reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

zamierzam wystartować ok 10 ale wszystko zależy o któej się Zuzka wycyckuje i cholipcia ale ja do Ciebie nie trafię :/

no jak to ..bylas juz u mnie...na rondzie kolo GMIT 3 zjadz czyli na dol w Renmore( Lurgan Park) i zaraz pierwsza w lewo do konca i w prawo przedostatni dom ( 62 )... trafisz.

a powiedz mi masz duzy bagaznik.. bo musialabym upchac stelaz i spacerowke

reklama
My tez zamiwrzamy około 10, to mozemy podskoczyc razem po Didi, zresztą do niej bardzo latwo trafic :-)

Wilwia, a co z wami kochani, jedziecie?? Moze jak nie masz autka, to tez sie doczepisz do kogos, byłas na basenie? Nie spotkalas tam moich chlopakow? ;-)

CrazyGirl, chodziłam kiedys na rozaniec, ale to było w 1975, wiec niewiele pamietam :-p

Ostatnia edycja:
no jak to ..bylas juz u mnie...na rondzie kolo GMIT 3 zjadz czyli na dol w Renmore( Lurgan Park) i zaraz pierwsza w lewo do konca i w prawo przedostatni dom ( 62 )... trafisz.

a powiedz mi masz duzy bagaznik.. bo musialabym upchac stelaz i spacerowke
ok trafie a to że byłam to nic nie znaczy dawno i nieprawda:zawstydzona/y::sorry: a z tym bagażnikiem to może być problem bo mój wózek wchodzi na styk:sorry: ja mam parasolkę wciśniętą za siedzeniami z tyłu mozesz z niej skorzystać :tak: tylko ona się na płask nie rozkłada

bylebylaby na pol lezaco.. i miala daszek ..
ja juz dzieciaki przygotowalam..znaczy rzeczy na przebranie dla ewy bo jak walnie mi kupala to ona cala do przebrania i dla Ala tez w razie W...

nie wiem co jeszcze... mieso i kielbache mam,....
najwazniejsze abym mleka i wody nie zapomniala

ok..zmykam spac..bo rano musze glowe umys i zapiac wszystko na ostatni guzik..
papa to do jutra

Ale Wam fajnie!Ja tez bym chciala :-( Moze nastepnym razem sie skusze.A ja mam duze auto, wiec wtedy moge kogos ze soba zabrac, bo moj M nie jest typem na takie wyjazdy. Pozdrowcie dziewczyny ode mnie!I bawcie sie dobrze.Oby pogoda Wam dopisala laski!
No, a ja mam kaszlaca Amande coraz gorzej. Prawie nie spi, ciagle sie przebudza, ma flegmatyczny kaszel i do tego zatkany nos :-( W poludnie jade po M i chyba jednak samolotem przyleci, wiec w Galway na lotnisku go odbiore.Wolalabym tak,bo do spidal mi sie nie chce jechac.Wazne,ze bedzie z nami w poniedzialek i wtorek w domu :-)

misia myslalam o tobie czy wkoncu wrocilas czy jeszcze nie!Spotkanie konieczne!Ale od srody :-) bo ja przez te 2 dni bede busy :-)

Ostatnia edycja:
witam
jako pierwsza
niewyspana do tego ale coz zycie

pogoda dzisiaj w Galway do D... wiec napewno w Limericku nie lepsza... wrrr
ide pod prysznic moze sie obudze

witam;-)
od 3 dni prawie nie umiem jesc , bo wyszla mi prawa górna ósemka( ząb mądrasci) ale wyszla jędza tak krzywo, że wbija mi sie w policzek i miesien zuchwy :baffled::wściekła/y::angry:
nie wiem co mam robic isc wyrwac co bedzie bolec jak jasna cholera i moge miec jakies przygody z dlutowaniem i rozcinaniem zeba , czy liczyc na cud, ze cialo sie przyzwyczai:sorry:
k...a na sama mysl o jej wyrywaniu:angry:
dziewczyny miala ktoras z was podobny przypadek?

Witam pogoda w Limerick jest nie pada i bedzie łądniej niz wczoraj(choc tez zalapalismy sie na słonce:)
Zaraz lecimy na sniadanie:)
Żeby do hotelu dojechac trzeba na rondzie jechac na city centre i on jest zaraz po lewej stronie wiec easy:)
Laski zbierajcie sie i przylatujcie na zlot czarownic:)

Witam pogoda w Limerick jest nie pada i bedzie łądniej niz wczoraj(choc tez zalapalismy sie na słonce:)
Zaraz lecimy na sniadanie:)
Żeby do hotelu dojechac trzeba na rondzie jechac na city centre i on jest zaraz po lewej stronie wiec easy:)
Laski zbierajcie sie i przylatujcie na zlot czarownic:)

no to super ze pogoda w miare bo tutaj deszczowo..chociaz teraz przestalo padac... wiec mozliwe ze grillek uda sie i dzisiaj.. no to super..:)
ide budzic dzieciarne na sniadanie... i niech pepki wciagaja..:)

reklama
Witam :-) lete suszyć włosy i wiuuuuuuu do limerick tylko mi dziecie padło teraz:confused2::sorry: mam nadzieje ze uda mi się zdążyć do hotelu bo w te inne miejsca to ja nie trafie a nawet nie mam jak mapy wydrukować :baffled: Didi jechać po Ciebie????

Do góry