reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny z Galway czy ktoras z was zna jakiegos mechanika ktory w trybie jaknajszybszym zajalby sie samochodem za w miare cene. ????

reklama
czesc mamuski dawno mnie nie bylo tutaj ale to dlatego ze bylam w polsce i niedawno wrocilam.jak tam u was po swietach u nas w polowie udane bo maly sie rozchorowal na maksa w 2 dzien swiat i jechalismy do lekarza bo sie rano z deka dusil i bbbbb sie wystraszylismy.jakis wirus w dublinie panuje bo bb duzo dzieci ma takie dusznosci i trzeba robic inhalacje a do tego dochodzi przeokropny katar i kaszel ado tego jeszcze mnie wzielo.a wiec dziewczyny uwazajcie na swoje maluchy

czesc, jak tam po swietach, troche krotkie byly no i nie to samo co w Polsce,w kazdym badz razie zycze wszystkim udanego Sylwestra no i oczywiscie wspanialego nowego 2008 roku, a tak przy okazji to jest moze w okolicy Salthill jakas mamusia spodziewajaca sie coreczki, bo mam troche ciuszkow dla malenstwa ktorych juz nie potrzebuje a szkoda mi ich wyrzucic, tak wiec chetnie bym je komus oddala,serdecznie pozdrawiam:happy2:

hej Danutek ja w prawdzie nie jestem w ciąży ale moja kolezanka jest i to bedzie dziewczynka więc jesli chcesz ich sie pozbyc to z checia po nie przyjade tylko napisz gdzie lub podaj swoj nr tel.A ile ma twoj aniolek? ja jak jest pogoda to czesto jestem na salthil mimo ze mieszkam na ballyban ale mozemy sie kiedys spotkac na spacerek razem pojsc:)

u mnie święta tez minęły pod znakiem choroby najpierw ja w wigilie sie meczyłam a dzien po moj facet i tak do terazprobuje sie wyleczyc ale wigilia byla udane z basiulka w roli głównej hiiii kupilismy krokiety no i bierzemy sie do samzenia a tu nagle ser z nich wyplywa hii wprawdzie mialiy byc z miesem no ale slodkie tez smakowaly.

pozdr

Aniay Ja Sie Cofam W Rozwoju Powiedz Mi Jak Wkleilas To Zdjecie Z Youngnutrtion Bo Ja Juz Zapomnialam Jak Sie To Robi W Bb Forum?
Dzieki

Didi lekarz mi przepisal inhalator i maseczke do tego i mnostwo syropow bo w sumie az 5 to jest jakis okrony wirus bo moj maly meczy sie juz tydz do momentu kiedy ne bylam u lekarza sama podawalam mu leki przywiezione z polski a teraz daje mu te od lekarza to juz 4 dni brania lekow od lekarza i za b poprawy to nie widze kaszle jak cholera:(

reklama
Do góry