reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Czesc mamusie z Irlandii,
Mam na imie Agnieszka i mam synka 13 miesiecznego Axelka, malego rozrabiake. Mieszkamy w Bettystown blisko Droghedy. Mam nadzieje, ze moge sie do was przylaczyc.
Jutro lece do Polski na tydzien na slub brata. :-)
Podobaja mi sie wasze stronki z informacjami o dzieciach itp. Jak sie takie robi?

Moj synek ma Irlandzki paszport, byl podpisany w Garda Station. Dorosli tez musza miec swoje podpisane i tez tak chodza.

Pozdrawiam

Milo mi poznac :))

Gastone dziekuje za zyczonka :)

A ja dzis dzien udany spotanko udane jak zwykle :)) Ptys zrobil pierozki Mniam Mniam :)) Malenka dzis grzeczniutka :))

Asienka trzymam kciuki !!!!

Ciao Dziewczynki.

Ja na sekunde tylko. Bylam u fryca i chwale sie nowym fryzem:-) Oto on:

Ide jesc OBIAD i spac bo padam na twarz,...Ali dal znow popalic...

Asienka- powodzenia!!

Załączniki

• new lokk3.jpg
    new lokk3.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 69
  • new look1.jpg
    new look1.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 63
  • new look2.jpg
    new look2.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 63
  • new look.jpg
    new look.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 67
Witam sie wieczorkiem:)
Misia super wyglądasz tez mialam takie włosy na boba:)
Od razu widac że Ci sie humor poprawił:)
Tak myślałam jak sobie dzis dałąs rade z Alem u fryzjera.
Anieczka ja dzis tez po szkołach latałam i dowiadywałam sie o ten system i uda mi sie zapisac Oliviera od stycznia zapisałąm go na liste i beda do mnie dzwonic bedzie wiec chodzil na 3 godz free:) Ciesze sie, jak dzis latalismy po przedszkolach to Oli nie chcial z nich wyjsc chciał z dziecmi zostac i sie z nimi bawic:)
A ten nowy system z 3 godzinami free jak długo obejmuje dziecko?
Próbuje tez go wcisnac do szkoły w przyszlym roku.
Jutro do pracy:(
Miłego wieczorku

asienka powodzenia!trzymam kciuki!!!

andzulina przykro mi,ze musisz jeszcze czekac i zyc w nerwach, napewno to trudna sytuacja dla Ciebie. Jednak jestem pewna,ze to nic powaznego :-) trzeba tak myslec!

misia fajna fryzurka i odrazu przypomnialas mi,ze ja wlasnie mialam sie umowic do fryca na odrosty.

kamcia wlasnie!Niby jest,ze dziecko ma przez rok czasu darmowe 3 godzinki w przedszkolu. Odkad konczy 3 lata i 3 miechy(albo 4 miechy, nie jestem pewna,a nie chce mi sie szukac teraz). Jakiego typu sa to przedszkola tzn jak to sie dokladnie nazywa?Bo mojej corci do tych 3 lat jeszcze rok brakuje, ale pewnie duzo wczesniej trzeba dziecko zapisac.jak to sie na liste zapisuje?Trzeba wybrac przedszkole sobie samemu czy sa jakies narzucone?Bo chodzi mi o te darmowe przedszkole jako rekompensata za supplement co zabieraja.ALe namotalam, nie wiem czy mnie zrozumiesz :-) wlasnie zauwazylam,ze twoj synus sie urodzil w tym samym dniu,co moja corcia, tylko rok wczesniej ;-)

Wiesz co,anineczka:nam w jednym przedszkolu powiedzieli,że jeśli chcemy Radka zapisać na styczeń,to musimy już teraz go posłać do nich za 80 Euro tygodniowo:eek:,żeby sobie trzymał miejsce już na styczeń,bo ona nam nie obiecuje,że w styczniu będzie dla niego miejsce:no:,a teraz nam go nie może zapisać już na 3 miesiące na przód:wściekła/y:,ale od stycznia chodziłby za darmo na 3 godziny:tak:.Ale w drugim babka żadnych problemów nie robiła,zapisała go i powiedziała,że od stycznia będzie chodził za free na 3 godziny:tak:(9:15-12:15 lub 12:15-15:15).Nie wiem więc,czemu Tobie powiedziano,że żadne przedszkola nie będą na 3 godziny przyjmować:eek:,ale jak sama po sobie widzę,każde przedszkole inaczej do tego podchodzi:confused2:
Szkoda,że z Igorkiem jeszcze się nic nie wyklarowało,andzulino:no:Nadal nerwówka...Ci lekarze tutaj:eek:..byle swoje odbębnić,zero wyczucia,delikatności.Szkoda słów:wściekła/y:.Wyobrażam sobie jak musiało Ci serce ściskać jak na to patrzyłaś.Radek miał miesiąc gdy robiono mu USG przezciemiączkowe,myślałam,że mi serce pęknie,jak na to patrzyłam.Taka maleńka,mięciutka główka,a lekarz (wielki jak dąb:szok:) tak mu mocno cisnął:shocked2:,mało tam nie padłam:-(
No,misia piękny fryz,a Ty jaka promieniejąca:tak:Wcale nie widać,że Al daje Ci popalić,wręcz przeciwnie:-D:-D

Teraz dopiero dopatrzyłam,że dziś napisałaś o tym przedszkolu na wątku:sprawy socjalne i urzędowe,anineczko:eek::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry