reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Baardzo mi przykro:-(ALe trzymam kciuki za następny razNie uciekaj nam z forum,służymy i poradą i przytulaskiem jak trzeba a i swoim towarzystwem równieżJak będziesz miała ochotę,możemy się kiedyś spotkać może w Pawilonach na kawci.Ja za niedługo też zaczynam się starać o dzidzięMam nadzieję,że wszystko będzie dobrze,ale obawy już też mam niemałeTichonek tak mieszkam w Swords, a dokladnie Applewood...Bylam niedawno na Listopad 2010 ale w piatek wszystko sie zmienilo...takie zycie. Teraz szukam dobrego ginekologa aby dobrze sie przebadac i niedlugo znow sprobowac.
Trzymajcie się dzielnie i daj znać co tam?Mam nadzieję,że wszystko dobrze.jedziemy z Emusia na pogotowie :-(
moniadan przytulam Cie cieplutko, trzymaj sie kochana!Biedne malenstwo, zycze szybkiego powrotu do zdrowka!
Serio laski, te wirusy sa paskudne w tym roku, ciagle cos. Czlowiek robi wszystko,zeby sie nie zarazic,ale to jest nieuniknione.U Nas jak narazie choroby minely i oby tak zostalo!!!
Duzo zdrowka dla wszystkich chorych!!!!!
kamcia widze nowe fotki wstawilas :-) spoko :-)
A ja wlasnie uspilam Amande, teraz ide sie umyc i jakis filmik obejrzec :-)
Serio laski, te wirusy sa paskudne w tym roku, ciagle cos. Czlowiek robi wszystko,zeby sie nie zarazic,ale to jest nieuniknione.U Nas jak narazie choroby minely i oby tak zostalo!!!
Duzo zdrowka dla wszystkich chorych!!!!!
kamcia widze nowe fotki wstawilas :-) spoko :-)
A ja wlasnie uspilam Amande, teraz ide sie umyc i jakis filmik obejrzec :-)
Monia tulaski..
U nas ciale gorczka,nie spada ale narazie jkaos innnych symptomow chorobska nie widac.Mam nadzieje ze chwilowe.Teraz moje dzicko zglodnialo wiec jestem dobrej mysli.wcina kanapeczki z zoltym serkiem.
A ja powiem wam juz dobranoc bo idziemy do gory wylegiwac sie w lozeczku.Do jutra.
U nas ciale gorczka,nie spada ale narazie jkaos innnych symptomow chorobska nie widac.Mam nadzieje ze chwilowe.Teraz moje dzicko zglodnialo wiec jestem dobrej mysli.wcina kanapeczki z zoltym serkiem.
A ja powiem wam juz dobranoc bo idziemy do gory wylegiwac sie w lozeczku.Do jutra.
moniadan-zdrowka dla emmy
MartaF-mam nadzieje ze nie pomarzniecie za bardzo:-(chyba nie bedzie tak zimno w nocy,przynajmniej nie wyglada..
Maz buszuje na zewnetrznej wiec korzystam
Kamcia-sliczny avatarek
Gastone-mam nadzieje ze organizm maxia zwalczy chorobsko i zakonczy sie na goraczce.Apetyt to dobry znak
MartaF-mam nadzieje ze nie pomarzniecie za bardzo:-(chyba nie bedzie tak zimno w nocy,przynajmniej nie wyglada..
Maz buszuje na zewnetrznej wiec korzystam
Kamcia-sliczny avatarek
Gastone-mam nadzieje ze organizm maxia zwalczy chorobsko i zakonczy sie na goraczce.Apetyt to dobry znak
Crazy Girl
Fanka BB :)
Justka ja tez tulę ;-);-) I trzymam kciuki żeby dalej wszystko było już w porządku!
Moniadan oj... Mam nadzieję że to nic poważnego
A ja jakaś taka humorzasta jestem dzisiaj.. Raz happy raz nie.. I mężowi się dostało.. A za co? Bo się nie odzywał do mnie jak ogladał tv.. Czasami sama nie wiem o co mi chodzi... To chyba dlatego że ja tu ciągle sama:-( Dziewczyny zapraszam do mnie jak macie ochotę.. daleko ale może akurat będziecie jechały i będzie po drodze..
Na jutro planów brak.. I nie lubie tak.... Wolę jak mam coś do zrobienia, załatwienia..
Moniadan oj... Mam nadzieję że to nic poważnego
A ja jakaś taka humorzasta jestem dzisiaj.. Raz happy raz nie.. I mężowi się dostało.. A za co? Bo się nie odzywał do mnie jak ogladał tv.. Czasami sama nie wiem o co mi chodzi... To chyba dlatego że ja tu ciągle sama:-( Dziewczyny zapraszam do mnie jak macie ochotę.. daleko ale może akurat będziecie jechały i będzie po drodze..
Na jutro planów brak.. I nie lubie tak.... Wolę jak mam coś do zrobienia, załatwienia..
reklama
Marta mam nadzieje ze macie zbyt zimno?
Moj Szym dopiero przestal plakac:-(.
Ida mu gorne jedynki i dlatego...dalam mu Viburcol i pierwszy raz nie zadzialal:-(
Szukalam bonjeli bo Szym wczoraj nosil i myslalam ze ona na dole a ja dopiero po jakims czasie spojrzalam na szafke w pokoju i lezalaslepa ze mnie baba:-(...podzialala a le na chwiloe wlasnie zaczyna od nowa plakac:-(
Moj Szym dopiero przestal plakac:-(.
Ida mu gorne jedynki i dlatego...dalam mu Viburcol i pierwszy raz nie zadzialal:-(
Szukalam bonjeli bo Szym wczoraj nosil i myslalam ze ona na dole a ja dopiero po jakims czasie spojrzalam na szafke w pokoju i lezalaslepa ze mnie baba:-(...podzialala a le na chwiloe wlasnie zaczyna od nowa plakac:-(