reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

CrazyGirl- niechcący odrzuciłam Twoje zaproszenie:baffled: Jak Cię znajdę to wyślę do Ciebie:tak: sorki:-)
Młody znowu na nocniku - sam nie woła, ale jak go posadzę (siłą i sposobem:-D)to zrobi:tak:

reklama
..

A na mojej farmie rośnie zboże ;-) Szkoda tylko ze ono 3 dni rośnie.. A ja mam pytanie odnośnie farmy. Można sobie jakoś dodac te kwadraciki na ktorych sie cos sadzi czy one beda dopiero pozniej jak juz cos urośnie?

masz tam taka zielona haczke i nia robisz kolejne kwadrciki..

CrazyGirl-uuuu-w takim razie przyjemnego dnia życzę:)))No ja niestety tak jak pisałam-bezlekowa póki co jestem,ale jakąś inhalację chyba sobie zaserwuję na te smarczycha:)))
Didi-ciesz się,że masz w domu strażnika,który ma na wszystko oko i wszystkiego przypilnuje:)))

no caleszczescie ze ja uratowal..haha bo jakby przeszlacalaprzez szczeble to spadla by na schody a wtedy to juz nie wiem co mogloby sie stac nawet nie mysle...

ogolnie moja cora to pokraka od 2 dni..dzisiaj znowy wyje.. nie chce pic mleka...najlepiej na raczkach itd.. problemy z zasnieciem..normalnie wykoncze sie

Ostatnia edycja:
aja was czytam i czytam i przeczytan nie moge wszystkiego hehe i wlasnie zastanawiam sie czy to ta irlandia dziala tak ze sie ma ochote farmerzyc :-D
ja z koliei nie na facebooku ale na naszym polskim serwerze Wolni farmerzy - darmowa gra na przeglądarkę

mam ogrodek , roslinki sadze , kurki , krowki raj na WSI hehehe

z tymi chorobskami to was dopadlo u mnie odpukac i ja i martyl i mezulo zdrowi ...mam nadzieje ze tak zostanie.:-)

dziendobry!

To chyba nie jest normalne,ze jak tylko Alencjusz poszedl na drzemke to ja zamiast posprzatac przed przybyciem tesciow-sadze grzadki na farmie!!:szok::szok: I jestem zla bo nie mam na nic kasy!!:wściekła/y: hehehe....zupelnie jak w realu!:-D Nawet wirtualnie nie moge sie odstresowac bo i tu i tu mnie nie stac!:-D

Ide dzis sobie za to kupic Ziemie Egipska....juz od tak dawna sie nosze z tym zamiarem,ze teraz juz sobie pozwole!:-):tak:

MoKu- no Alutek rosnie rosnie! Ja sama nie wiem gdzie i jak...ten czs tak szybko leci!eehhhh

Misia-a cóż to za powitanie,gdzie ciao?;)))Co do kasy-znam ten ból:/
A ja dziś na obiad-ruskie sobie zafunduję:))))Już się cieszę jak głupi do sera:))))Mojemu J oczywiście trzeba zrobić z mięsem,bo chłopina nie wie co dobre i za ruskimi nie przepada:p
dobrze,że dziś dzieciaczki moje kończą o tej samej godzinie,to się będę mogła czymś zająć po powrocie-czymś konstruktywnym-np w bilarda sobie pogram:)))))))

Hej dziewczynki.ale sie wciagnelyscie w te farme.Ja nawet nie wchodze i sie nie interesuje bo na bank sie wciagne,a wkrotce moje przesiadywanie przy notebooku sie skonczy..nie bedzie tak dobrze heheh.Milego dnia mamusie.Uciekam cos zrobic bo burdello mam.

Didi dzięki za podpowiedź.A i jedziemy na tym samym wózku...:-( mnie moja niedługo wykończy... maruda i okropny nerwus... rzuca wszystkim czym popadnie..:wściekła/y:

Moku spoko ;-)Już wszystko naprawione:-)

Witam!
Misia dzieki za chickena:-D:-D:-D
Lubiczanko zdrowka zycze....a przy karmieniu podobno nie mozna cytryny po sie mleko wazy:sorry2:ale nie jestem pewna,moze niech ktos inny sie wypowie;-)
Alez mi narobilas ochoty na ruskie;-)szkoda ze nie mam prawka zaraz bym do Ciebie pognala:-D
Didi moj maly tez ma jakis zly dzien...spal juz o 11 ale szkoda ze tylko 5min i potem wyjec mu sie zalaczyl,spakowalam gada do wozka i wyszlam na dwor i zasnal po 12.
Andzulina maly sprawdza Twoje nerwy-chce zobaczyc jak dlugo bedziesz sie z nim tak bawic...moj Szym tez tak robil,teraz zreszta tez.

A od wczorakj mlody wola dej,dej,kiedys mowil di-daj;-)
Dostalam dzis @ ale nie przeszkodzial mi w myciu okien na dole;-)a nawet bym powiedziala ze dodala powera:-Dtylko ze ibuproma zarzylam i to maxa:-p

Asienko pranko zrobione???;-)
U mnie sie suszy na dworku,zdarzylam powiesic i zaczal kropic deszcz ale nie zdejmowalam ....po 2minutach przestal:tak:

aaa jeszcze do tej farmy sie wroce :)
Cos chcialam kupic i wcisnelam nie patrzac dokladnie co to i mam za miast trawy wode????
Jak to odkrecic???

reklama
Witam ja do pracy nie poszłam bo czyms sie wczoraj zatrułam i pół nocy wymiotowałam a drugie pół nocy na kiblu. Jeszcze leze w łóżku bo sił na nic nie mam.
Miłego dnia

Do góry