reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wytrzymać to nie wytrzymam,muszę teraz coś mu kupić bo suchy jak papier ścierny,ale krem z Polszy by się przydał:tak:Nie wiem tylko czy przypadkiem Dyta prędzej w Polsce nie będzie:confused:Ale jakby co to się do Ciebie ładnie uśmiechnę:-)

witam z wieczorka :tak: cały dzień Was podczytuję ale jak jest wena nie ma czasu a jak jest czas brak weny :sorry2: teraz mam jedną rękę do pisania Zuzia przy cycku ;-) a ja popijam bawarkę :-) muszę vsie jeszcze zaopatrzyc w herbatkę hippa:tak:
frog,Larcia,moniadan dziekuję kochane za nalot i mile spędzony czas :tak::tak::tak:
eeeee i zapomniałam co chciałam napisać jeszcze :-:)sorry2:

Tichonek powiesz mi który chcesz to prawdopodobnie mój szwagier wróci po świętach to przywiezie:tak:
Kamcia a które masz ubezpieczenie w AVivie jeśli można spytać Hospital 1,2 czy everyday1,2?

a ja dopiero znalazlam czas wejsc na neta. Ale jestem padnieta dzis, wiec spadam zrobic sobie jakas dluzsza kapiel, szkoda tylko, ze meza brak :-D
I froq...zapomnialam CI dac tego listu, a tak mi zalezalo :-( Trudno, bede musiala sie przejechac jeszcze raz na poczte!

Wyobrazcie sobie, ze specjalnie zebralam sie na poczte,ktora wcale nie jest tak blisko, zeby kupic znaczek i wyslac list. Pojechalam wiec, kupilam znaczek, patrze w torebke...zapomnialam listu z domu :-D I juz nie chcialo mi sie cofac!
Pauletta Zuzia jest rozkoszna :-)

Ostatnia edycja:
Karolinanicola gratuluje ząbka. Wiem co to za radość a tym bardziej taki długo wyczekiwany..

I przypomniało mi się ze któraś pytała gdzie buraki kupiłam na zakwas. Otóż nigdzie nie było.. tesco lidl super value... Kupiłam w miasteczku w sklepie z warzywami .. i mysle ze wy tez takie macie..

Ciao!!!

Kurde nie moge sie odlepic od mojej farmy i ojego zwierzaka na facebooku! Takie to durne,a tak wciaga!!!!:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

Jutro tesciowie nas nawiedzaja....a tu lodowka pusta! :szok: coz.....krucho z kasa to i rarytasow brak!:tak:

A ja dzis zaserwowalam Alexowi 'dorosle' drugie sniadanie! Dostal jajecznice ma maselku i kromke chleba z maslem. Jajecznice mu z lyzki dalam,a chlebek pokroilam na kawalki i sam zjadl! A jak sie cieszyl....a jak mu smakowalo!!! hehehe....
Ponadto dzis to juz tak sasuwal na czworaka,ze do kuchni za mna przylazl......na kominek sie wspina, bo swieczniki chce sciagac! Czylo moge juz powiedziec,ze moje dziecko raczkuje! I dalej zabkuje,co sie objawia placzliwoscia i marudnoscia of course!

No nic...nie bede upierdliwa matka,co to sie nad dzieckiem swoim trzesie i wszystkich zanudza...:-D

Ide sobie lepiej LODA zapodac:-D Ostatnio mamaka slabosc do slodyczy!!! I nic oprocz slodkiego mi sie nie chce!

hehe...pokaze Wam jak wczoraj Al ujezdzal na rowerku kolegi!

Załączniki

• ali na motorku..jpg
    ali na motorku..jpg
    34 KB · Wyświetleń: 60
Larcia ale numer z tym listem, coś rozkojarzona jesteś ostatnio :-p
potwierdzam Zuzia ślicznota i jaka grzeczna ale ciiiiii, zeby nie zapeszyć ;-)

Wilwia przeskoczyłam cała i zdrowa, mam nadzieje ze nie zniszczyłam krzaczków i że zabrałas krzesełko :-)

ide na spotkania, bo Kamcia wysyła :tak:

Misia Ale super Al wyglada

Ostatnia edycja:
Witam mamunie:-)
My juz pozegnalismy jeliitowke,oby nic juz sie wiecej nie przyplatalo.Tobik dzisiaj malo spal w dzien,a teraz w koncu padl.Mam nadzieje,ze nocka bedzie spokojna,bo ta ostatnia do takich nie nalezala.
Dzisiaj moja sasiadeczka:-) w koncu wykorzystala droge na skroty przez ten nieszczesny wysoki plot,ktory nas dzieli i do tego zrobila to bardzo zwinnie mimo ciemnosci i krzakow-wiec patent juz mamy:-D
Pauletta ja jeszcze slyszalam,ze piwo Karmi dziala na laktacje-ja sprobowalam i faktycznie podzialalo:tak:Mam jeszcze pytanko,czy w przyszlym tygodniu moge Cie odwiedzic,zeby poznac sliczna Zuzie?

reklama
Ponadto dzis to juz tak sasuwal na czworaka,ze do kuchni za mna przylazl......na kominek sie wspina, bo swieczniki chce sciagac! Czylo moge juz powiedziec,ze moje dziecko raczkuje! I dalej zabkuje,co sie objawia placzliwoscia i marudnoscia of course!

!

brawo dla Ala ..zdolniacha z niego no i mozesz mowic ze Raczkuje i to z pelna para :) no i super wyglada na rowerku.. lubie na niego patrzec odrazu mam ochote go wysciskac taki slodki pultasek z niego.. :)

Karolinanicola... gratuluje zabka...a dopiero co martwilas sie ze nie ma a tu prosze niespodzianka..

Moniadan..a ty co po plotach skaczesz..haha...uwazaj abys nozki nie zlamala jak taka koza..:)

a u nas chyba dolne 2 ida bo Ewa wyje na maksa...nie moglam jej uspic bo co zasnela to budzi sie z placzem..ciekawe jaka noc mnie czeka

Do góry