamy:) a rodzina... no cóż - temat rzeka...
Lubiczanka - :-D:-D:-D
idę pranie wieszać, póki dziecię drzemie...

AsienkoM może w następny weekend, ale wtedy napadlibyśmy Was w trójkę, znaczy ja Ania i mój M:-D, tylko nie wiem, czy Twój P byłby w domku w niedzielę, no i czy nie mielibyście jakichś gości... Bo sama to ja za Chiny nie trafię, a mój znalazłby Was na mapie:-D:rofl2:;-) i byśmy trafili, ale zobaczymy

Pawel ma zawsze niedziele wolna:-):tak:, a jeszcze nikt sie nie zapowiadal z wizyta na weekend bo wiekszosc znajomych jest chorych:-( bo teraz grypa panuje i nie chca malej zarazic:happy:. I ja siedze w domu. Do mnie prosta droga, tylko od autobusu 33 to jest kawalek drogi bo trzeba cale miasto przejsc:sorry:, natomiast przystanek na 101 mam zaraz przy wejsciu na osiedle. A jak jezdzisz samochodem to nie problem.

A zapomnialam Wam sie pochwalic, ze w czasie adwentu odwiedzalam stronke z Kalendarzem Adwentowym i nawet wzielam raz udzial w konkursie na Przepis Wigilijny:tak: i wygralam ksiazke:tak::-):szok:. Maja mi ja wyslac do domu w Polsce:tak:. Moze zdaza przed przyjazdem mojej mamy to mi ja wezmie.

Ostatnia edycja:
Asienko no to gratulacje:-)
No to jakoś się jeszcze dogadamy, co do przyszłej niedzieli. My 33, bo od nas tylko to jeździ do Was, ale spacerek sobie zrobimy chętnie:-D, bo nie znamy Balbriggan. My tylko Lidl, polski kościół, tesco i polski sklep kojarzymy:rofl2:

helloł

AsienkoM cudne to maleństwo masz :tak: i jesli zdecydowałaś po wielu próbach jednak butle zapodać to przeciez tylko i wyłacznie Twoja decyzja i nic nikomu do tego ;-)

anineczko bookuj!! jaka cena:eek: za darmo- a skoro lubiczanka sie podejmuje całego przybytku Twego dopilnować soł...:-D a Ty jak sie czujesz? rozłozylo Cie czy stłamsiłas w zarodku??

Tichonkowa Mati juz duzy ze ho ho... Ty to sie wyskanujesz w tej PL ze Ci juz do konca styknie:-D

renni skąd ja znam temat ze dziecko nie chce mamy do kompa dopuścić :confused2::-D

Zeby nie było kolorowo az tak... moje młodsze po dwóch tyg. w przedszkolu dziś wstała z gorączką ofqrs :nerd: normlanie 2 tyg gód następny tydzien w domu. ehh.. zasnęła teraz ,ale... az sie boje myśleć.Oby minęło i nic nie było z tego...
Martysia moja kochana jak dziś rano zobaczyła siostre swą to postanowiła,ze sama pojdzie do szkoły, zeby małej juz nie ciągać...kochana moja...

miłego popołudnia laseczki

reklama
Margaritta ależ Ty masz kochaną starszą córcię:-), a młodszej dużo zdróweczka i oby się nic nie wykluło

Dziecię śpi, pranie zebrane, jeszcze poskładam i przygotuję się z wyjściem na dwór, bo znowu długo mi zejdzie, jak dziecko szaleć zacznie:confused2:

Do góry