reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Ełku lub okolic

hehe śmiesznie :)
Co do koleżanek to ja też takowych nie posiadam. Jedna przyjaciółka od dzieciństwa i siostra :)
Po liceum wyleciałam do USA i tam meiszkałam ale musiałam nagle wrócić. Jak wróciłam wszystkie moje bardzo dobre koleżanki znalazły się w Anglii i nie zamierzają wracać.
A w mojej aktualnej miejscowości nie chcę mieć koleżanek na spacerki :)
Ja już jedną nogą jestem w Ełku :)))
Jutro idę do agencji zobaczyć czy są jakieś postępy, zainteresowanie naszym domem. I już się nie mogę doczekać kupna mieszkanka.

reklama
to trzymam kciuki aby coś ruszyło ze sprzedażą
a później frajda z urządzania ja to lubie remonty no ale my mieliśmy rok temu i szybko na kolejny sie nie zapowiada
o i muszę lapka dal męża oddać :dry:

To też na świeżo mieszkacie. Ale ładny macie styl w mieszkaniu (o ile na tych zdjęciach z linku to było wasze mieszkanko/dom)
Och wybieranie kolorów, łazienki, kuchni i pokoiku dla księżniczki mmmm aż się rozmarzyłam . Też mam nadzieję że to już będzie nasza ostatnia przeprowadzka do wymarzonego mieszkanka :)
Mam nadzieję że jutro dopisze nam pogoda jak dzisiaj. Cały dzień mam dla siebie i córeczki wszyscy do pracy , a my promenadą do centrum i zwiedzanie placów zabaw po drodze, damy szansę raz jeszcze dla tego placu obok Dospatos :)z resztą i tak tam musimy być, ponieważ nasza agencja jest obok ;)
A Kacperkowi katarek już przechodzi?

Zapomniałam zapytać jeszzcze; Gdzie kupujesz buciki dla malutkiej? Bo jutro muszę sandałki kupić i zbytnio nie wiem w jakim sklepie. W galerii nie ma nic ciekawego.

może się spotkamy bo ja dzis mam też w palcach promenadę
Kacper wczoraj w jeziorze szalał :szok::baffled: ja mu na to nie pozwoliłam tylko tatuś chciał być dobry wiec jak będzie chory to on idzie do lekarza :tak:

Ja mam tylko 2 paty bucików dla Nikoli i to takie byle jakie bo były kupnie z ubrankami z Allegro i dorzucone jako gratis, ale jak Nikola zacznie już porządnie chodzić to kupie dla niej porządne butki

A fajny sklep widziałam tylko z bucikami dla dzieci na Wojska polskiego prawie na przeciw galerii centru i wchodziła się do niego z boku tam chyba kiedyś była kwieciarnia trudno to wytłumaczyć ale chyba szyld mają i tam jest mnóstwo bucików w rożnych cenach wiec można powybierać a i fasonów i kolorów też było dużo

Dzięki mieszkanko nasze na zdjęciach ja planowałam, pamiętam jak w ciąży byłam i z wielkim brzuchem musiałam wiele rzeczy załatwić a łoś był wykonwacą :tak: tak się umówiliśmy :-) u nas do remontu jest jeszce wc i łazienka kuchnia ale że były remontowane 8 lat temu i najgorzej nie wygląda to zostawiliśmy zresztą Piotrek by się przed porodem nie wyrobił jak by i to musiał zrobić

Idę dziecko do przedszkola budzić jeszcze tylko 3 dni :-D

spotkać pewnie że się możemy tylko nie wiem o której godzinie mogłabym być na placu, wydaje mi się że ok 12 teraz Maleńka ma pierwszą drzemkę i zanim dojdę z baranek to troszkę minie.
A te buciki też oglądałam te które mi się podobały to były tylko z bartka (i takie tam przeważają) cena od 120. tyle kasy na dwa miesiące to mnie nie stać :/ z Dawida są fajne i w przyzwoitej cenie o 60-80 ale nie ma ich w sklepach a ja jedak wolę przymierzyc jej buty.
także z tym spotkaniem nie wiem jak zaplanować ale pogoda to super na dłuuuugi spacer :)

U nas pierwsza drzemka wypada około 11 i przeważnie o tej porze wychodzony, ja zawsze na spacer idę od prawie początku promenady i dochodzę prawie do baranek wiec może spotkamy się po drodze
a plac zabaw muszę odwiedzać jak jestem z Kacprem bo Nikola i wózku grzecznie siedzi

My dla Kacperka kupiliśmy trzewiki z Bartka i byliśmy zadowolenia ale wtedy udało nam się trafić bo w Ełku zamykali sklep i o 50 % taniej je kupiliśmy a kosztowały chyba z 70 zl i tez długo w ich nie na chodził bo 3 miesiące czy coś takiego

a w tym sklepie co ci pisała no to są róże ceny i pewnie byś coś wybrała :tak: ja w sumie tylko raz tam była ale na prawdę w jednym miejscu dużo butów dla dzieci malutkich bo tak to ciężko jest znaleźć buciki dla malucha w Ełku

reklama
Do góry