reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko-targi handlowe w hotelu byly dla matek w ciazy i z malymy dziecmi:tak:
I co,jakos nikomu nie spieszno zeby mi info wyslac o chatach socjalnych,he?;-):-D

reklama
Madbebe-no ja Cię pytałam czy LZ Ci wysłała,ale nie obiła mi się o oczy odp,więc pomyślałam,że pewnie Ci napisała:/

lubiczanko-ja tej odpowiedzi udzielilam ale widocznie Ci sie nie obila..;-)
Pauletta - to ja nie dalam:zawstydzona/y:Kamcia wiedziala ode mnie,a ja z NK z profilu sklepu Olivier
Ale mowie-nic tam ciekawego sie nie dzialo,przynajmniej na moje oko...
no ale fakt-powiedziec moglam:sorry2::sorry2:wybacz:zawstydzona/y:

D.dobry!
Zgago-to pakowanie czas zaczac..Fajnie tak w nowe katy.Ja lubie..
Milego dnia dziolchy!
Ja tez lubie przeprowadzki, bo inaczej sila by mnie z domu nie wyprowadzili:-D:-D Tym bardziej w drugiej polowie osmego miesiaca (bo to tak bedzie w dniu wyprowadzki).
Ale, ze ja lubie zmiany, to pozostaje mi poza wielka uciecha strach czy dam rade sie z tym wszystkim, co nam sie uzbieralo ogarnac...
Napisz WYRAZNIE czy Lubiczanka wyslala Ci juz to info, bo jak nie, to siadam i ja wysylam:-D:-D:-D:-D Bo tak to sie jeszcze przez tydz. bedziemy "mijac":rofl2:
Ja wczoraj wiekszosc dnia poza domem a dzisiaj sie nigdzie nie ruszam wiec i czasu mam wiecej:tak:

Emili, co do domu samotnej matki, to nie pomoge, bo pojecia nie mam.
Ale wielkie gratulacje dla Julci. Bardzo szybko poszla, zdolna dziewczynka:tak:

Kurka wodna:angry::angry::angry: Wlasnie mi sie mieso na gulasz zjaralo:angry::angry::angry:

Hejo :-)

Jestem, z lekkim bólem głowy ;-)
Dzięki bardzo za wczorajszy dzien

Agusiek, ze ty jeszcze dałas rade na forum skrobnąc :szok:
mam nadzieje ze bez problemów doszłyscie do domku, to juz po północy było

Poczytałam was szybko
Emma spi, zaraz musze ja budzic bo idziemy po Eryka do przedszkola

Rano jak wstałam to miałam juz wszystko posprzątane, Sz. w nocy wszystko umył, kochany maż :tak:

Witam nowe mamuski

Didi, zdrowka dla Ewci, w srode ma przyjsc do Emci, to powiedz jej zeby teraz nie chorowała ;-)

ja na razie uciekam, miłego dnia pa

Witam, witam

A ja wstalam dzisiaj z bolem gardla,:wściekła/y: a raczej migdala, boli, ze szok!!!:angry::angry:
U nas pogoda w kratke, czasem slonce czasem deszcz, w ostatniej chwili pranie sciagnelam.
Zaraz musze na zakupki jakies wyjsc bo w lodowce puchy! Nawet nie ma z czego obiadu wyczarowac!

Dzieki dziewczynki za fotki!!!!!
Wieczorkiem podesle Wam moje!

Madbebe wybaczone :tak::-D:-D
Lady Zgaga gadżecik dzisiaj spisuje się na medal tylko mi baterie w nim właśnie padły:wściekła/y::zawstydzona/y: i ja też lubię na nowe kąty i jakoś jak Ty w 8 mc się przeprowadzalam :-)

Zgrzałam się okrutnie wysprzątałam salon, pomyłam okna, odkurzyłam calutką chatę, drugie pranie już się robi pierwsze się suszy, zupa wstawiona, Zuzia przy cycu a mnie nosi aby dalej sprzątać :szok::szok::szok: niech mnie kto zatrzyma choć może nie bo jak odetchnę to na bank dostanę ataku kaszlu który trudno będzie uspokoić :dry::sorry2: Zuza juz zasypia to ją na balkon wystawię i dalej w tango :happy2:

reklama
Pauletta widzę ,że energia Cię rozpiera;-)
Asienka_r biedne dziecko...Trzymam kciuki żeby szybko te zębole wyłaziły...Ja najgorzej wspominam to nieszczęsne ząbkowanie... U nas jeszcze 5-tki tylko...

Maleństwo na spacerze mi padło..W nowej spacerówce;-):rofl2::-).. Dostała matka zabawkę i się cieszy no.. :-D:-D Teraz piję kawkę.. jak ja lubię tą chwilę.. Mała śpi a ja kawka i relaksik..

Do góry