reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

A my po odwiedzinkach. Kamcia i Oli dzieki za mile spedzone popoludnie. Zapraszamy czesciej. Zreszta kazda z Was ma zaproszenie otwarte :-D
Kamcia jeszcze pewnie w drodze a ja juz ugotowalam obiadek i jeszcze tylko na makaron czekam.

Dziewczynki, w cierpliwosc sie uzbroje, bo nie chce rezygnowac po 2 srednio udanych dniach. Musze dac Adzie szanse, nie? ;-) Wydaje mi sie, ze zle i tak nie jest, bo zaczyna wolac tylko sekunde przed albo w trakcie. Poki co, poczekam jeszcze kilka dni i jezeli nie bedzie nam szlo albo definitywnie bedzie sie domagala pieluchy zamiast majtek, to sobie jeszcze na jakis czas odpuscimy... Sie zobaczy.
Margarittko, slonko Ty moje, wiem, ze bys mi pomogla. Tylko nie wiem czy udaloby nam sie cos zrobic, bo ja to bym wolala sie nagadac:-D:-d:-D A moja uwaga raczej srednio podzielna... :-D

Dla Emci duzo zdrowka i szczescia w zyciu.

Danielku, Ty tez rosnij duzy i zdrowy

Oczywiscie posta pisalam chyba z 30 min :/
Ide jesc

reklama
Dzięki Wam Dziewczynki-to najmilsze półroczku jakie kiedykolwiek moje dzieciątko(którekolwiek)miało:)))Chyba ciacho jakieś zrobię;)
Tichonek-ja już sprawdzałam i tak czy siak mi się szał pogodowy nie szykuje-jakieś21-23stopnie:(Czyli bez rewelacji,ale i tak w Bułgarii nie odpuszczę i się w morzu wykąpię:)))I tulasek i zimny okładzik na ustka Ci serwuję:)
Dyta-jaki słodki lizaczkowy tort:)))
Zgaga-nie poddawaj mi się!!!
A zimami to już mnie lepiej w ogóle nie strachajcie:(

pauletta-ja sie borykam z tym samym problemem,pytalam na socjalnym:tak:ale chyba sama sie wezme za te foty jak mala wstanie i dam tylko do wywolania. Rowniez na czerwiec planuje (jednak)lot do PL-znalazlam bilety w przystepnej cenie,ale nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie..Szykuja sie u nas zmiany ogromne w zwaizku z A. praca,ale nie ma wyjscia:baffled:
moniadan-100latek dla Emmy!
lubiczanka-Danielkowi wielki buziak z okazji pol roczku:-)

Ostatnia edycja:
Tichonek-ja już sprawdzałam i tak czy siak mi się szał pogodowy nie szykuje-jakieś21-23stopnie:(Czyli bez rewelacji,ale i tak w Bułgarii nie odpuszczę i się w morzu wykąpię:)))I tulasek i zimny okładzik na ustka Ci serwuję:)
Z młodej piersi?
naughty.gif

Ej! dziewczyny, wezcie mnie tu nie starszcie.... Jak to lato zimne??? Ja sie chyba zalamie jesli nawet w pl lata nie bedzie:wściekła/y:

Pauletta,a żebym to ja wiedziała?Może chodzi o to,że słonko przesłania czy jak:sorry2: Faktem jest,ze miało być tu lato upalne ponoć a jak na razie to pizga jak w kieleckim:baffled:
Jak w kieleckim powiadasz....:-D

reklama
Do góry