reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no to ... do miłego moje drogie;-) spakowanam- aj hołp soł:nerd: ide się kimnąc, rano śniadanko jeszcze zdązymy i w długą:-p
Miłego tygodnia Wam wszystkim zycze :tak: słonka duzo. I nie produkujcie pilssss:sorry2:
No chyba,ze coś innego niz strony BB:-D

cya maj lejdis.

ps. Tichonkowa się 3maj zdrowo;-)

ja juz widziałam tego gościa duzo wcześniej i uśmiałam sie po pachy:-)ale dzisiaj juz nie jest mi do śmiechu:-(

aaaaaaaaaaaa margaritta mam nadzieje ze wakacje ci sie udadzą i na następne zabierzesz mnie ze sobą:-)

Ostatnia edycja:
Faktycznie coś wczoraj cicho jak makiem zasiał:/No i witam,witam:)
Marta-co tam znowu???
Misia-u mnie cała trylogia już dobre pół roku rządzi w domku(Pana Kleksa oczywiście):)))
Moje dzieciątko ciutę lepiej śpi-tzn.budzi się 3razy...no i ok 7mej już na dobre:/Dziś idziemy rodzinnie do kościoła-Dawid ma pierwsze spotkanie Dzieci Komunijnych:)))I wiecie co???ama nie wiem czy to ospa czy cóże-bo plamy wcale się w krosty nie zamieniają...Nie wiem co to takiego:(((No nic to-miłego dnia Kochane Dziołszki;)))))

reklama
dzień doberek babki:-)
Misia ja też kocham Pana Kleksa:-) mogłabym go oglądać z tysiąc razy i nigdy mi się nie znudzi:tak: a brzusio też widziałam no i rośnie,rośnie:-p powiem ci że ja w ciąży nie jestem(przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo) a mam taką piłeczkę:zawstydzona/y: tak mi jakoś dziwnie zostało.po Loli byłam płaściutka a teraz taki psikus.ja się liczyłam że mi coś zostanie ale myślałam że brzuch jest wtedy taki flakowaty a ja mam piłeczkę:sorry: znajomi wciąż się mnie pytają czy w ciąży nie jestem:confused2:
Margaritta bezpiecznej podróży i udanego wypoczynku;-)

Do góry