reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Martuś-kiss dla Ciebie od niego:*
Anineczko-no masakra jakaś...albo poczekamy do ostatniej chwilii,albo zostanie nam londyn(ok500e)albo Paryż(ponad600e).
I tak sobie pogadałam z J,że jak się coś supertaniego nam nie trafi,to poszukamy tu super atrakcji-typu pływanie z delfinami,czy inne tegop typu atrakcje(podejrzewam,że też niemało kasy na to popłynie:/)

reklama
Jestem:-)
Lepiej późno jak wcale:sorry2:Dzień dobry,tak w ogóle:happy:
Nie wiem czy taki dobry,właśnie się rypsłam pyskiem w krzesło i przegryzłam usta:baffled:Się schylałam i źle współrzędne obliczyłam:sorry2:Krew mi leci:baffled:Sieroctwo życiowe:dry:
Wczoraj pokawkowałam z Dytą u koleżanki,późno wróciłam,szybki obiad wyczrowałam i niedługo już P był,więc nie pisałam z wieczora.Jak on jest w domu to się staram nie siedzieć na kompie bo to w końcu ma być nasz czas,a nie...No chyba,ze seriale lecą:-DAlbo P śpi,albo się kąpie,ale to siadam w pełnej konspiracji:-D
Zimno jak na maj i irlandzkie lato:sorry2:Czytałam dziś,że meteorolodzy radzą nie liczyć na ładne lato w Europie przez pył wulkaniczny:dry:Git po prostu:dry:
Moniadan,Wszystkiego naj,naj dla Emmy
1011432dganijl1e6.gif

Lubiczanko dla Danielka buziole na pół roczku:tak:

il_fullxfull.134836012.jpg

Idę łazienki ogarnąć:-DPrania dwa już wiszą,jakby co!:tak:

Hejooo:-) kurde czytam Was kochane od rana ale co chciałam coś naskrobać to mi przeszkadzano:sorry2: P wrócił wczoraj przed 23 :wściekła/y: sklepu już nei zahaczył na szczęście jest tesco on-line :tak: więc zakupy dzisiaj w południe miałam dostarczone do domku :-) chatka lekko ogarnięta, dwa obiadki dla nas i dla Wiktorka zrobione pranko się suszyjak mała teraz mi pośpi dłużej to będe miała chwilkę relaksu ;-) próbowałam się dzisiaj kawy napić bo jakaś nie tomna byłam i co chwila mi się w głowie kręciło ale po dwóch łykach wylałam do zlewu bleeeeee:baffled: ja nie jestem stworzona do picia kawy:sorry2:
Moniadan 100 lat dla Emci :-):-)
Zgaguś wytrwałości życzę ale też musisz wziąć pod uwagę zę Ada może nie być jeszcze gotowa na zostawienie pieluchy :sorry2:
Lubiczanka,Dyta, Andzulina Wy to macie dobrze tez bym sobie gdzieś gdziekolwiek pojechała już teraz:zawstydzona/y: zycze udanych pobytów :tak:
Galwayowskie dziewczyny gdzie mogę zrobić małej zdjęcie paszportowe???? Ja planuje podróż w czerwcu na ślub szwagra a mała nawet paszportu jeszcze nie ma:sorry2: żebym sie nie obudziła z ręką w nocniku później:baffled:
Tichonek a co ma pył wulkaniczny do temperatury????:baffled::sorry2:

Ostatnia edycja:
emma samych uśmiechów i najlepszego !!!:tak:

Danielku - osz Ty mały przystojniaku TY- ładnie to tak cioci nic nie powiedziec:-D:-D wszystkiego dobrego i big hug :*:*;-)

hi!;-)
moniadan szczęścia dla emmy:tak:
lubicznko najlepszego dla danielka:tak:
dyta super! brawo dla dominisia:tak:

u nas lepiej, antek już przyzwyczaił się do trudności z oddychanie i dziesiejsza noc była o niebo lepsza:tak: hania jeszcze zdrowa jak narazie i mam nadzieje , ze tak pozostanie:sorry2:

masakra pogoda jest ! grad:wściekła/y: deszcz:wściekła/y: temperatura śmieszna:wściekła/y:
szok:szok:

dziewczyny wylatujące dyta lubiczanko życze Wam , żeby wulkan nie zaczął świrować znowu:sorry2:

miłego połednia jak to godała moja umka:tak:

lubiczanko,moniadan i ja sie rowniez przylanczam wszystkiego dobrego dla Waszych szkrabów...:-)

oj joj joj chetnie bym sie cofnela do czasów kiedy to Oliva byla taka malusia, doslownie jakby dziecka w domu nie bylo, a teraz to diabelek wcielony. No ale jak to mówiá male dzieci maly klopot duze dzieci duzy klopot.

reklama
Dyta jak chcesz obrazek wstawić do posta to nie kopiuj linka do niego tylko po prostu zaznacz obrazek,skopiuj go i wstaw do posta:tak:Będzie od razu widoczny:happy:
Czy któraś ma dzisiejszą Polską Gazetę?;-)
Pauletta,a żebym to ja wiedziała?Może chodzi o to,że słonko przesłania czy jak:sorry2: Faktem jest,ze miało być tu lato upalne ponoć a jak na razie to pizga jak w kieleckim:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry