reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

Madzisek, przy pierwszej wizycie w szpitalu zapisz sie na szkole rodzenia.
Ja niestety za pierwszym razem o tym zapomnialam:zawstydzona/y:, a pozniej mi babka powiedziala, ze kolejka jest tak dluga, ze moge sie nie doczekac :-( i teraz zaluje, bo sie stresuje coraz bardziej porodem...
No coz..
Ale warto skorzystac szczegolnie, ze zajecia sa darmowe:tak:

reklama
Witam się dziewczyny:-) i w końcu upragniony długi weekend:-)jakie plany? my-trochę zwiedzania plus grillik u znajomych:-)ale ciepełko!!!

Ciepelko niesamowite!!
Przy moim 6-cio miesiecznym brzuchu troche ciezko, ale i tak jestem zachwycona! :-)

My jedziemy do Galway na Volvo Ocean Race :tak:
Bedzie wesolo :tak:

Anineczka, my tez jedziemy dopiero jutro, bo ja jeszcze w pracy kwitne, podziwiajac slonce przez okno :-(...

Oby pogoda dopisala!
Ale starzy irlandcy "gorale" twierdza, ze piknie bydzie!! :-D

Manija dzięki za informacje, ja w ogóle o tym szpitalu nie wiedziałam, brałam pod uwagę coom i rotundę a tu nowa opcja. Chociaż szczerze to myślałam, ze załapię się choćby na jedną godzinę szkoły rodzenia-wtedy jak będą oprowadzać po porodówce:( Ale dobrze że zaliczyłam wszystko tutaj bo naprawdę się przydaje:)

Hej Mamcia28 dziekuje za odpowiedz, jakie wrazenia?....moze znajdzie sie ktoras mamusia z hollies street....

Madzisek, mnie też można dodać do listy mam rodzących na Holles Street - i to do tych zadowolonych. Co prawda szpital wygląda dość prymitywnie i pobieranie krwi na korytarzu w poczekalni mnie przeraziło za pierwszym razem, ale personel jest fantastyczny i bardzo pomocny. U mnie na domiar zlego były kłopoty z tarczycą więc do szpitala biegałam co dwa tygodnie na wszelkie możliwe badania. Jakikolwiek ból, przeziębienie, było od razu sprawdzane, usg miałam robione jak się zamartwiałam bólem nerek, a szkoła rodzenia też była ok, chociaż na zwiedzanie porodówki się nie załapałam. Tam mają chyba 9 pojedynczych pokoików i jeden podwójny, ale w nim to się jest co najwyżej samemu z inną kobitką i tylko w początkowym stadium porodu. Z rzeczy "luksusowych" miałam przygotowany plan porodu - położne zrobiły wszystko by się zrealizował. Polecam szpital, a jakbyś miała pytania pisz śmiało na priv.
Pozdrawiam

A dzieciaczkom w dniu ich święta
duuuuuużo zdrówka, uśmiechu i pociechy... z Rodziców :-)

Witam wszystkie panie? Mam pytanko odnośnie cytologii w Medicusie.Ile trzeba mniej więcej czekać na wyniki i czy powiadamiają telefonicznie ze są już do odebrania?

Ja już na jednym forum gratulowałam, ale zrobię to jeszcze na dublińskim:-)
Kasiu, ogromne gratulacje z okazji narodzin córeczki!!!!!!!!!!!:-):-) jesteś naprawdę dzielną kobietką! niech rośnie zdrowo!!:-):tak:

reklama
No i po lecie:-(. A tak było miło.
Obawiam się jednak, że to było wszystko w temacie lata na ten rok i że żar tropików mamy już za sobą:sad:.
Mimo tego trzymajcie się dziewczynki cieplutko.
Miłego leniwego weekendu.

Do góry