reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

No nareszcie jestes :))) dzisiaj bukuje sobie wizyte na nastepny tydzien do lekarza bo @ skonczyla mi sie w tatmtym tygodniu a do dzisiaj plamie krwia... :/ nie wiem co to moze oznaczac ale chyba nie jest normalne. A jak Twoje samopoczucie?? to ile jeszcze zostalo do rozwiazania?? :) pozdrawiam buzka!

reklama
Witam!dobrze ze zamowilas wizyte masz racje to nienormalne,u mnie zostalao okolo 87dni,kolezance dzisiaj w nocy odeszly wody i tak sie jeszcze meczy do teraz caly czas jestem pod telefonem ale nic jeszcze nie dzwoni zobaczymy,teraz jestem w domku ogladam tv nudzi mi sie troszke zimno jeszcze na dalsze spacery dlatego nie wybieram sie nigdzie dalej,pozdrawiam i goraco sciskam pa,pa:-D;-):-)

Juz jutro do lekarza ide nie tylko z soba bo rowniez z paro tygodniowa suczka :)) kupilismy piesiorka w sobote tylko ze ona nie ma 8 tygodni jak powiedziala nam ta kobieta... pojde porobie jej badania, generalnie zaczelo sie cos dziac w domu hehe bo taki maly szkrab ciagle chce jesc, sika biega chce sie bawic i narazie wszyscy jestesmy zadowoleni :)))) a w nocy to tylko jak wezme ja do siebie do lozka to nie placze i moze spac az do rana bez budzenia :)))

Siemanko!to super,ze masz pieska ja tez mam jaka rase kupiliscie ja mam jamniczka z polski jest juz tutaj ze mna 1.5 roku super sprawa co prawda dodatkowy obowiazek,ale coz frajdy co niemiara.jak nazwalas nowego pupila i jakiej jest masci?pozdrawiam goraco pa,pa:-)

Rasa mojej Fionki to amstaff i jest caala bialutka :)))) Marlenko a Ty masz zalozone konto na naszej klasie? jak tak to daj znac to sie zaprosimy :)))) Pozdrawiam

Czesc!niemam tam konta,ale musze w koncu zalozyc bo wiele osob pyta mnie o to Martusia chce wyprobowac te prywatne wiadonosci wiec sprawdz nastepnym razem czy cos do ciebie doszlo!;-)

Czy sa jakies mamy mieszkajace w Swords?????????????Jak tak to piszcie.Chetnie bym z kims nawiazala znajomosc i zeby miec kogos do towarzystwa na spacerki i w rozmowach o pociechach.:-):tak:

hej ..odswiezam temat spotkani..mamy z salthill i okolic .. co mylicie o spotkanku na placu zabaw kolo akwarium na salthill... jakby co dajcie znac ja jestem chetna ... moje gg 3562387

Czesc Martusia musialam cos napisac bo ten twoj post schodzil juz nz dalszy plan,ahaprobowalam wkleic suwaczek i sprawdzam tez czy podolalam:-)

reklama
owieczka_roz3.jpgprobuje ci wyslac zdjecie mojego dzisiejszego zakupku,Mar satusia czy sa jakies fajne sklepiki dzieciece u ciebie w miescie,a moze znasz jakies gdzie indziej lob slyszalas,zaczynam poszukiwania wozeczka?

Do góry