reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
qrcze to chyba tylko moj taki crazy ze 100wa po autostradzie zaiwania w taka pogode:baffled:Chyba mu zycie nie mile:confused:
Tak piszecie o tym botaniku ze az mi sie zachcialo;-)az zapytam malzonka co on o tym mysli:blink:Najpierw oblookam jak tam dojechac coby argumentow nagromadzic:-D
Ciekawe tylko jak z pogoda bedzie bo nasze auto nie bardzo chce sie drogi 3mac ;-)-pocieszajace ze autostrady powinne byc w lepszej kondycji niz reszta;-)

Ostatnia edycja:
Tichonek[/B]-mój J nie chce się dać namówić na Dublin:(((Zwłaszcza w taką pogodę:((((buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuuu:-(Ale rozumiem:tak:

Tichonek to jest www.schooldays.ie ale coś mi nie chce działac :baffled::confused:
Dzięki,nic to,że nie działa bo właśnie esa dostałam,że szkoła zamknięta:eek::-D:-D:-D
Dobrze,przynajmniej Radek się jeszcze w domku pogrzeje:-)
A strona pewnie nie wczytuje się bo dopisują naszą szkołę do listy
:-D
Madbebe fajno byłoby jakbyście dotarli:-)

laski to ile u was jest w minusie ze zamykaja szkoly bo ja tez przegladam stronki z nadzieje ze Alberta jest zamknieta bo on znowu dzisiaj dostal katar do kolan ..i jakies policzki ma iagle czerwone ...wrrr

lubiczanka- tutaj tak jest oglaszaja w radio ze autobusy przestaja kursowac i juz:szok::-(, o 3 przestaly jezdzic:wściekła/y:. a jutro do luasa mam spacerek jakies 20 min a potem juz dojade do centrum, stwierdzili ze zbyt duze niebezpieczenstwo dla pasazerow zeby ich wozic. Z drugiej strony jak wyszlam z pracy i zobaczylam ta szklanke i tyle aut rozbitych,albo stojacych w poprzek to juz wiedzialam ze to zle wyglada. Lece jakas zupe pikcic na jutro. Paraliz to juz pomalu jest jak jutro autobusy nie wyjada to polowa ludzi nie dojedzie do pracy, a juz spoza Dublina to chyba nikt:no:

didi u mnie -3st,ale śniegu sporo,co chwilę dosypuje:tak:
Oglądałyście przed chwilą w "Wiadomościach" reportaż o tym jak Irlandczycy kilka lat temu kupowali za tysiące Euro konie,grali na wyścigach,pokzaywali tym swój status a teraz...:-(Kryzys tak dał się we znaki,że nie stać ich na utrzymanie i tysiące koni jest wypuszczanych i biedne,samotne,wychudzone błądzą gdzieś przy drogach i zdychają z chłodu i głodu:-(Albo można je kupić doslownie za grosze,zdarza się,że dzieci kupują konia za komórkę a potem zajeżdżają,zamęczają je na śmierć:-(Okropieństwo:-(

Witam wieczorkiem
Asienka witam w klubie ja tez dzis miałam ochote na pierogo ruskie, no i zrobiłam, pychotka.
Była u mnie znajoma z dziecmi, zaraz idzie Oli spac. Czas na relaks:)
Bazylek pisz czesciej chociaz ostatnio było nie aż tak przyjmnie:)
Margaritta a twój M to codziennie tak sobie śpi:)? Dobrze mu:)
A no comment bedę sobie pisać, kiedy tak uważam:) Naszczęscie jest wolność słowa:)
Dużo zdrówka chorowitkom życze, naszczęscie ja juz mam mniejszy katar.
Nie zazdroszcze Wam z ta zablokowana komunikacja, chociaz mój kolega pracuje w Dublin Bus i pewnie bedzie sie cieszył ze ma wolne.

didi u mnie -3st,ale śniegu sporo,co chwilę dosypuje:tak:
Oglądałyście przed chwilą w "Wiadomościach" reportaż o tym jak Irlandczycy kilka lat temu kupowali za tysiące Euro konie,grali na wyścigach,pokzaywali tym swój status a teraz...:-(Kryzys tak dał się we znaki,że nie stać ich na utrzymanie i tysiące koni jest wypuszczanych i biedne,samotne,wychudzone błądzą gdzieś przy drogach i zdychają z chłodu i głodu:-(Albo można je kupić doslownie za grosze,zdarza się,że dzieci kupują konia za komórkę a potem zajeżdżają,zamęczają je na śmierć:-(Okropieństwo:-(

Tichonku ogladalam masakra jakas i widac ze nie tylko w pl takie rzeczy sie dzieja
Kobitki dziekuje za info R musi sie dowiedziec jak to jest u niego w pracy a co do babci to to moja mama za b nie moze na miesiac przyjechac zeby akurat trafic w dzien porodu.a tak wogule to stersa mam bo to moj pierwszy porod tutaj i jakos sobie nie wyobrazam jechac na porodowke sama i jeszcze kacpra gdzies po znajomych podrzucac miedzyczasie:)))

reklama
Do góry