reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
szłam,szłam i nie doszłam,bo gdy weszłam do apteki po bandaż(jak iść to z całym wyposażeniem)to zadzwoniła Marta,żebym się nie fatygowała:/A dobrą połowę miałam za sobą...W dodatku zgubiłam mój pokrowczyk na telefon:(((
Pauletta-akcja konkurująca z "pajacykiem"normalnie:)

witam
caly dzien was podczytuje ale jakos nie mialam weny do pisania
Albert juz dzisiaj byl w przedszkolu wiec wszystko ok..
mloda wlasnie kima... no i juz zaczyna dreptac na calego... mam nawet filmik tylko musze go zgrac i wam pokaze..
\
MartaF...ale mialas przygode..olej drzwi..pomaluje sie..wazne ze wam sie nic nie stalo... no i biedny paluszek...oby szybko zagoil sie
Witam laski
Anieczka olej gołabki i dawajcie do mnie ja mam dużo:))
Miłego dnia

mowisz ze masz duzo golabkow..no no czemu wczesniej nie wspomnialas..cooo???

Moje dziecko mnie o zawał serca przyprawi:wściekła/y: Jeszcze mi serducho wali.. Powietrza złapać nie mogłam z nerwów.. Znalazła gdzieś gumkę recepturkę i zaczęła się nią dławić...... wrr.. skąd ona ja wzięła..

male dzieci maja dar do znajdywania takich rzeczy... i niewiadomo skad one je wytrzaskuja jak w domu posprzatane... moja Ewa zawsze znajdzie jakiegos koralika a wyzbieralam wszystkie bo mi ostatnio rozwalila moje korale..

Wiecie co cisnienie mi sie podniosło obejrzałam wiadomości, mówili o sprawie chłopca, miał 3 lata i został pobity , skopany, lany kablem i pasem, przez konkubinata matki przez 3 dni. Chłopczyk jak był jeszcze w stanie mówić pytał 'dlaczego mnie bijesz', a ta kur.. matka nie reagowala przez 3 dni jak male dziecko było torturowane. Dopiero sie obudziła jak chłopczyk juz był martwy i zaniosła go do szpitala.. ale za pózno. Koles dostał dożywocie a matka 15 lat ja to bym takiemu takie same tortury zafundowała i niech zdycha w pierdlu. Normalnie nie moge jak słysze takie historie....!!!

Pauletta-powiedz,że musisz kąpać mała i niech sobie już idą
Kamcia-mnie też zalewa na takie wieści-ku.wa jego-takie tortury to i tak za mało-dla matki też-krzesło i o chwasa mniej:(((

Pauletta:-D:-D:szok::szok:
Nie piszmurzyni bo zaraz Cie ktos opitoli...mnie sie kiedys oberwalo:angry:
:dry::dry: eee a to jest obraźliwe określenie:confused::sorry2: a co do dożywiania to ta mala zjadła u mnie jeszcze danonka ( po tym jak zlustrowała moją lodówkę:baffled:) i banana przy okazji pytała się jeszcze o ciastka krakersy i lody:sorry2: niestety uboga ma spiżarnia biedna była niepocieszona:-D a nalot trwał tylko 10 min i zmyli się do domku ...kurcze nie zdążyłam tego pisać a tu domofon dzieci zameldowały się u mamy i wróciły ale tylko dwójka coś czuję że będę miała od teraz wesoło :baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
tez to oglądłam:( i sie pobeczałam:/
lubiczanka k wracajac po pracy kupił mi masc:) ale dalej muruje:/a dzieci ma głeboko!!! a nie powiem jak spuchnieta jestem:/

Do góry