reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

Ciao!

Gosik
-nie moze,nie moze tylko koniecznie na spotkanie!! :)))

To co laseczki,jaki dzien wam pasuje w przyszlym tygodniu? Mi kazzdyyyy!!!! :)

Dranissimo- Monkey Buisness to taki malpi gaj dla dzieciakow na Knocknacarze. A dla nas kawusia :) Dasz rade sie tam dostac jakos? fajnie by bylo poznac sie w realu :) A w przyszlosci zapraszamy do przeprowadzki w te rejony! Mamy tu fajna ekipe mamusiek i dzieciakow -do wyboru do koloru :)

No a u nas dzis calkiem mily dzien. Rano spacer,zabawy itp,potem popoludnie u kolezanki na ogordku i powrot do domu o 19,takze dzionek pyknal. Tylko z mezowskim dalej nie gadam...ciagle mam cisnienie....a on z pracy do pracy wiec sie elegancko mijamy.

ach..zapominialam sie odniesc do tych przedszkoli. Otoz ja od poczatku wiedzialam Dranissimo,ze nie wysle nigdzie Alutka. Sama zrezygnowalam z powrotu do pracy i nie zaluje. Nie zaluje,ze nie chodzi jeszcze do przedszkola ale ja jestem dosc specyficzna...hehe..mam swoje teorie minn taka,ze dziecko do 3 roku zycia potrzebuje tak naprawde do prawidlowego rozwoju tylko rodzicow. To wtedy buduje sie ta wiez i ten taki' korzen'. Oczywiscie,zeby nie bylo,nie twierdze,ze jak dziecko pojdzie do przedszkola to juz wiezi nie ma. Sa rozne sytuacje,czesto mamy musza wracac do pracy i spoko. Ale jesli jest wybor to ja opowiadam sie za pozostaniem z dzieckiem w domu. Alex pojdze doprzedszkola za rok we wrzesniu-jak bedzie mial te 3latka. Bedzie juz umial zasygnalizowac swoje potrzeby,bedzie robil do toalety itp. Choc to i tak dla mnie bedzie mega bolesne przezycie!!

Ostatnia edycja:
reklama
Misia, To skoro nie może a koniecznie, to mi w przyszlym tygodniu pasuje tylko poniedziałek i czwartek - wiem, troche ubogo , tylko 2 dni mam wolne. Nigdy nie byłam w MB, z chęcią zobacze. Zobaczymy :) Ale jak nie uda sie zorganizowac w żaden z tych dni, to może innym razem sie przyłącze do spodkania.
PS. gdzie sie wkleja suwaczek, czy ktoś mi pomoże? W jakie opcje muszę wejść?

Misia, To skoro nie może a koniecznie, to mi w przyszlym tygodniu pasuje tylko poniedziałek i czwartek - wiem, troche ubogo , tylko 2 dni mam wolne. Nigdy nie byłam w MB, z chęcią zobacze. Zobaczymy :) Ale jak nie uda sie zorganizowac w żaden z tych dni, to może innym razem sie przyłącze do spodkania.
PS. gdzie sie wkleja suwaczek, czy ktoś mi pomoże? W jakie opcje muszę wejść?

Gosia wejdz w ustawienia,a potem w edytuj sygnature.
Mnie pasuje kazdy dzień;-).

Tak Misia, Olaf z 19 czerwca, już kiedyś widziałam na Twoim suwaczku że są w bardzo podobnym wieku :) To może sie nam uda poznać wkrotce :)
Martuśka - jeszcze raz dzięki ;)

siemanko

My też chętni na spotkanko jak najbardziej

Dranissimo..co do niani to mam jedna z polecenia..hihihi sama siebie..:)

widze ze watek sie rozkreca az milusio...

Misia trzeba było rano mnie zgarnac i leciec pod prysznic.. posiedziałabym z dziecmi :)

reklama
Do góry