reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja tez mialam miec wywolywany po 10 dniach w Galway.

magda napisz co u Ciebie!Jak synus?Jak sobie radzisz?Ciezko, co :-)

Ale trafiłas dzisiaj z tym pytaniem... :-):-p Mój Synek, zazwyczaj grzeczny w nocy (z malutkimi wyjątkami), postanowił o 3 zrobić sobie pobudkę i nie spał do.... 10... Brzusio Go nie bolało, pieluszka czysta, kupka była, nakarmiony i co?? I wytrzeszcz do rana. O 10 wzięliśmy Go do swojego łóżka i zasnął na 3 godzinki. A ja durnota, zamiast iść z Nim spać, czy chwilę po Nim, np o 22, to do 2 w nocy siedziałam przy komputerze i telewizorze.

Ogólnie jest słodziutki, zaczyna się świadomie uśmiechać, rozgląda się powoli na boki, interesuje się różnymi rzeczami, dźwiękami. Ładnie zjada i rośnie jak na drożdżach.

Mam nadzieję, że irlandzka pogoda pozwoli nam na spotkanie w Galway. Chyba że wpadniesz do Claregalway, oczywiście zapraszam:-).

magda ciesze sie, super!Wypoczywaj wypoczywaj kiedy mozesz. Ja juz nie pamietam kiedy moja byla taka malutka.Mam nadzieje, ze uda sie Nam kiedys wkoncu spotkac. Za tydzien mam poprawke nct, jesli samochod zda, to wypytam meza jak dojechac do Ciebie, bo szczerze- nie mam pojecia. Chyba, ze pogoda sie poprawi, to spotkamy sie w centrum, ale wyobrazam sobie, ze z takim maluszkiem musi byc ciezko zaplanowac wyprawe.

Cześć dziewczyny :-D
Ja przesiaduję głównie na lutówkach , ale didi zaprosiła mnie na ten wątek..mam nadzieję że również są tu fajne dziewczyny :tak::tak::tak:
pozdrawiam

W poniedziałek mój synek kończy swoją pierwszą klasę:) Piszcie babki kiedy się spotykacie w Galway i czy w dalszym ciągu mogę wpaść na kawę i lody:))

reklama
Do góry