reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
nie bede pytac jak wygladalo zalatwianie waszych spraw...napisze tylko ze mam nadzieje ze Radek doczeka sie wreszcie siostry:-D;-)

Przyszło mi to do głowy, ale nie napisałam :-D:-D:-D:-D
Przecież pisałam już,że my się trzymamy planu (znaczy się-patrz suwaczek):tak:Co najwyżej mogliśmy się poprzytulać stojąc w kolejce na pocztę 1/2 godziny:szok::dry:Czekając w Socialu lub Citizen Information:dry:

Witam laski
Lubiczanka super że ci sie urlop udał, odpoczywaj i wracaj do nas i ja oczywiscie chce szczegółów z wycieczki moze kiedys sie skusze kto wie..:)?
Crazy girl stooooooooooooooooooooooooooo Laaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt!!!:)))
Pauletta nie smutaj sie głowa do góy!!:))
Gastone ważne że malenstwa sa zdrowe a płec to bedzie niespodzianka:)
Ja po pracy od razu na urodzinki na kulki do Tesco
No i dojechalam do domu prysznic, wstawilam kompot z rabarbaru bo mi sie zachciało i relaks:)

Jutro wolne:)) Moze cos zorganizujemy??:)

Tak wogóle wpadłam na pomysł że jakby była pogoda na Dzień Dziecka wybrac sie do Limerick do Delty mozemy sie razem zorganizowac i zrobic dzieciecy dzien. Lub jesli dla Was za daleko moze gdzies w Galway monkey bussines czy cos??:))

reklama
Dziewczyny poczytajcie sobie te felietony ja normalnie sikałam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D
http://wiadomosci.wp.pl/kat,119594,felietony.html

A i zapomniałabym Andzulina,AAniaa,Agusiek,Frog dziękuję za miłe odwiedzinki super się z Wami rozmawiało i humorek wrócił:tak: Lady Zgaga Tobie również choć ten nalocik troszkę przykrótkawy był mam nadzieję że się poprawisz :-)

Do góry