reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

reklama
Witam jestem mamuska z Ennis.Mieszkam tu od prawie 5 lat.Mam 20 miesiecznego synka.Chetnie wymienie sie doswiadczeniami i poplotkuje.pozdrawiam i czekam.:-)

WitamCie Marlenko :))) kurcze no widzisz troszke zalatana jestem te pare dni... Lozeczko piekne!! a co do wozeczka ja jakbym kupowala to w argosie... mozna sobie naprawde wybrac ladny wozeczek... u Ciebie Argos pewnie tez jest wiec mozesz spojrzec moze sie cos spodoba :))

Czesc Mertunia!kupilam wozeczek w Corku Quinny bardzo mi sie podoba i po bardzo dobrej cenie,pozdrawiam,pa,pa:-)

czesc Marlenko!! jak tam majowka? :)) my wczoraj mielismy gilla ze znajomymi akurat pogoda sie udala wiec bylo milo :) Jak poszykiwania wozeczka? Pozdrawiam :biggrin2::biggrin2:

Siemaneczko!ciesze sie,ze grill sie udal my mielismy w twmtym tygodniu tez,a pogoda ma byc taka ladna napewno do niedzieki sprawdzalam w necie w weekend ma byc goraco tak wiec pojedziemy gdzies na plaze pokapac sie i moze zlapac troche promieni slonecznych,kupilam wozeczek Quinny buzz pink jesli wejdziesz na ta strone to zobaczysz wystarczy kliknac nazwe na google,pl i juz wyskoczy pozdrawiam goraco pa,pa:-):-):-):-):-)

Ojeeej wozeczek jest przepieknyy :D jejku naprawde... a ile dalas za ten wozek? Jesli bede kupywac to tez z takiego rodzaju wozkow :) Pozdrawiam

mowie ci Martusia jak sie jest w ciazy sily biora sie chyba z kosmosu,mam ochota owijac gniazdko codziennie cos nowego,pozdrawiam cie moja droga pa,pa;-)

ja tez chetnie spotkalabys sie z mamusiami :) a mieszkam na takim odludziu ze towarzyszami moich spacerkow sa owce i krowy hahahah szukam domku blisko galway , jesli cos byscie uslyszaly to dajcie prosze znac , bede wdzieczna , musze do ludzi bo mi na mozg siada taka wiocha :( my jestesmy 3 dorosle osoby , dzicko i psiak ( a nie kazdy zgadza sie na czworonoga) pozdrawiam

reklama
3razyM jesli szukasz do wynajecia domu to polecam Headford(ja tu mieszkam), bo domy sa w przystepnj cenie, a i do Galway tylko 15 min autkiem.

Do góry