reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc kobitki.

My wczoraj tez pol dni na zakupkach spedzilismy a potem obiad sprzatanko itp.
Dzis lecimy na roczek i powiedzcie mi co mozna fajnego kupic dzieciaczkowi????? myslalam o jakies zabawce. Pojade na zakupki jak moj T wroci z pracy wiec mam jeszcze troszke czasu na myslenie mam nadzieje tylko ze zdarze do imprezki.
Oki a teraz trzeba wstac z lozka jakies sniadanko wciagnac i ide siostrze wloski przedluzac. Do pozniej papa

reklama
No dobra obiad zrobiony :tak: ciasto w piekarniku już zaczyna mi w domku pachnieć:-) przy kolejnej drzemce młodej w planach gyros, mięsko już od wczoraj mi się marynuje;-) młody właśnie ciśnie więc zakłócenia zapachów z piekarnika zakłócone dość poważnie :baffled:
Kurcze noo energia mnie rozpiera dziś a nawet jeszcze śniadania nie jadłam:szok::sorry2:

napisalam cos na watku spotkaniowym...:tak:

mam nadzieje ze z moim dzidzi wszystko ok... ehhh martwie sie......

dobrze ze juz sobota i do poniedzialku tylko 2 dni:happy: bo szybciej sie dowiem co i jak....

aha zapomnialam jeszcze spytac....
czy na skan to ja moge jechac kolo 14?? czy mjusze rano??
nie orientujecie sie jak to w szpitalach jest ... ? glownie w limerick.... bo tam musze sie pojawic

Witam!:-)

Lubiczanko-kombinuj, kombinuj! ;-)
Ka.M'cia- nie martw sie, zobaczysz bedzie wszystko dobrze!
Madbebe- spokojnego lotu!

Lece szykowac sie i Natalke na kinder bal!:tak::happy:
Wiesienko, sandrulinska-do zobaczonka!!!!

Milej sobotki!!!

Bry:-)
Życzę wszystkim udanego spotkanka i ładnej pogody:tak:
Renni Wam wesołego kinderbalu:tak:
Margaritta udanego koncertu:tak:
Ja dziś też po południu z rodzinką na małe party wybywamy:-)
Ka.M'cia trzymam mocno kciuki,żeby wszystko z brzuszkiem i jego zawartością było w porządku:tak:Koniecznie daj znać po USG co tam w środku słychać:tak:A co do scanu ja miałam tu robiony jak byłam z Radkiem w ciąży i musiałam być rano,na czczo i pełnym pęcherzem,czyli wypitym 1,5 litra wody:sorry2:

dzieki za mile slowa....
tak tichonku teraz pamietam wlasnie ze tez raz mialam na rano i mialam byc na czczo , co spowodowalo jeszcze wymioty w drodze do limerick bo ja musze zjesc cos jak tylko wstane a cala droge tylko wode pilam

ale raz tez lekarz mnie wyslal po poludniu na skan bo mialam bardzo zle wyniki moczu... tylko wlasnie nie pamietam jak to bylo , czy ja pojechalam tam po poludniu , czy to jeszcze byla poranna w miare godzina....:sorry2: pamietam ze napewno w ten sam dzien bylam ale nie wiem o ktorej

a byla ktoraz na scanie po poludniu?? ok 14??

ufff witam po ciężkim dniu:baffled:

mały śpi,musiałam rano wstac i jutro tez musze:-(

widze mamy nową koleżanke,która na wet sie nie przywitała:dry::happy2:

reklama
Do góry