reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

Siemanko!fajnie by bylo jakby cos bylo w sprawie fasolki,ja jutro ide na badania,a w piatek na kontrole do lekarza,kiedy bedziesz robila test aha nie dzwigaj tak bo jesli jest fasolka to niebezpiecznie.na jaka prace chcesz zmienic,a niema tam jakiejs firmy sprzatajacej czy cos takiego,czasami mozna fajnie zaeobic i raz sie napracujesz a czasami nie,pomysl o tym,pozdrawiam,pa,pa:-);-):tak:

reklama
Witam! No kurcze wlasnie tutaj nie ma takiej firmy :hmm:, a co do fasolki to zaczekam jeszcze miesiac jest @ nie przyjdzie to zrobie test badz udam sie do lekarza, bo juz raz tak mialam ze miesiac sie spoznila a pod koniec drugiego miesiaca juz sie pojawila... Niby brzusio mnie boli jaky na @, no ale zobaczymy :-D Wiec ja nigdy nie wiem kiedy dostane.:baffled: To jest wlasnie takie meczace.

o kurcze!to musi bys meczace@.Martusia ile masz latek ja 26.5!pogoda super dzisiaj bylam na miescie kilka razy latalam po sklepach i ciucholandach,kupilam nowe rozowe zaslony do mojej sypialni za jedyne 5euro szok zupelnie nowe takie w sklepie musza kosztowac 10razy wiecej,rano bylam na badaniu cukru w szpitalu w piatek mam wizyte to poznam wynik,odwiedzilam kolezanke-sasiadke i tak mi minela wieksza czesc dnia,pozdrawiam goraco,pa,pa:blink::blink::blink:

no to jestem troszke łodsza od Ciebie :)) ja dzisiaj ugotowałam pyszny obiadek troszke posprzatalam w domku bylam na chwilke w miescie w sklepie a pozniej siedzialam w domku i tez jakos dzien mi minal :) jutro znow do pracki ale cale szczescie w tym tygodniu robie na dniowkach bo szef pojechal na holideya. pozdrawiam :-D :-D :-D papa

Siemaneczko!pieknie dzisiaj bylo ja tez polatalam po sklepach,bylam w kawiarni z kolezanka na male co nieco slodziutkiego,poogladalam tv aha wystawilam sobie fotel do ogrodka i opalilo mi troche buzie,uwielbiam taka pogode,dobrze,ze pracujesz na dzien troszeczke odpoczniesz,pozdrawiam,pa,pa;-);-);-)

Czesc :) w srode wlasnie dostalam @ znowu mialam dluga przerwe... :/ jak sie skonczy to ide do lekarza, to juz jest nie do wytrzymania, a bol taki ze caly dzien na tabletkach spedzilam. Dzisiaj mamy piatek i znowu okropnie boli mnie brzuszek :( niedlugo wybieram sie do pracy mam nadzieje ze ten dzien szybko mi minie. Pozdrawiam

Czesc.to okropne nie do wytrzymznia znzm ten bol,zawsze mialam bolesne@ i to przez dwa dni,idz do doktorka niech on temu zaradzi raz a porzadnie,bardzo mi przykro Martusia!pozdrawiam i sciskam goraco pa,pa:-):-):-)

Czesc no wlasnie wybiore sie juz w tym tygodniu albo w nastepnym bo dostalam te druga prace nareszcie :) i bede miala lekarza panstwowego wiec to mi ulatwi sprawe.
Piekna pogodne ostatnio mamy az chce sie zyc :) a Ty jak sie czujesz? Ja dzisiaj mam wolne wiec pozalatwiam pare spraw na miescie, musze isc do officu poszukac nowego domku bo chcemy sie wyprowadzic z tego co mieszkamy a kontrakt jest mamy do 14 maja wiec to juz czas aby sie za czyms rozejrzec. Pozdrawiam :biggrin2:;-):tak:

Marlenko mam jeszcze jedno pytanko do Ciebie jak mam wyliczyc dni plode skoro moj ostatni cykl wynosil 44 dni? nie moge sie z tym polapac co miesiac jest inaczej, jesli wiesz albo masz jakas regule na to to prosze o odpowiedz ;-)

reklama
Czesc Martusia!dawno mnie nie bylo troche bylam zabiegana,Martus niewiem jak to dokladnie obliczyc moja kolezanka jest teraz w polsce ona sie specjalizuje w tym jak przyjedzie to ja o to podpytam i napisze pogoda dzisiaj okropna bylam troszke na miescie a teraz kolezanka wlasnie wyszla odemnie przyjechala z nowina ona jest w ciazy i byla w klinice w Limeryku i dowiedziala sie ze bedzie miala chlopca czekam na nowinke od ciebie w tym samym temacie gratulacje dotyczace nowej pracy ciesze sie bardzo ze w koncu zalatwilas sobie to co chcialas i gdzie ci lepiej bedzie a co do mieszkania to pewnie poszukajcie sobie jakiegos przytulnego nowego gniazdka pozdrawiam goraco pa pa:-):-):-):-):-)

Do góry