reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Lubiczanka, Asienka - ja sie tak tylko zastanawiam - czy to aby nie za wczesnie na rozszerzanie diety?? Ja wiem z kazda mamusia chce jek najlepiej do swojego dziecia...ale one maja dopiero 3 i odpowiednio 4 mc ...
a z tymi listami z SWO to gdzies doczytalam ze jest tak ze : to wszystko tak dlugo trwa bo oni oszczedzaja kase jak wysylaja duze ilosci listow - taka maja umowe z poczta, tak ze czesto zbieraja listy i one czekaja na wyslanie w Mail Roomie , i to moze byc tak, ze urzednik wydrukuje go w poniedzialek.. a list jest wysylany w piatek..a dochodzi do Ciebie w pn czy wtorek i stad to opoznienie..
a z tymi listami z SWO to gdzies doczytalam ze jest tak ze : to wszystko tak dlugo trwa bo oni oszczedzaja kase jak wysylaja duze ilosci listow - taka maja umowe z poczta, tak ze czesto zbieraja listy i one czekaja na wyslanie w Mail Roomie , i to moze byc tak, ze urzednik wydrukuje go w poniedzialek.. a list jest wysylany w piatek..a dochodzi do Ciebie w pn czy wtorek i stad to opoznienie..
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Lubiczanka, Asienka - ja sie tak tylko zastanawiam - czy to aby nie za wczesnie na rozszerzanie diety?? Ja wiem z kazda mamusia chce jek najlepiej do swojego dziecia...ale one maja dopiero 3 i odpowiednio 4 mc ...
W związku z tym, że Ania jest na butelce nurse powiedziała, że możemy po skończonych 16 tygodniach wprowadzać pokarmy stałe, poza tym Ania to niejadek
lubiczanka
Fanka BB :)
Asieńko,Gastone-dzięki za wskazówki:-)
Kasiu-wiesz ja w porównaniu do moich rodziców i tak jestem daleko w tyle-Dawid dzięki mojemu tatusiowi czekoladkę lizał mając jakieś 2tygodnie(Dadzia podobnie),Daniel mając ponad 2 miesiące...Rosołek pierwszy moich starszaków był serwowany w wieku 2 miesięcy(z gołebia-bo delikatniejszy),Daniel póki co żadnej zupki nie zaliczył-moja mama się dziwi-jak długo chcesz na samym cycu?Tak więc dziś był biszkopcik
Pauletta-podejrzewam,że prędzej w sobotę
Kinia-dobrze,że towaru w sklepie przybyło
Kasiu-wiesz ja w porównaniu do moich rodziców i tak jestem daleko w tyle-Dawid dzięki mojemu tatusiowi czekoladkę lizał mając jakieś 2tygodnie(Dadzia podobnie),Daniel mając ponad 2 miesiące...Rosołek pierwszy moich starszaków był serwowany w wieku 2 miesięcy(z gołebia-bo delikatniejszy),Daniel póki co żadnej zupki nie zaliczył-moja mama się dziwi-jak długo chcesz na samym cycu?Tak więc dziś był biszkopcik
Pauletta-podejrzewam,że prędzej w sobotę
Kinia-dobrze,że towaru w sklepie przybyło
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Lubiczanko - wiesz pokolenie naszych mam to bylo uczone ze mleko z piersi wartosciowe nie jest i od poczatku podawaly takze butelke z mlekiem w proszku. Ja i Stasia i Ole karmilam samym cycem do 6 mc zycia. I moja mama tez robila wielkie oczy
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
witam moje panie...
Ja na chwilkę póki co i to do lubiczanki-kobieto droga, jak się ma sprawa z odebraniem tego paszportu? Bo jeśli chcesz to mogę się tego podjąc ;-) moglabyś mi tylko przyblizyc szczegóły jakies ...
Caaaałą resztą pozdrawiam cieplutko oczywiscie.
do pozniej moze
Ja na chwilkę póki co i to do lubiczanki-kobieto droga, jak się ma sprawa z odebraniem tego paszportu? Bo jeśli chcesz to mogę się tego podjąc ;-) moglabyś mi tylko przyblizyc szczegóły jakies ...
do pozniej moze
emili78
mama czerwcowa 2009
Jednak mi nie pomożecie co do pralki ale kupiłam szare mydło i nożem naścierałam do pralki włączyłam na 95c zobaczymy co będzie niby to mydło zabija zapach zobaczymy...
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
witam moje panie...
do pozniej moze
O właśnie, Margaritta Ty w samym Dublinie mieszkasz, ja niby mówiłam, że jak trzeba to pojadę, ale jak ktoś bliżej może...
reklama