reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Areaksa sliczny synio jeszcze raz gratuluje!!!
Jak tam wasze dzieci? U nas pada. codziennie pod szkola od znajomych babek naslucham sie jak to ja ich denerwuje bo nie przytylam! :'( :'(
ile mozna!!!! nie jestem jedyna na swiecie co nie tyje w ciazy prawda Josephine?
milego dnia dla was i waszych uczniow! :-D :-D

hej !!!

areksa : sliczny synus, a jakie malenstwo z niego... :-):-):-):-):-):-):-) slodziak!!!!

dziekuej wszystkim za troske, nie pisalam nic bo temat ubezpieczenia ( przerabiany nie pierwszy raz) po prostu mnie doprowadza do szalu i apatii na przemian...oczywiscie wszystko stoi w moiejscu, papiery wyslane, ale trzeba czekac... w miedzy czasie, jak np dzis bedziemy bulic za wszysykie wizyty 100%... zaczyna sie chorobowy sezon, a zeby bylo smieszniej to tu lekarzy ogholnych za 23 euro nie ma ... 45 ogolny, pediatra zalezy ktory od 50 do 72 za wizyte... sympa! nie wiem kiedy ebdizemy miec sprawne cartes vitales, podaczone pod nr meza... wykopyrtne prze zte cyrki...

zoe : mowilam zeby sie stara dewotka nie przejmowac, ona cie tylko zestresuje zdestabilizuje !!!! unikaj poczwary !!!
a nodnosnie tycia w ciazy no to oczywiscie sa plusy i minusy...fajnie nie utyc duzo i nie miec duzo do zrzucenia, ale jak sie na ciebie patrza ludzie podejrzeliwe i nawet lekarz zadaje pytania czy sie wystarczajaco je ... no to noz w kiesze"ni otwiera i ma ochote pwoiedziec, tak jeeeeem, za trzech, a zaraz potem kibel paluch w gardlo i na wage ...
ja w I ciazy przytylam 7,5 a w drugiej 8,5. z czego dzieci kazde wazylo 3,5kg, lozysko wazy ok. 1kg, wody swoje ... moich bylo jakis 3kg moze...

heja:)

AREAKSA zmien se suwaczek.... hihih a synus "tout mimi":)

zaprowadzilam glizdusia do szkoly, dumna jak cholera z plecaczkiem idzie:))) na klamce klasy sie wieszala i doczekac sie nie mogla az pani wpusci dzieci...dzisiaj juz ich jest 29. ierwszy raz w szkole bedzie jesc i spac.... ciagle o niej mysle.... stojac pod klasa inne dzieci dostawaly takiej histerii ze masakra a moja " mamusia czemu dzieci placza?? " wiec tlumacze ze boja sie szkoly niepotrzebnie bo przeciez tu tyle fajnych zabawek jest i fajne rzeczy sie mozna nauczyc. oby moje dziecko ciagle mialo taki entuzjazm do szkoly....:) w kazdym razie pani zachwycona jak leane ladnie mowi wyraznie i zlozone zdania buduje, juz wczoraj jej sie rzucilo w oczy:) pekam z dumy:)))

ja w ciazy bez rzygania (ani raz sie nei zdarzylo) schudlam 5 kilo, potem nadrobilam 4 albo 4.5 jakos a jedzenia sobie nie odejmowalam od ust.zelki Haribo paczkami codziennie.... leane wazyla 3330 i miala 50 cm.pozniej bardzo utylam jak kazali mi lykac pigulki cerazette po ciazy z racji cesarki zeby nie wpasc!!! matkooo nigdy w zyciu pigulek!!!!

dziulka : super leane sobie radzi !!!! jestem zaskoczona tak duzoa ilosci dzieci w privé ! kurde !!! wiem ze klasy 10 to juz jest bardzo rzadkie, nawte w privé, trzeba szukac skzol poza kontrakteùm, no i bardzo drogich ..Àle kurde 29...Myslalam ze tak 20-23 max... u nas jest 31 ale to kalsa duzych, a male dzieci... kurde... przeciez to inna praca z dzieckiem 3 letnim, wc pomoc w ubieraniu itp

u mnie nastal spokoj, maly zasypia, starszak w szkole;..cisza..
musze isc sie przespac bo wnocy siue wbybudizlam i spalam lacznie 4,5h i to na 2 rayz rozbite wiec sie czuje jak matka noworodka :)

no i z anegdotek to jeszcze mi cisnienie skacze bo stronka BAzarchic nie dziala a widze ze sa mega fajne wyprzedaze i kilka ventes by mnie interesowalo a tu doopa blada!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Josephine czesc na co polujesz? przeciez mialas nie kupowac prezentu:) jak juz szukasz to podkradne Ci pomysl bo moj ma urodziny 17/09 hahaha no i coreczka 28/09 ale ona widzi swiat na rozowo ostatnio wiec tradycyjna barbie:)

reklama
krapyka hej :)

dla meza mam juz ciepla bluze z kapturem na weekendy :) innego pomyslu NIET... :/ ale w zwiazku z naszym wczensiejsyzm postanowieniem nie bede szalec na penwo, mysle z ezamowie mu jakas fajna ksiazke... oby tlyko zdazyla dojsc bo jeszcze sie za to nie wzielam a juz piatek...

a poluje na nic konkretnego...
torszke sobie juz lupow nalapalam na urodziny... i jak zobaczylam calosciowa sumke to sie wystraszylam... ale plaszcz zimowy mozna chyba wpiac do wydatkow obowiazkowych yyy ...???
oproc ztego kilka koszulek, wisiorek, tradycyjny jak to graciara ...nazbieralam troche wszystkiego i wyszlo mi tyle z ebyla by jedna porzadna torebka i zaoszczedzone miejsce w szafie... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry