reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzien doberek:-)

Pauletta masz racje pogoda z deczka rozbija forum ale ma szanse zaciesnic kontakty prywatne:tak::happy2:. Pisalas ze dzis plaze masz w planach wiec zycze milego dzionka i relaksu na maxa w koncu masz dzis meza w domciu:-);-).

A ja koncze kawke z jeczacym Wiktorkiem na kolanach bo moje dziecie od godz 8 rano:szok::szok::szok: chce kapiu w baseniku na tarasie a tam jeszcze slonko nie przeszlo i nie idzie mu wytlumaczyc. Wczorajsze popoludnie do wieczora w wodzie spedzil pluskajac sie. Oto moj synek korzystajacy ze sloneczka
Image0053.jpg

Ja juz obiadek mam zrobiony i zmykam szykowac sie do pracy. A zapowiada sie ciezko, oby do 2ej:eek:. Potem blogie lenistwo sie zapowaiada wiec dziewuszki milego slonecznego i pelnego relaksu dnia wszystkim zycze.

Wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka a wszystkim wyjezdzajacym nie wazne gdzie szerokich lotow i szos:-). I udanego wypoczynku.

Crazy Girl jak podroz mam nadzieje ze bez problemow bo bidulko tak sie denerwowalas:happy2:

reklama
witam slonecznie

slonko super prazy..
Ewcia spi..ja juz prawie posprzatane... jestesmy juz spakowani ... a popoludniu relaksik i ostatni dzien z P.. wiec chyba na salthill wybywamy i gdzies na obiadek... :)

milego dnia laseczki i nie spalcie sie na slonku :)

Pogoda dopisuje to i pustki na BB,ale co sie dziwic;-)

Jest straszne goraco....bylam z mlodym w miasteczku noz kurna myslalam ze nie wroce...tak mi stekal w wozku ze szok...ostatnio nie lubi jezdzic tylko chodzic:cool2:....
Jakos doszlismy i padl w drodze powrotnej....

Ciekawe ile jest stopni...?
Wczoraj u nas o 18 bylo 25stopni:-):tak:...

Moj w pracy do 15-mam nadzieje ze nie bedzie dluzej pracowal.....

U nas juz dzis lepiej. Dolny zab juz w calej okazalosci i gorna dwojka juz sie chyba przebila tez. A przeciwbolowe to ja oczywiscie dawalam dziewczynki! Chyba nawet wiecej niz zalecane....nurofen co 8 godzin, calpol co 4 plus na noc Paralink czopki. Do tego bobodent na dziasla i tethha granulki i nic nie pomagalo!! Musial swoje wycierpiec...noc znow nieprzespana ale dzis w dzien juz ok. My dzis wielkie grillowanie plus basenik na ogrodku!:-)

A my już z plaży wróciliśmy bo plażę zalało:szok::eek::-D:-D:-D przypływ był :-D ale i tak zdążyliśmy się przysmażyć Wiktor nie wiedział co ma ze sobą zrobić tyle można było :-) ale do wody nie chciał :no: zimna a on ranke na paluszku i szczypie :zawstydzona/y: młoda to właściwie cały czas spała mi się też przysnęło:sorry: mam nadzieję że tylko nie odczuje skutków snu na plaży wieczorkiem :dry::sorry2: jeszcze musze na zakupy jechać bo pustki w lodówce i szafkach a Witia zasnął w samochodzie za to młoda się obudziła i dopóki nie zaśnie nie pojadę :sorry2: Miłej drugiej połowy cudownego dnia :-) frog jak jutro będzie tak cudnie to kto wie może i ja skorzystam z Twojego tarasu :-D:-D:-D

Bry!:-)
Ja też się tylko melduję i lecę wcinać przysmaki z grilla mojego męża:-pCały weekend poza domem i bez kompa więc nieobecność usprawiedliwiona:tak:Pięknie,rodzinnie,żyć się chce:-)Asienka,Margaritta,Renni będziecie jutro u mnie?:-)No mam nadzieję:-)

i ja też się melduję wieczorkiem:-)
jakie pustki :szok: chyba nigdy nie było tak cicho na BB :confused: ile takie zwykłe słońce może zdziałać...:sorry:
Frog i Agusiek - dziękuję za miłe popołudnie:tak: oby częściej;-)
Didi - a Tobie spokojnego lotu, no i pogody w PL:tak:
a ja zakupiłam basenik dla małego - będzie radocha - tylko ciekawe dla kogo większa:sorry2: no i czy pogoda pozwoli nam z niego skorzystać:eek:
lecę się relaksować z A;-)
spokojnej nocki:-)

my tez byliśmy w tramore,dzieciaki i K sie wykąpali tylko ja nie mogłam:/pomoczylam tylko nogi,kurcze wyglądam tragicznie:((((nie pomyślalam ze tak sie stanie ale spaliłam sobie tylko czoło i nos,padly byście ze śmiechu mówie wam:/:/ K ciągle sie zbija:((((wstyd ludziom sie pokazac:/:/

reklama
witam laski
Kolejny piekny dzien, ja po pracy smazyłam sie na ogródku i nawet sie opaliłam juuupi, L robil grilla, do tego koktajl truskawkowy mniammm, wybylismy na plac zabaw i teraz relasik moja ksiazeczka na mnie czeka:)
Mały tu ruch ale nie dziwie sie:)))
I wklejam zaległe zdjecia ze spotkania u Madbebe kilka z nich robił Oli:)
A jedno dzisiejsze z jazdy rowerkiem Olivierowi idzie coraz lepiej chociaz lekka boidupa z niego hihi

Załączniki

• DSCN1271.jpg
    DSCN1271.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCN1282rower.jpg
    DSCN1282rower.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN1274.jpg
    DSCN1274.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCN1267.jpg
    DSCN1267.jpg