reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
VikamciaG-no faktycznie jak kogoś brakuje to suwaczek nie podpowiada nam:(Przyjmij zatem spóznione,ale najlepsze życzenia urodzinowe dla Vikusi.Mam nadzieję,że zabawa roczkowa była wspaniała:)))
Margaritta-i Wasze(popijam miętkę)
Kasiuleczka-przepiękne choineczki-zdolna bestyjka z Ciebie:)
Bazylek-witamy-zapraszamy...No i właśnie-może coś więcej o sobie napiszesz?
mIŁEJ NIEDZIELKI KOBIETKI

reklama
o w morde!!!! tyle ś•niegu w irlandii w listopdzie?:szok: masakiera:szok:
vikamciag taki brzuszek w ciąż? boże :-)teraz chcialabym taki miec:-D naszczescie istnieja sciągające majty:-):-D:cool: i wszystkiego najlepszego dla malutkiej!:-)

Bry!
u nas tez bialoooo:happy:I zatesknilo mi sie za PL.Nie chce mi sie tu siedziec:dry::no:
vikamcia-100lat dla Viktorii.Qrcze rzeczuwiscie malutki masz ten brzuch,jak na 2ga ciaze to juz wcale..;-)
milej niedzieli Wam

witam i ja:)
Lubiczanka - jestem, ale wczoraj nawet nie zajrzałam na BB... Igor mi się pochorował, a oczywiście tutejsi lekarze znają się na wszystkim... dlatego dzisiaj znów uderzam do Westdoc, aż w końcu powiedzą i dadzą mi coś konkretnego. yhhh - i przez takie sytuacje to marzę o jeszcze szybszym powrocie do PL.
Madbebe - dam ci znać na gg co z tym wtorkiem - jak tylko dowiem się, co jest Małemu;/
Vikamcia - wszystkiego najlepszego dla Viki - i nie fochaj się - jest nas tyle, że nie jesteśmy w stanie zapamiętać, kto kiedy ma urodziny. a jakbyś napisała chociaż "helloo" to od razu byśmy widziały suwaczek. a brzuszka tylko pozazdrościć.
Larcia - to czekamy na parapetówkę;P
Kamcia - szerokiej drogi i udanych zakupów
Bazylek - również witam
Chorowitkom - dużo zdrówka
i to chyba na tyle - wybaczcie, jak kogoś pominęłam...
miłego dnia

hej kobitki ale slicznie na zewnatrz i jeszcze slonce swieci zima jak marzenie:)))synal juz sie ubiera na snieg:)nie daje nam spokoju i trza z nim isc.wczoraj znowu czyms sie zatrulam i zwracalam jak kot ale synal wstal o 6 i tez cos brzuszek go bolal no i zwrocil ale teraz jest juz z nami ok:))) OK lecimy na SNIEG;)))))

witam wszystkie mamusie w tak przepiekny zimowy niedzielny poranek,moja shannoon juz o 7 rano nas obudzila aby wyjsc na podworko, no i wyszlismy po 7 rano,szalenstwo.
nasz piesek tez szoku dostal bo poraz pierwszy snieg ujrzala i szalala jak zwariowana.
pozdrawiam i caluje mamusie i milej niedzieli zycze

Witam niedzielnie

My sobie z cora pospalysmy jakies 15 minut temy wstalysmy :szok: J w pracy ale sie ciesze dzis ostatni dzien od jutra ma urlop :-)

Biola i jak sie czujesz po tym duphastonie?

Vikamcia najlepszego dla cory i sie nie gniwaj ze nikt nie pamiatal ale duzo nas jest i ciezko zapamietac kto kiedy ma urodziny ;-) ja np proponowalabym zrobic tabelke i tam wpsiac kiedy pociechy maja urodziny ale to tylko moje zdanie :-)
brzuszek rzeczywiscie masz malusi to ja chyba mam wiekszy :-)

Lubiczanko ja tez popijam miete

Asienka_R jak Anulka sie mniewa?

AsienkaM jak sie czujesz?

vikamcia oj tam zaraz nikt nie pamietał- się byś pokazała to i na suwaczki byśmy zerknęly a tak nie sposób spamietać kto z kim i kiedy;-) najlepszego dla Twojej księzniczki:tak: brzusio rzeczywiscie malusi,ale coś tam widać juz:tak:

Dokładnie tak

Wszystkiego najlepszego dla Vikusi

Asienka_R jak Anulka sie mniewa?

A dziękuję, już coraz lepiej:-), ale jeszcze dzisiaj wolę z nią nie wychodzić w taką pogodę:):tak:. Zimno:), tak fajnie, ale wolę, żeby do końca jej przeszło.

AsienkoM trzymam kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie dobrze

Miłej niedzieli

reklama
Do góry