reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam i ja!
No u nas tez pochmurnie,ale moze sie cos naprawi pozniej..:eek:

A tak w ogole, to spotkalam sie dzisiaj na podjezdzie z moja przyszla landlady i powiedziala, ze... jutro wieczorem dadza nam klucze!!!!:-):-):-):-) Ciesze sie jak dziecko!!!
wiem o czym mowisz.U nas jeszcze troche czasu do przeprowadzki,a ja nie moge sie juz doczekac:-(;-)
Pauletta-a moze to nie katar,tylko 'oczyszczanie' po pobycie w brzuszku..U nas tez mala w takim wieku zaczela charczec-nie powiem jaka zdygana bylam wtedy,ze cos zalapala..:eek:
Tichonek-zdrowka mezowskiemu!A jemu co znowu?:sorry2::dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień Dobry :-) i kolejny dzień ze słoneczkiem się zapowiada...
zdrówka dla "smarkających" dzieciaczków - mój też ma gluty w nosku i do tego zaczął kaszleć, ale "na mokro" czyli mam nadzieję, że to te spływające smarki do gardła...
Tichonku - dla mężowskiego również dużo zdrówka - "ogrzewaj" go dobrze...
uciekam, bo na pocztę trzeba uderzyć po kaskę, a potem... może do centrum:)
miłego dnia:-D

Witam

U nas pięknie i słonecznie.
Plac zabaw już zaliczony :confused2:
I jeszcze pewnie raz zaliczę po 12 :sorry:

Fasola na zupkę się gotuje,a ja chyba przetrzepię szafki jakieś na zbiórkę rzeczy dla powodzian w Polsce bo pod kościołem będą zbierac :tak::tak::tak:

Tichonku
mąż chory?Oj współczuję :tak:

Lady zgaga
no to fajno,że już niedługo zmienicie chatkę.
My czekamy na umowę bo już się skończyła,ale zastanawiam się czy chatki nie zmienic...:sorry:
Pauletta oby u Zuzi nic się nie rozwijało :tak:
madbebe a wy zmieniacie ten dom?można go sobie na dafcie obejżec?

anineczko-:tak:-zmieniamy.Nie ma go na dafcie bo to przez znajomego..Zwolni sie w lipcu jakos..W 2tyg. sierpnia mam nadzieje mieszkac tam juz,wiec zapraszam na ogledziny;-)Do obecnego rowniez;-):tak::-)

a dziękuję madbebe na pewno skorzystam :tak::-):-D
W zasadzie teraz nie wiem kiedy wybierzemy się do co.Galway,ale M coś mówił,że w lipcu znowu się na kuter wybiera z całą rodziną G :cool2:

andziulina oby Igorkowi zdrówko dopisywało.

A Matt wstał rano i miał mega chrypkę,ale widzę,że z godziny na godzinę jest coraz lepiej. :tak:

Witam
Madbebe-faaajnie,że macie new dom:)))Luuubię.Mam nadzieję,że będziecie zadowoleni:)
Pauletta-uuuuu.Mam nadzieję,że dzieciątka dojdĄ do siebie szybciej niż w mgnieniu oka
Didi-no właśnie nie chcą przebijać uszu młodszym dzieciom:(I musieliśmy ściemnić...ale jest
anineczko-przynajmniej masz teraz pretekst do spacerów-chłopaki Wam spokoju pewnie nie daja:)))
Asieńko-był spacer?My już po:)
Tichonek-i masz teraz znowu dwoje dzieci w domku;)))
Miłego dnia Wam życzę

Tichonku mąż chory?Oj współczuję :tak:

Tichonek-i masz teraz znowu dwoje dzieci w domku;)))
Ano właśnie nie:-DMój P jak choruje to nie narzeka,nie stęka,nie nawołuje co chwilę.Sam pilnuje leków,odsypia po prostu i w ogóle tak jakby go nie było:tak:Chodzi tylko o to,że jest w domu a mały chce ciągle do niego,a P w pokoju zamknięty,żeby Radka nie zarazić:sorry:
Ma strasznie zawalone gardło,coś mi to na anginę wygląda:wściekła/y:Chyba bez antybiotyku się nie obędzie:sorry2:
Ale ja Wam mówię,my to zawsze kurna takie szczęście mamy,że brak słów:wściekła/y:W poniedziałek się MC skończyła,a ten dziś do lekarza,mało tego zadzwonił do przychodni a ta zamknięta do jutra:eek:No to,mówię,w sumie i tak musisz zapłacić za wizytę więc jedź do Medicusa:sorry:Wchodzę na internet,żeby numer telefonu zobaczyć,netu nie ma:eek::eek::eek:Zadzwoniłam do koleżanki i mi numer podała bo się do Margaritty nie mogłam dobić:dry::dry:Zajęte i zajęte,ciekawe czy G o tym wie?:dry::-D
Pomijam już fakt,że długi weekend a ten chory:wściekła/y:Siet!
A ja zrobiłam farsz do gołąbków a z kapustą będę walczyć po przedszkolu.Już mi gorąco jak pomyślę:wściekła/y: Nienawidzę parzyć kapusty:no:

reklama
Do góry