No nareszcie jestes )) dzisiaj bukuje sobie wizyte na nastepny tydzien do lekarza bo @ skonczyla mi sie w tatmtym tygodniu a do dzisiaj plamie krwia... :/ nie wiem co to moze oznaczac ale chyba nie jest normalne. A jak Twoje samopoczucie?? to ile jeszcze zostalo do rozwiazania?? pozdrawiam buzka!
reklama
marlena nad
:)
Witam!dobrze ze zamowilas wizyte masz racje to nienormalne,u mnie zostalao okolo 87dni,kolezance dzisiaj w nocy odeszly wody i tak sie jeszcze meczy do teraz caly czas jestem pod telefonem ale nic jeszcze nie dzwoni zobaczymy,teraz jestem w domku ogladam tv nudzi mi sie troszke zimno jeszcze na dalsze spacery dlatego nie wybieram sie nigdzie dalej,pozdrawiam i goraco sciskam pa,pa;-):-)
Juz jutro do lekarza ide nie tylko z soba bo rowniez z paro tygodniowa suczka ) kupilismy piesiorka w sobote tylko ze ona nie ma 8 tygodni jak powiedziala nam ta kobieta... pojde porobie jej badania, generalnie zaczelo sie cos dziac w domu hehe bo taki maly szkrab ciagle chce jesc, sika biega chce sie bawic i narazie wszyscy jestesmy zadowoleni ))) a w nocy to tylko jak wezme ja do siebie do lozka to nie placze i moze spac az do rana bez budzenia ))
marlena nad
Siemanko!to super,ze masz pieska ja tez mam jaka rase kupiliscie ja mam jamniczka z polski jest juz tutaj ze mna 1.5 roku super sprawa co prawda dodatkowy obowiazek,ale coz frajdy co niemiara.jak nazwalas nowego pupila i jakiej jest masci?pozdrawiam goraco pa,pa:-)
marlena nad
Czesc!niemam tam konta,ale musze w koncu zalozyc bo wiele osob pyta mnie o to Martusia chce wyprobowac te prywatne wiadonosci wiec sprawdz nastepnym razem czy cos do ciebie doszlo!;-)
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Czy sa jakies mamy mieszkajace w Swords?????????????Jak tak to piszcie.Chetnie bym z kims nawiazala znajomosc i zeby miec kogos do towarzystwa na spacerki i w rozmowach o pociechach.:-)
didi
Fanka BB :)
hej ..odswiezam temat spotkani..mamy z salthill i okolic .. co mylicie o spotkanku na placu zabaw kolo akwarium na salthill... jakby co dajcie znac ja jestem chetna ... moje gg 3562387
marlena nad
Czesc Martusia musialam cos napisac bo ten twoj post schodzil juz nz dalszy plan,ahaprobowalam wkleic suwaczek i sprawdzam tez czy podolalam:-)
reklama
marlena nad