reklama
BINA66
mama z irlandii
dziendoberek
wow ale ostre tamaty czoraj wieczorkiem odchodzily z ta tylko chwilka.ale musze przyznac ze po przeczytaniu jej opini o niektorych dziewczynach to mnie zaszokowal jakim prawem ona mogla tak sie zwracac do osob ktore nawet nie zna.bezczelna do spodu.ANINECZKA ty i tak za mila bylas dla niej,mam nadzieje ze juz sie ona tu nigdy nie pokaze.
Mniejsza z nia.u nas tak napadalo sniegu ze hej,zima w pelni,szkoly wszystkie znow zamkniete.w pogodzie mowili wczoraj ze tak ma byc do konca tygodnia,great.
wow ale ostre tamaty czoraj wieczorkiem odchodzily z ta tylko chwilka.ale musze przyznac ze po przeczytaniu jej opini o niektorych dziewczynach to mnie zaszokowal jakim prawem ona mogla tak sie zwracac do osob ktore nawet nie zna.bezczelna do spodu.ANINECZKA ty i tak za mila bylas dla niej,mam nadzieje ze juz sie ona tu nigdy nie pokaze.
Mniejsza z nia.u nas tak napadalo sniegu ze hej,zima w pelni,szkoly wszystkie znow zamkniete.w pogodzie mowili wczoraj ze tak ma byc do konca tygodnia,great.
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Faktycznie szklanka na drogach.Zresztą zanim odmroziłam samochód to spóźniliśmy się do szkoły
dziewczyny i to wszystkie.Nie chcemy tutaj wojen i kłótni.
Nie będą tutaj tolerowane przytyki i obrażanie z każdej strony.Jeśli macie sobie coś do powiedzenia personalnie zapraszam na PW.
Faktycznie szklanka na drogach.Zresztą zanim odmroziłam samochód to spóźniliśmy się do szkoły
dziewczyny i to wszystkie.Nie chcemy tutaj wojen i kłótni.
Nie będą tutaj tolerowane przytyki i obrażanie z każdej strony.Jeśli macie sobie coś do powiedzenia personalnie zapraszam na PW.
lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-a jeśli ograniczymy się do obrażania nie z każdej strony?Ustalmy na pw jakąś wersję i jedna będzie pluć jadem))
Misia-no i oczywiście Alowi tulasek na błyskawiczny powrót do zdrowia))
Misia-no i oczywiście Alowi tulasek na błyskawiczny powrót do zdrowia))
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
monia staram się pić dużo, na początku nawet herbatę zwracałąm teraz jest już nieco lepiejVikamcia podejrzewam ze dopadl cie wirus tylko w ciazy masz wzmozone objawy
Moja friend tak miala i odrazu ja polozyli ba oddziale i dali kroplowki
Przykro mi ze ciebie tak potraktowali
Staraj sie pic duzo
mam nadzieję że tro zwykła grypa... bo jak to pani doktor powiedziała...
wymiotujesz bo jesteś w ciąży
aloe Cię powykręcało;-)dobranoc
pauletko , ja jeszcze chciałam powiedzieć że ja wczoraj z niczym nie przegięłam... więc myślę że mnie nie tyczył tamten post;-)
napisałam co zauwazyłam... i to bez żadnych podtekstów....
a u nas dzisiaj już mniej śniegu.. buuuuu:-( smutno mi .
znosimy choinkę bo na mikołaja będziemy uvbierać... musimy jeszcze dokupić tylko więcej lampek , bo w zeszłym roku nam się jedne spaliły i nie była już taka ładna
już się nie mogę doczekać....:-)
didi
Madbebe... naprawde musze sie doksztalcic na temat wiedzy z kazdego rodzaju i chyba pojdde na GMIT bo tam ucza wszystkiego a daleko nie mam...
Lubiczanko ... Ty zmijo ..jadem pluszej a ja myslalam ze to faceci tylko potrafia pluc jadem
jenny no ide sprzatac a nie przesiaduje calymi dniami na BB
Lubiczanko ... Ty zmijo ..jadem pluszej a ja myslalam ze to faceci tylko potrafia pluc jadem
jenny no ide sprzatac a nie przesiaduje calymi dniami na BB
dziendoberek
o matko co tu sie dzialo muj komentaz jest zbedny
ale nudno nie bylo
u nas sloneczko sliczne ale zimno, niestety ze spacerkow nici bo ja na antybiotyku i boje sie zeby mi sie nie pogorszylo bo choroba nie odpuszcza od 5 tygodni i juz mam tego dosc
ale widze ze zaraz drugi zebolek wyskoczy wiec szczesliwa jestem
aaa i patryk smiesznie przybiera pozycje raczkujaca ale ruszyc sie nie umie tylko tak sie smiesznie kiwa w przud i tyl i zaczyna sie podciagac na meblach do gory zaniedlugo bede go gonic po calym domu
milego dnia
ale nudno nie bylo
u nas sloneczko sliczne ale zimno, niestety ze spacerkow nici bo ja na antybiotyku i boje sie zeby mi sie nie pogorszylo bo choroba nie odpuszcza od 5 tygodni i juz mam tego dosc
aaa i patryk smiesznie przybiera pozycje raczkujaca ale ruszyc sie nie umie tylko tak sie smiesznie kiwa w przud i tyl i zaczyna sie podciagac na meblach do gory zaniedlugo bede go gonic po calym domu
milego dnia
didi
dziendoberek
ale nudno nie bylo
milego dnia
hihi...niech sie tak kiwa ..kladz go czesniej na podloge to nauczy niedlugo sie przesowac...albo jak foka poruszac czy tez latwiej bedzie do tylu...ale napewno im zesciej bedzie na podlodze ty szybciej zalapie o co chodzi z raczkowaniem ...
reklama
kasiuleczka25
witam sie dziewuszki
Zaraz mnie jasna cholera strzeli -5 mrozu a nam juz rury zamarzly, albo gdzies walnela, bo wody w kranach nie mamy cieplej wogole,a zimna to takie resztki lecá. M od rana wskoczyl na strych zeby sprawdzic baniak z wodá i jest do polowy i wiecej juz nie doplywa cholera jasna a jak tak bedzie przez kilka dni?? no nic znowu do lanlorda dzwonic trzeba ale czy on cos zdziala? eeehhh No nic musimy sie zaopatrzyc we wodedobrze ze wczoraj popralam, ale naczynia stojá, lazienke chcialam dzis umyc i duuuupppaa.
Oj dzialo sie tu dzialo hi hi;-)
Zaraz mnie jasna cholera strzeli -5 mrozu a nam juz rury zamarzly, albo gdzies walnela, bo wody w kranach nie mamy cieplej wogole,a zimna to takie resztki lecá. M od rana wskoczyl na strych zeby sprawdzic baniak z wodá i jest do polowy i wiecej juz nie doplywa cholera jasna a jak tak bedzie przez kilka dni?? no nic znowu do lanlorda dzwonic trzeba ale czy on cos zdziala? eeehhh No nic musimy sie zaopatrzyc we wodedobrze ze wczoraj popralam, ale naczynia stojá, lazienke chcialam dzis umyc i duuuupppaa.
Oj dzialo sie tu dzialo hi hi;-)
Ostatnia edycja: