lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki
Milego dnia Wam zycze
Milego dnia Wam zycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biola - nie strasz a propo...to prawda, że od maja trzeba wykupić 5 jazd na fulla? Czyli każda po około 50 euro to będzie 250 euro i do tego ten pre-test czyli kolejne 50 euro plus egzamin..? Dobrze liczę? Didi Ty w temacie chyba jesteś. A zmieniłaś tą datę egzaminu?(...) a mam do was pytanko czy slyszalyscie o tym ze rzad wprowadzil kategoryczny zakaz jazdy osobom na tzw L samemu.ze jezeli zobacza taka osobe oznakowanym samochodem to zabieraja prawko i 2000kary tak z miejsca bez zadnego sadu sprawy itp.ta osoba musi jezdzic tylko z druga osoba majaca pelne prawo jazdy.Slyszalyscie cos moze na ten temat
no,czasem nam sie udajeGdyby zatrzymali i tak A.zanioslby kwitek do ksiegowego i tyle.Jak pozyczaja auto bez taxu,to niech placaCo do fileta mysle ze najlepiej w mocrofali.Po rozmrazaniu w wodzie robi sie na moj gust taki rozciapciany :/ Poza tym troche jej wsiąka w mieso..Jak moge rozmrozic szybko fileta??
Madbebe, to mieliscie szczescie z tym autem
to fajnie!zapraszamMadbebe ja najprawdopodobniej będę wszystko zależy od humorku mojego synka bo jak będzie miał humor bez kija nie podchodź to raczej nie będę Wam psuła spotkania i mi pasuje każdy dzień więc dziewczynki określcie się w końcu środa czy czwartek a i jak nie zapomnę też jakieś książki podrzucę :-)
bardzo bym chciala,ale ja na wiosce mieszkam-ani ulicy a tym bardziej nru domu nie uwidziszPo tym jak Ci wytlumaczylam jest najprosciej trafic,jasniej nie umiemmadbebe ja bede jutro wiedziala czy sie pojawie. Checi checiami, ale wszystko zalezy czy bede miala auto.A na ktora godzinke? Aha i napisalas mi jak dojechac, ale jeszcze poprosze ulice i nr domu na priv. Mi tak najlatwiej znalezc wtedy. Odezwe sie jutro.