reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Anusia zdrzemnęła się pół godzinki, wstała w lepszym humorze i prawdopodobnie będziemy mieć dwa zębolki:-). Tatuś wypatrzył:-D

Co do pogody:crazy: u nas już dwa razy lało i na trzeci się zanosi:no:

reklama
hej Mamusie!!
OOOOO "ja cie krece" jakie z WAS ranne ptaszki!!! I tyle energii macie!!!
Ja z mojá Olivá spalysmy dzis do 9.30. Naszczescie moje dziecie jest juz prawie zdrowe antybiotyk zadzialal, goraczka znikla i katar juz prawie tez.
Wczoraj wieczorem moja maluda mnie zaskoczyla nie chciala na noc pieluszki( po dwoch probach walki z pampersami w koncu sie udalo, od miesiaca wola juz siusiu i kupke, ale na spacery i na noc jeszcze zakladalam w razie w...) wiec slysze rano wolanie z pokoiku mamusiu siusiuuu...- wiec to chyba juz bedzie calkowite pozegnanie pieluch hurrraaaaa
A teraz siedze i kawke popijam bo wogole nie mam energii na nic... nawet garów nie chce mi sie pozmywac, porzadek jako taki jest bo w sobote mnie naszlo na sprzatanie.
Milego dnia wszystkim zycze

Witam laski
Ja wczoraj poszlam na impreze, i menadzerka mowi do mnie czemu jej nic nie powiedzialam bo zrobila plan tygodnia i dala mnie na dzis rano, bo zapomniala ze ja tez ide na impreze, i mówi do mnie że zaraz to odkreci zadzwonila do hotelu i powiedziala ze nie przychodze w poniedzialek do pracy hiihi wiec mam wolne 3 dni:) Ucieszylam sie jak głupia a ze nie prowadzilam auta to pobalowalam:) Najpierw poszlismy na drinki potem do Cava (polecam wam ta restauracje pyszne tapas, i desery miodzio i nie strasznie drogo) pózniej do kilku innych pubów, ogólnie udana noc no i mam wolne:)
Wiec któa mnie przyjmuje...:)? Madbebe czy Zgaga?:)
Miłego dnia

Kamcia fajnie ze sie wybawilas no i ze pospac Ci dali ;-):-)
Crazy girl a co za wozio kupilas, dawaj fotki jak sie matka bawi:-D ja uwielbiam wozki:tak: a jakiego mialas wczesniej xlandera ze juz zamaly? Ja mam czolga xt;-)
Pauletta ty to masz albo takiego lenia, albo jeszcze wiekszego powera:-D u mnie przydalaby sie pomoc bo glowka mnie dzis boli;-)
Larcia no jak tam po nocce?:-D
Monia twoj Sz to zloty chlopak;-):tak: Aaaaaa wlasnie mi sie przypomnialo o Eryku.... Dziewczyny otoz kiedys Eryk moni mial cukiereczki no i tak wszystkich czestowal, no i po jakims czasie pyta sie mnie:ciocia a ty ile cukierkow zjadalas? A ja na to ze zadnego bo gruba jestem:-D A on: dla mnie jestes chuda!!:-D:-D:-D:-D Prawdziwy dzentelmen;-):-)
Asienka bezolesnego zabkowania dla Ani:tak: idzie jak burza ta Twoja corcia :-)
Zgaga Ada wkoncu corka zgagi no nie :D

witam sie popoludniowo;-)
U nas strasznie zimno i wieje....brrr- ale juz rundke po miescie zrobilismy. A wszystko przez to, ze rano zalalam sobie klawiature kawa i szlag ja trafil:wściekła/y: wiec musialam leciec kupic nowa:wściekła/y: No bo przeciez nie wiem co bym bez niej zrobila:-D Ale tak zmarzlismy, ze teraz nie mam juz ochoty nawet wysciubic nosa za drzwi:baffled: wiec nie wiem co my dzis bedziemy robic jak taka pogoda:dry: Ech...:baffled:

Hello

Z racji,że u nas się nic nie dzieje to i nie piszę,bo o czym :dry:

Kurcze sobie myślę po wpisie Agusik,że Ania Asieńki idzie jak burza to zaglądnę ile ona ma już tych zębisków bo pewnie i z piętnaście,ale Asieńka pewnie jeszcze nie uaktualniła suwaczka bo tam null :-D
Agusik rżałam pod stołem,autentycznie.Boskie masz sny :blink::-D

Ja się opierdzielam bo wczoraj wysprzątana chacina była.Tylko podłogi zmyję bo pewnie kłaki psiaka po strzyżeniu gdzieś się walają....i zasiądę przed tv z chorowitkiem,a Antka zagonię do nauki,a co! :-p

Witam nowe mamuski :-)

edit: a dopiszę jeszcze co niego.
Widzę,że weekend dominował w imprezki,urodzinki,grille i itd.
Fajno,że pogoda dopisała :tak:
U nas nie było aż tak wesoło :sorry2:
Matt jeszcze gorączkuje,a i Antek kaszle jak stary gruźlik w kopalni uranu :sorry2:
Co to ja jeszcze chciałam?
Aj nie pamiętam.

Do napisania.

Aaaaha Margaret (thatcher) :-D jak po komuni???

Ostatnia edycja:
Hehe anineczko, bo to tak z przymrozeniem oka bylo:-D ze dwa naraz:-D:-D choc ja to chyba nie powinnam sie smiac, bo moj maly byl szczerbol do 10 miesiaca, wiec przy ani wymieka:-D:-D
Jakie tam nudy? Jak Matt sie ma? Katar przeszedl?
Boszzzzze ale mam refleks hahahah juz mi odpowiedzialas :D Zdrowka dla Was :)

Ostatnia edycja:
reklama
Agusiek-tak sobie właśnie kończyłam komsumować obiadek i czytać jednocześnie i spojrzałam na twój ostatni suwaczek-i nie wiedziałam czy ryczeć,czy też palce sobie do buzi wkładać-Twoja waga ciążowa jest moją docelową-buuuuuu(płaczę)
Anineczko-Ty też się masz z tymi chorobami-przywlecze się takie dziadostwo i odpuścić nie chce:(((
Kamcia-do Cashel zapraszam(pewnie na parę najbliższych tygodni macie serdecznie dość:(()Fajnie,że masz taką menagerkę-marzenie normalnie:)))
Sylwiaaa-ciasto upiecz;)))

Do góry