reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

To się nam towarzystwo dopiero pochorowało:-(.. Wszystkim życzę powrotu szybkiego do zdrowia..Ale się wymęczycie.. Strasznie mi Was szkoda:-:)-( Trzymajcie się chorowitki..

STO LAT dla Julci i Nikosia i Marty jeszcze raz:-)

Miałam koszmarną noc...i koszmary.. Śniły mi się duchy.....A jak mała płakała w nocy to bałam się do niej pójść.. Nie czytam nic więcej na ten temat..brrr

A my dzisiaj (muszę sie pochwalić:-p) mamy 2 rocznicę ślubu..:-) Co prawda kwiatów żadnych nie dostałam bo mój mąż nie z takich ale... trudno...;-)Chyba pójdę i sama sobie jakiś doniczkowy kupię:-D:-D Poszedł do pracy właśnie niestety..:-( Zastanawiam się nad jakąś niespodzianką ale nie wiem co wymyślić.. Podrzućcie jakieś pomysły:zawstydzona/y:.. M wraca po 9 -tej z pracy.. Na kolacje to chyba za późno..

Mój domek już przystrojony.. skromnie ale zawsze to jakiś akcent jest;-)

reklama
No i wróciłyśmy:-), ja cała mokra, Ania miała folię, więc ok, nawet nie zmarzła. A mnie chyba coś zaczyna rozkładać, kurcze, gardło mnie boli, że :szok::szok::szok:, katar mam.

Jejku, jak na forum chorobowo się zrobiło:-:)-:)-(

Martusiu i Nikosiu wszystkiego najlepszego

Ania nauczyła się gadać i buczeć i robi to non stop od wczoraj:-D:-D:-D:cool2:. Oczywiście to jej gadanie to takie tam gaworzenie, plucie i wystawianie języka, jak jest zadowolona.:-) Ale co się dziwić, jak kończy pół roku:-):-):-). Kiedy to zleciało.

Misia Al ogromne postępy robi, gratulacje.

Nie wiem, co komu miałam jeszcze odpisać. My po obiadku, jeszcze chatę trzeba ogarnąć, bo syf nie z tej ziemi:zawstydzona/y:

sofik dziękuje :)
crazygirl dziękuje:) ja tez tak mam więc wole nie czytaj chociaż wczoraj czytałam ale mialam co innego w głowie i akurat myślałam co zrobic zeby chłopaki chociaż troche pospali :(
asieńko tobie tez dziękuje:D

crazy girl najlepszy prezent dla faceta to wiadomo co:D zrób się na bóstwo i przewiąż się kokardą, będziesz najpiękniejszym prezentem:p

A w ogóle Crazy Girl wszystkiego najlepszego:-):-):-), miłości, miłości i jeszcze raz miłości
Dziękuje:-)
crazy girl najlepszy prezent dla faceta to wiadomo co:D zrób się na bóstwo i przewiąż się kokardą, będziesz najpiękniejszym prezentem:p

Pomyślę nad tym :tak: tylko z małą coś trzeba zrobić :-) Może by tak wcześniej poszła spać....

Witam wszystkich w tak paskudny dzień...Nie było mnie tutaj 3 dni i kurde tyle do nadrobienia. Dziewczyny opamiętajcie się tyle piszecie, że szok... :)

Lecę, zabieram się za sprzątanie i coś chyba dziś poleżę, bo przy takim deszczu co tutaj robić :(

Mam pytanie do Was dziewczyny. Macie może jakieś dobre i sprawdzone krople na katar, które można kupić w tutejszych aptekach, bo w marketach to wątpię, że będą. Mała tyle czasu mi chorowała poszła na tydzień do przedszkola i znowu katar w nocy kaszel, no załamać się można. Nie wiem czy w przedszkolu ciągle coś łapie od zaciąpanych irolków, czy to ta pogoda na nią tak działa. ahh juz sama nie wiem. Z góry dziękuję dziewczyny jak znacie jakieś nazwy kropelek :*

Nio i wszystkim solenizantkom 100lat i dużo zdrówka
Lewcia87 Ja używam dla Julci krople Otrivine child do kupienia w każdej aptece.

crazy girl kurcze miałam napisac i zapomniałam,to ta nieprzespana noc:/,wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i zycze miłego wieczorku:)

d.dobry!
nadrobilam wasze weekendowe skrobanie i energii mam tylko na przywitanie sie..
generalnie to d..pa blada-kolejny duuzy niespodziewany wydatek u nas,ale ze to pieniadze a nie zdrowie,staram sie 3mac w pionie i nie marudzic itp. Wikta na szczescie sciaga mnie na ziemie.
Pogode pozostawiam bez komentarza :no::wściekła/y:
Zycze zdrowka wszystkim chorowitkom i 100lat jubilatom 2mlodszym i jednej nieco starszej ;-)

images..jpg
dopiero doczytalam-do zyczen dolaczam jeszcze gratulacje z okazji rocznicy slubu..-crazygirl-obyscie sie dogadywali jak najczesciej i buziak Anulce z okazji ukonczenia pol roczku!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry