reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry
Moje dziecko przeszło wczoraj samo siebie. O 11 usnęła mi na rękach, bo inaczej nie chciała. O 14 zrobiła się senna oczywiście na rękach, usnęła i zaniosłam ją do łóżeczka a ona tak przeraźliwie zaczęła płakać:szok::szok::szok::no: i było po spaniu aż do wieczora, ale nie marudziła. Bawiła się, raczkowała. O 19 ją kąpaliśmy i wyobraźcie sobie, że ledwo położyłam ją na przewijak, żeby ją wytrzeć a ona bach i śpi:-D:-D:-D, ubrałam ją a ona dalej śpi:-D:-D:-D. Pospała pół godzinki i wstała. Poszła spać po 21. Tego to jeszcze nie było:cool2:

U nas dzisiaj pogoda do d..., bo pada i zimno

reklama
Witam
przepraszam za dwudniową nieobecność,ale w niedzielę pakowanko w nocy fruuuu do Irlandii...A wczoraj dzień spędzony z Mamusią(przyleciała z nami na 2 tygodnie)i ....do pracy:(((choć wcale nie było tak zle...Wam wszystkim i Waszym dzieciom życzę dziś wszystkiego co najlepsze i niajwspanialsze:)))teraz brykam na śniadanko w towarzystwie mojej rodzicielki:)

A witam

U nas piękne słonko ale troche zimnawo.
dopiję kawkę i do przedszkola szuramy.
Dziś zdjęli ogrodzenie z placu zabaw tak więc oficjalnie jest otwarty.Fajnie miec 50m do placu zabaw :cool2::-D

Pauletta a mnie się wydaje,że katar nie jest przeszkodą do wyjścia na dwór.Jeśli miałby gorączkę to jak najbardziej siedziec w domu,ale jak katar to świeże powietrze może pomóc w udrożnieniu noska :sorry2:;-)

No i dla naszych forumowych dzieciaczków miłego dnia dzisiejszego życzę.masę prezentów :-)

Julia wpadaj częściej :tak:;-)
Kamcia udanego wypadu do Delty :tak::tak:
madbebe cieszę się,że oczka wracają do zdrówka :-)
lubiczanko welcome back :-)
No właśnie,pierwszy dzień w pracy zaliczyłaś :tak:
ale masz fajnie z mamusią :sorry2:;-)

Witam mamunie.
NA poczatku

Wszystkiego Najlepszego
Dla Wszystkich Dzieci
Dla Tych Dużych I Tych małych!!

My znowu mamy wolna chatke-prawie wolna zostal tylko lokator.Lokatorka z tesciowa i dzieckiem polecieli do Pl-tylko nie wiem na jak dlugo.
A Tobi dalej robi brzydkie kupki,nawet pojawilo sie w niej troszke krwi wiec sie troche niepokoje.Ale chyba jelitka juz sa podraznione i moze dlatego...
Pauletta masci pomagaja-dzieki raz jeszcze.Teraz stosuje alantan i bepanthen,bo nie chcialam za dlugo uzywac tormentiolu.Jeszcze dupcia jest zaczerwieniona ale juz jest lepiej.
Uciekam,bo dziecko mi sie dobiera do komputera-ulubiona jego zabawa
moz-screenshot-5.png
moz-screenshot-6.png

Anineczko gdyby to była tylko kwestia kataru to bym się nawet nie zastanawiała ;-) Wiktor oczywiście nie da sobie zmierzyć gorączki ale jest lekko ciepławy i taki hmm lekko półśnięty :sorry2: chociaż wstał z bombowym humorem o 8:30 :szok: chyba się porządnie wyspał co dziwne przy takim katarze :sorry2:

Hej dziewczynki
Witam z rana.
Jakos w nocy spac nie moglam. Chyba nie w pore pochwalilam sie, ze w ciazy z Ada cierpialam na bezsennosc nocna (doslownie) a teraz spie bez problemow, ze czasem nawet do kibelka nie musze wstawac... I masz!!! Dopadlo mnie- od 3. do 5. mialam przerwe:eek:
A jak rano Ada wstala o 7.30, to ja oczu nie moglam otworzyc. Ale w sumie nie musialam, bo A. spal w nocy jak susel i sie wyspal:-D

Wlasnie o cos takiego mi chodzilo:tak: Wielkie dzieki!!!
Tak sobie to przejrzalam i fajowo to wyglada. Ale nie wiem czy bede miala czas i checi na takie grzebanie sie:sorry:

Crazy Girl, super, ze weselicho sie udalo:-) Tylko z tym bimberkiem nie przesadzaj, bo to ponoc na oczy siada:cool::-D:-D:-D

Madbebe, a nie mowilam:-) Jeszcze troche i po ropie w oczkach sladu nie bedzie:tak:

Lubiczanko, witamy witamy... Dobrze, ze cali i zdrowi i bez przygod dolecieliscie:tak:

Margarittko a Ciebie gdzie wcielo:confused: Sie odezwij, no! Chociaz jeden malultki poscik!

Czekam az mi sie pranie wypierze i ruszam w "trase", coby kawy w samotnosci nie pic;-):-D

Milego dnia

reklama
Ciao Dziewczynki!

Znacie moze kogos kto w przystepnych czyt. tanioo!!! Czysci wykladziny?? W Galway ofcourse.....

AAA No i jasna sprawa wszystkiego cudownego dla wszytskich dzieciaczkow- tych malycg i tych duzych tez!!

Ps. a ja oczywiscie juz 4 miesiac nie mam CHB.....brak mi slow....klnac bym chciala...a nie moge tu...

Ostatnia edycja:
Do góry