reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam .. ja już drugi dzien zdycham w łóżku nie ogarniam co się dzieje :no: wczoraj było jeszcze w miarę a dzisiaj od rana mi łeb jeszcze pęka :no: oby jutro było lepiej bo już będe sama w domu:-(
Andzulina fajowi sąsiedzi nie ma co :szok::szok::szok:
Joann sorki że tak późno Wszystkiego naj naj dla Patryczka

reklama
hello dziewczyny
Oj joj joj i pogoda sie popsula u mnie od rana leje.Niby od czwartku znowu bedzie slonko....no zobaczymy...;-)
Didi a powiedz jak dajesz rade na diecie Dukana..ja mam ksiazki juz prawie przeczytane i tylko diete wprowadzic w zycie ale tutaj jakos mi ciezko u mamusi..hahah

No w sumie wlasnie miesiac mi minal na dietce, jak narazie spadlo 3kg ostatnio waga stoi w miescu i nie chce drgnac, ale ponoc takie zastoje sa normalne. Troche wolno sie chudnie ale chyba to lepiej moze te kilasy nie powróca poxniej.W tygodniu jakos sie trzymam,ale gdy przychodzi weekend to mam straszná chcice na slodycze, czasem sobie zrobie jakies ptasie mleczko dietetyczne a czasem cos mlodej podwedze kilka paluszków lub kawalek czekoladki albo wystarczy sie napic coli zero i slodkie zaspokojone he he:-p

tutaj lekarze to powinni zwierzęta leczyc a nie ludzi:/:/ byłam nie raz w pogotowiu i musiałam muwic lekarzowi co mojemu dziecku może pomóc bo konował nie wiedzial:(((jeszcze miesiąc i będziemy u dobrego lekarza:)
a mały ciągle śpi,wstanie pobeczy,zje,zwymiotuje i dalej śpi:/:/:/

podawałyście dzieciom eurespal???bo czytałam ze wycofują bo nieskuteczny:/
biedaczek.... a moż się czymś zatruł... ehhh
a ma temperaturkę???

ja nie podaję tego:no:

Cześcia:)
Jestem wypompowana kompletnie...
Wczoraj zabralismy Mamę na klify(była już w Irlandii 5 razy,a dopiero 1szy raz tam)-niestety pomysł nienajlepszy-klify wspaniałe,pogoda terż,ale Mama cierpi na chorobę lokomocyjną...I stawanie spowrotem 5 razy:(W Limerick się zatrzymaliśmy na zakupki:)))
Marta-brak mi słów...Szymek jest chyba najczęściej chorującym dzieciątkiem jakie znam-mam nadzieję,że przynajmniej jak zawitacie do pl pożegnacie się ze wszelakimi choróbskami raz na zawsze:)))
Kasiuleczko-woooow...może jak będę miała domek to Cię zaproszę na dekorowanie pokoi dziecięcych-świetnie...XZxazdroszczę talentu:)
Tichonek-ale dzieciątko....Zastanawiam się czy Daniel też by tak potrafił
Dyta-ja też nie wypoczęłam...Ciągle coś do zrobienia było:/
Anineczko-jak wieczór w Tuam?
Joannn-przepraszam,że dopiero teraz,ale życzę Twojemu Patrysiowi aby rósł zdrowy i szczęśliwy-100lat!!!
Uciekam-obiad sam się nie zrobi a zaraz do pracy trzeba się szykować:(

Ello
A ja pakuje, pakuje, pakuje i... konca nie widac:eek:
Boszzz, skad my tego tyle mamy:szok:
Pakowanie, to pikus- Pan Pikus:-D ale sprzatac, to mi sie raczej srednio chce:sorry:
Robie sobie co chwilke przerwy, zeby od nowa natchnienie mnie naszlo i nawet pomaga.

Niech ta przeprowadzka sie juz skonczy albo przynajmniej zacznie na dobre, zeby jakies efekty bylo widac...

Ide

Witam laski
Chorowitkom zycze duzo zdrowia!!
Zgaga powodzenia z pakowaniem.
Monia i Didi odpoczywajcie w Polandii:)
Misia to widze że mały śmiga super:)
Wieczór w Tuam nam sie udał było wesoło buzie sie nie zamykały:)
Lece cos zjesc.

dziewczyny ja z pytaniem,pytalam na socjalnym wczesniej ale nikt mi nie odp.;-):sorry:Jak trafic do shantalla health center?wiem ze to gdzies za szpitalem ale gdzie dokladnie?dzieki z gory..

reklama
Madbebe jadac kolo szpitala mijasz go po prawej a po lewej jest supermac, wiec jedziesz dalej i zaraz jest skret w prawo wjezdzasz tam i zaraz znow jest wjazd po prawej na parking i to wlasnie tam jest:)

Do góry