didi
Fanka BB :)
Paulineczka...Aniay..dobrze pisze... nie martw sie fryzura tam ;-) jak juz zaczniesz rodzic a oni beda Cie golic to bedziesz zafowolona ..ze Ty nie musialas tego robic..a pojdzie im to szybko i sprawnie ze nawet niezauwazysz..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
badanie ginekologiczne. Smieczne bo pani doktor uprzedzila mnie o tym i to wspomniala ze bede musiala sie rozebrac od pasa w dol.
Poza tym czuje sie fatalnie...
pozdrawiam
To zaraz jak przylecisz do Pl to go zaszczep.cześć dziewczyny, ja może z troche innej beczki, ale dzwoniłam dzisiaj do doktorka odnosnie szczepien na gruźlicę i faktycznie nie maja ich od wrzesnia, nie wiem co teraz zrobić? w maju jadę do Polski, a tam znowu pojawiła się gruźlica, trochę się boję o małego.