reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

reklama
Dobrze ze to piszesz bo ja juz w akcie desperacji mialam sie tam jechac leczyc ewentualnie, a wydalabym pewnie niepotrzebnie pieniadze na nic. Kolezanka Irlandka powiedziala mi ze mamy tu u nas bardzo dobra doktorke gin i ze powinnam do niej pojsc ze cos mi napewno pomoze :biggrin2: wiec jak tylko sie juz uporam z reszta spraw udam sie do niej, wkoncu bede miala blisko i na miejscu :happy2: buziaki papa

Czesc Dziwczynki!Anineczko spadlas mi z nieba,chetnie tam bym pojechala czy moze masz nr tel do tej kliniki i adres ja bym sobie zadzwonila po apoitment,prosze ,a moze maja jakis adres internetowy,wdzieczna bede za kazde info,a juz tak bylam zalamana a tu na nowo zaswiecilo slonce dzieki tobie,tak mi zalezy na tym badaniu jako na pamiatce,a do polski sie niewybieram wiec to by bylo naprawde swietnie jak bym tam sie dostala,pozdrawiam i z gory dziekuje pa,pa:-)

Martusia a co u ciebie jak tam w pracy,czy zaczynacie pracowac z mezulkiem nad dzidzia?nie pracuj za duzo bo to na zdrowko szkodzi szczegolnie praca wieczorami i nockami,ja tak pracowalam po nocach w polsce kilka lat temu,dorabialam sobie,wspomnienia mam super ale dlugo tak tez nie mozna,pozdrawiam czekam na odp,pa,pa:-);-):tak:

Czesc Dziwczynki!Anineczko spadlas mi z nieba,chetnie tam bym pojechala czy moze masz nr tel do tej kliniki i adres ja bym sobie zadzwonila po apoitment,prosze ,a moze maja jakis adres internetowy,wdzieczna bede za kazde info,a juz tak bylam zalamana a tu na nowo zaswiecilo slonce dzieki tobie,tak mi zalezy na tym badaniu jako na pamiatce,a do polski sie niewybieram wiec to by bylo naprawde swietnie jak bym tam sie dostala,pozdrawiam i z gory dziekuje pa,pa:-)
No pewnie,ze sie podziele adresem :tak:;-):-)

Innervision
Riverside
Newport Road
Castlebar
Co.Mayo
Phone: 094 90 60 677
Website: Home

A tutaj Matt wystawia mamusi jezorka i trzyma paluszka w buzi:

I wielki usmiech dla podglądaczy :-D

Powodzenia i niezapomnianych wrazen.
Koniecznie sie pochwal juz po.

A ja mam nadzieje,ze nie przereklamowalam gabinetu :zawstydzona/y:

dziekuje bardzo zadz do nich jutro,i oczywiscie pochwale sie jak tylko bede miala,twoje zdjecia poprostu zachwycajace,az dech zapiera super sprawa dziekuje za pomoc,pozdrawiam:-)

dziekuje bardzo zadz do nich jutro,i oczywiscie pochwale sie jak tylko bede miala,twoje zdjecia poprostu zachwycajace,az dech zapiera super sprawa dziekuje za pomoc,pozdrawiam:-)
ohh dziekuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)
Czekam na relacje.Mam nadzieje,ze Ciebie tez potraktuja tam "po krolewsku" :tak::tak:
No i zawsze do usług,jak cos bede wiedziala to sie podziele nowosciami :sorry2::-D

Czesc Kochanie :) tak moj mąż sie uparł i pracujemy nad tematem. a te nocki to powiem szczerze juz zaczynaja mnie denerwowac, moj szef ciagle mnie daje na weekenedy i kazdy weekend pracuje :( musze sie odezwac wkoncu bo sie wykoncze... buziolki :-D

Czesc Martusia!POGODA DZISIAJ NIEUDANA!siedze sobie w domku i sprzatam,piore,gotuje,tak mi sie nudzilo,ze postanowilam zaczac chodzic na basen w tym tygodniu bylam 2 razy i jutro tez ide to wszystko z nudow ogolnie jestem leniuszkiem jezeli chodzi o sport itp.no ale przybieram na wadze i boje sie,ze sie roztyje a tego niechce,sprawdzalam pogode i chyba od wtorku ma byc po 12stopni i sloneczko,ale kto to wie?sciskam goraco,zycze powodzenie i czekam na odp:-):-):-)

reklama
Witaj :) kurcze caly weekend pracowalam, a jak nie pracowalam to spedzałam czas z mężem bo tak w tygodniu to sie prawie nie widzimy tylko jedynie w nocy. :( Wkurza mnie juz ta praca, stwierdzilysmy z kolezanka ze bedziemy szukac nowej pracy w Clonmel. A tak ogolnie to juz 11 dni spóźnia sie @ wiec... jak zwykle promyk nadziei sie ujawnia. Caly czas boli mnie brzuch i plecy... ehhh a jeszcze w tej pracy sie nadzwigam tych wszytskich szklanek to juz wogole jak wchodze do domu to padam na mordke :) Pozdrawiam serdecznie

Do góry