reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Wróciłam:)))))
Kasiun-kochana-dzięki za troskę-i choć wiedzmą byłm,ale w miotłę się nie zaopatrzyłam;)))
Didi-nooo oprócz wspólnych planów co do kręcenia w kotle nawet takie same kostiumy miałyśmy:)))
Madbebe-w piątek moje siostry przylatują...łeee-ale to za tydzień:(tzn 12go:((( Jak Vikta?
Tichonek-wow!Gratuluję przedsiębiorczości-normalnie złoty interes -super.Się cieszę:)))
Kamcia-kochana śniłaś mi się w tym swoim kostiumie:)))
Anineczko(z rodzinką)-dziękujemy za super zabawę-dzieci były wniebowzięte:)))Od rana wspominają(jedząc łakocie oczywiście)jak to super było-i o dziwo nie najlepsze były słodkości,ale zabawy jakie z Kamcią przygotowałyście:)))Noooo i powiem,że mi wysoko poprzeczkę ustawiliście jeśli o jedzenie chodzi-brawa dla szefa kuchni...Oczywiście jako fan słodkości żałowałam,że ni spróbowałam Twojego wypieku-a tak mi pachniało od samego przyjazdu:(((

reklama
Bry:-)
Inkę spijam i zaraz spadam się ubierać:tak:Jak tam po Halloween?Mój Radek całą siatę słodyczy nachapał,zebrałyśmy się taką ekipą,że żadne łażenie nam nie straszne:-DDzieciaków było ośmioro i do tego matki,rejwach na całego:tak:Radek sie wszystkim podobał bo dzieciaki wszystkie miały maski a on jako jedyny makijaż:-DAle był straszny!:szok::-D:-D
Margaritta czy Twoja Nikola dziś imieninuje się?Jeśli tak to wszystkiego naj a jak nie to też:-D

A w dzisiejszym dniu wszystkim naszym zmarłym:

177.jpg

Witam z rana
Lubiczanko to trzeba bylo jeszcze wejsc na herbate i ciasto po zbieraniu:)
ALe fakt dzieci sie bawily, zabawy im sie podobały, no i wielki wór cukierow nazbieraly, potem z Anieczka odzielałysmy wszystkie:) No i troche podjadłam:)
A jedzenie pycha Anieczka i Mąż dali czadu, chociaż ty jestes tez wyśmienita kucharką:) Nie spróbowałaś moich sconów i paluchów czarownicy:/ Poprostu za krótko byliscie:)

Didi super czarownica z Ciebie:)

Kasiun skoro tak mówisz, możliwe:)

Wszystkiego najlepszego solenizantom!!:)

My chyba zbierzemy sie od Anieczki i pojedziemy do Dublina do Ikeii:))) Może któraś chętna na spotkanie???

Kamcia-a nie na Cashel???Z miłą chęcią byśmy jeszcze posiedzieli,ale J musiał jeszcze zahaczyć o dwóch kumpli z"towarem",a paluchów nie widziałam:(((Buziak dla Was wszystkich:*
Tichonek-"nasze"dzieciaczki też pomalowane-każdy coś miał na buzce(wliczając mnie;)))
Margaritta-dla Twej najmłodszej Księżniczki wielki imieninowy buziak
18.gif

\D.doberek!
mlody zrobil mi pobutke o 7:eek:,na szczescie wczoraj poszlam spac po 21 wiec wyspana jestem;-)
juz chatke z lekka ogarnelam....jakos weny brak:nerd:

Witam;)
Anineczko - Wszystkiego najlepszego dla Matta :) samych kolorowych dni Tichonek - faktycznie super deal;) obyś więcej takich miała;)
Margaritta - dla twojej Niki również wszystkiego najlepszego
Didi - fajny kostium
Ewelcia - nie narzekaj;) ja mam codziennie pobudkę o 7... a wcześniej było o 6
Moniadan - mój mały też dostał jakiegoś powera po wczorajszym party... ale nie śpiewał:p
no nic - pogoda jakaś nie teges - trzeba jakąś kawę zaparzyć... i dzień zaplanować.
miłego :)

Witam mamusie!

U Nas nastroj dopisuje, wczoraj Amanda sie wybawila i slodyczy nazbierala na caly miesiac. Caly czas trzyma je w torbie, czasem wysypie, pooglada i zaraz znowu chowa. Usnela o 7:30 i odrazu zaczela chrapac, taka byla zmeczona. Ja tez spalam twardo, wogole sie nie budzilam. Co sie dziwic-poprzedniej nocy sasiedzi zrobili taka impreze-buraki jedne-ze cala noc nie spalam. Bliska bylam, zeby po garda dzwonic. Ale za to zemscilam sie rano, kiedy poszli spac. Wtedy zaczelam odkurzac i na full wlaczylam muzyke na kompie, gdzie nawet w salonie czulam wibracje w tylku na kanapie(a komp w sypialni).
Uciekam teraz jakies sniadanko zmontowac, bo zem jeszcze nie jadla, a potem trzeba do sklepu sie wybrac. MIlego dnia!

Dziendoberek

Ja nadal w trojpaku ale nie mam juz sily na nic siusiu biegam co 5 min nogi mi strasznie puchna chodzic nie moge caly czas w wyrku leze dzieciaczku glowkowo ulozeni wiec porod SN i juz na sama mysl czuje sie okropnie zmeczona

Witam
Kasiun i Moniadan dziekuje za zyczonka.
Ehhhhh skád me dziecko bierze energie to ja nie wiem, wczoraj sie wybiegala na party, po powrocie równiez biegala i skakala z dziecmi az dziwne ze sasiedzi z dolu nie przyszli.A mojej malej to jeszcze malo padla dopiero o 21,40 (gdzie 40 minut jeszcze z niá lezalam zeby zasnela) No nic trzeba sniadanko skonsumowac i zabrac sie za sprzatanko.
A malym solenizantom wszystkiego dobrego.

reklama
hej coz zaz pogoda brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nic sie nie chce robic a tu jeszcze praca czeka achhhhhhhhhh:((((
Ale wczoraj u nas dudnili petardami w sylwestra tak nie wala jak w Halloween:)))Ale wczoraj mialam mily dzien zero mdlosci normalnie czulam sie swietnie ale juz dzis powrocily bleeee:((

Do góry