reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ełku lub okolic

Witam

emimonkey dziękuje w imieniu Nikoli za życzenia

adzia ja już jestem i się odzywam

Mieliśmy w sobotę imprezkę no i wczoraj jeszcze byłam taka zmęczona ze nie miałam siły nic na pisać . urodziny udały się nasza mała gwiazdeczka przez spala większa cześć bo po torcie poszła spać :-D

reklama
hej

Dziewczyny a gdzie wy się podziewacie:confused:

emimonkey wczoraj kupiłam dla Nikoli sandałki nic szczelnego no ale zawsze to lepsze niż żeby miała się parzyć w zakrytych bucikach, byłam właśnie w tym sklepie o którym pisała ale tam nic nie było ciekawego później ccc boti i ava a kupiłam cto za prawie 50 zł no i roz 19 ale jest jeszcze troszkę przy duży ale 19 tylko 1 była

adzia a ty to pewnie wczoraj na plaży byłaś ja cały dzień po sklepach chodziłam

Dziś mam w planach plażę no ale nie wiem czy się odważę iść bo już tyle czasu nie byłam że nawet nie pamiętam kiedy a siedzieć w domu czy na palcu zabaw w taki upał to bez sensu

izabell - byłam na plaży ale przypadkiem bo nas znajomy zabrał ze spaceru i dziewczynki się popluskały.
:-D
Słyszałam, że koło Warki jest nowa kawiarnia "Papaja" z masą lodów i ciast:rolleyes: i jest tam kącik dla dzieci. Byłyście tam? Bo zastanawiam się, czy nie zabrać tam dzieciaczków. A nie chcę jechać w ciemno bo dla mnie pojechać autobusem do Ełku to jak wielka wyprawa.

adzia jest ale ja tam nie byłam niby wielka konkurencja dla alaski ta nowa kawiarnia :tak:

a u nas nici z plaży Nikola na stan podgorączkowy podejrzewam że od ząbków a do tego już były 2 kupy :no:dosyć nie ciekawe wiec wolałam zostać w domu.

Dziewczyny dla waszych maluchy też tak tyłek i pipa się odparza :confused::confused::confused:
U nas aby tylko cieplej i chwil była z kupą chwila to 10 miut i już walka prze kolejne 2 -3 dni, a do tego jeszcze a fuuuulllllll potówek normalnie oszaleć idzie a w mieszkaniu chodzi tylko w pampku :szok: w czwartek mamy szczepienie wiec jak nie zejdzie te odparzenie chciaz to nie wygląda na odparzenie, ale skąd by to się wzięło to nie wiem jak nic nie zmieniłam z kosmetyków i pieluch:baffled:

Mojej Zosi robiły się odparzenia pod kolankami w czasie upałów a tak nie było problemu. Z młodszą też nie ma. Tyle, że obie często w taki upał latały (Zosia) i latają (Hania) bez pieluchy.

cóż jest takie ryzyko, ja po prostu wycieram. póki małe to nie przeszkadza tak bardzo. Jak Zosia uczyła się korzystać z nocnika to była męczarnia. I będziemy przez to jeszcze raz przechodzić, więc na razie podłóg nie robimy, bo po remoncie położyliśmy tylko wykładziny, poczekamy jak przebrniemy przez ten okres u Hani.

my mieliśmy w tamtym roku remont i właśnie szkoda mi trochę tych podług a z nocnikiem to u na porażka Nikola posadzona na nocnik od razu płacze i nie chce siedzieć w staje nawet od razu po spaniu nie udało mi się złapać a ja już próbowałam wysadzać ja miął 6 -7 miesięcy i od początku tak reagowała

Hej
Dziewczyny a wy gdzie się podziwiacie :confused::confused:

U nas Nikola ma trzydniówkę a raczej jej koniec bo jesteśmy na etapie wysypki :baffled: tak wiec dwa dni siedzieliśmy w domu a dziś pojawiła się wysypka i mała już gorączki nie ma wiec pewnie jutro bądź w sobotę i po wysypce śladu nie będzie :tak:.

reklama
hejo babki!
mnie nie było przez parę dni bo byliśmy w trakcie zmiany internetu i zero kontaktu ze światem :)
izabella ja swoją małą puszczam bez pampersa i jak siusiu zrobi na panele , to co z tego? nawet kupke do piaskownicy raz zrobiła i też bez wniku :)
a jak już jej zakładam to z pudrem żadnymi kremami nie smaruję. Ale o tyle mamy dobrze że w dom mamy duuuży to i chłodniej jest. staramy się przeczekać godziny od 11 do 14 ale ciężko to nam wychodzi bo Gabrielka kładzie husteczkę na głowę łopatkę do rączki i piod drzwiami stoi krzycząc "bo bo " co oznacza Borys (nasz piesior)
a muszę się pochwalić że Gabi już coraz ładniej nam mówi :) mama , tata, ciocia, baba no i pierwsze sylaby poszczególnych słów :) no i wie jak robi piesek :)

Do góry