reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia trzymam kciuki z anowa prace...na pewno Ci sie uda!

no i napisala co wiedziala:baffled::sorry2::rofl2:
jestem nie do zycia dzis!!!!!!!
leb mnie boli od rana...chodze jak nacpana,nic mi sie nie chce/....
mam nadzieje ze mi przejdzie ...chyba zaraz jakas kawke sobie zapodam?

reklama
ale się rozpisałyście :szok:
no tak - poniedziałek, dzieci do szkoły w końcu odstawione, mężowscy w robocie, czyli nareszcie powrót do normalności:)
a moje dziecię szaleje... boję się na minutę go zostawić... i na drzemkę się nie zanosi:-(

już jeeeestem
Tichonek-łoj minut to Ty sie nie czepiaj;)
Andzulina-podejrzewam,ze tak tylko dzis,bo z autopsji wiem,ze zycie tu zaczyna się popołudniu właśnie:/

Lubiczanka - ja nie nadążę z czytaniem... już nie mówiąc o tym, żeby zapamiętać, co komu odpisać...
wczoraj znów ogoliłam moje dziecię na zero... i dochodzę do wniosku, że razem z włosami stracił trochę rozumu;/ skąd mu takie pomysły przychodzą do głowy???

Lubiczanka - ja nie nadążę z czytaniem... już nie mówiąc o tym, żeby zapamiętać, co komu odpisać...
wczoraj znów ogoliłam moje dziecię na zero... i dochodzę do wniosku, że razem z włosami stracił trochę rozumu;/ skąd mu takie pomysły przychodzą do głowy???
Ja staram się nie miec zaległości-przynajmniej póki mogę sobie na to pozwolic a i tak często zapominam skomentować to,co chciałam:zawstydzona/y:dlaczego obcinasz igorkowi włoski-żeby wzmocnic czy tak?

Lubiczanka - tak:) i w sumie to działa, bo we wrześniu ogoliliśmy go pierwszy raz i urosły mu takie fajne, gęste i grube... ale z przodu i na skroniach dalej miał takie cienkie, bo nie daliśmy rady złapać je za pierwszym razem. i teraz się udało:) tylko, że mam łysolka teraz;P
Tichonek - dobry pomysł:) od razu zafunduję mu może jakieś długie, coby przerósł inteligencją wszystkich dookoła:p

Andzia to jeszcz kilka razy go ogolisz to rozum całkiem straci hahah nie wiem czemu czepiasz sie swojego synka:)))
No a ja wróciłam z agencjii wypisałam forme powiedziala mi co nieco o pracy no i jutro o 3 interview, musze sie troche przygotowac żeby ich zaskoczyc słownictwem hihihi

Aha lubiczanko to jak ci sie nudzi to prosze mi pyszne babeczk lub rogaliki upiec jak przyjade do Ciebie:))))

reklama
hej Wam!

klikacie jak szalone i to tak od poniedzialku:szok:
Widze pozytywne glupawki tez panuja;-)lepiej tak niz sie dolowac;-):tak:

poki pamietam:
misia-szczesliwego lotu,Al bedzie grzecznie chrapal,zobaczysz:tak:;-)
Tichonek-ja tez sie zawsze przed wizytami stresowalam,wiec rozumiem i 3mam kciuki,choc oczywiscie wszystko bedzie OK
Chyba nie gratulowalam mamom,ktore urodzily niedawno,wiec martuska i asienka-buziaki Wam i dzidziolcom!
asienko_r-gdzies czytalam ze jesli chodzi o posiliki dzieci,patrzy sie na to ile zjedza w zestawieniu tygodniowym,a nie dziennie.Wiec chwilowy brak apetytu Anulki niech Cie nie martwi:tak:
kamcia-powodzenia na interview!Mysle ze dostaniesz te prace:tak:;-):happy:
Nie pamietam kto mial problem z pecherzem,ale zycze zdrowka!Mnie pomogl sok zurawinowy.Tylko wazne zeby byl to 100% sok:tak:

U mnie tez zapal do porzadkow nie tegi,a przydalby sie:sorry2:26go mama przylatuje..Zamowilismy dzis polowke swiniaka,wiec nie bede sie nudzic-ze tez mama musiala sobie zajecie znalezc:blink:Z drugiej strony dobre zarelko nie jest zle;-)
Dziecie mi dzis wczesniej na drzemke poszlo,jakos zle spala w nocy;poplakiwala przez sen:-(pewnie jakies zeby wylaza..

Ide dalej:tak:;-)Do pozniej i milego dnia!

edit:asienko-takie to dziecie,widzisz;-)
Ja tez ostatno dorwalam mala z nozyczkami i udalo mi sie stworzyc grzywke:happy2:ale troche za malo podcielam i na dniach musze znowu.A nie jest latwo:blink:Wlasnie odnosnie spineczek/gumeczek-mialy prawo istnienia dopoki Wikta ich nie zlokalizowala na swojej glowie i nie zaczela sciagac.Wlosy jej lazly do oczu,stad czesto je tarla.Musialam cos wykombinowac i przyznam ze slicznie jej z ta grzywka.Taka....dziewczynusia sie z niej zrobila:-D

Ostatnia edycja:
Do góry