reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

Hej dziewczyny

jestem zupelna nowicjuszka na forum:)
ciesze sie ze takowe istnieje:) i dziekuje za to jestescie i aktywnie dzialacie....

jestem styczniowa przyszla mamusia - termin mam na 24 stycznia 2010.
Wczoraj po raz pierwszy bylam u gp oraz u polskiej ginegolog dla pewnosci....zrobila usg i....najszeczesliwy moment w moim zyciu - zobaczylam fasolke z bijacym serduszkiem....:)
przepiekny okres w zyciu kobiety:)

Dziewczyny chcialabym Was prosic o kilka porad:
- mieszkam w dublin south, wiec moj gp zaproponowal prowadzenie ciazy w szpitalu na hollies street - powiem szczerze nie slyszalam nic o nim, nie znam zadnej osoby ktora tam rodzila...raczej Rotunda, moze macie doswiadczenia badz znacie kogos kto wiedzialby cos o tym szpitalu - wrazenia, opieka, porod?

Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkiem mamusie i przyszle szczegolnie:):)

reklama
Hej Madzisek, jesli chodzi o Routunde to bylo calkiem OK. Mily i pomocny personel...,bardzo chetnie wszystko wyjasniali i rzeczywiscie czulam, ze opiekuja sie mna i dzieckiem...Za to wystroj sal do bani ;-), okropne zaslony haha..zartuje...no i jedzenie bylo takie sobie... ;-)

Hej Aine,
:angry:... dzieki za zaproszenie! Twoj wiek jak najbardziej mi odpowiada... :-) haha.. Chcialam jednak, zeby moj synek mogl sie spotykac z rowiesnikiem lub niewiele mlodszym/starszym dzieckiem... Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ale szukamy dalej... Dzieki za odpowiedz! Pozdrowionka, Aska:-)
Rzut beretem a tu takie przebieranie???:-D:-D:-D no cóż w końcu to Dublin to wszystkiego od koloru do wyboru macie.
Aine poczekaj na mnie, ja może dużo dalej będę ale dla chcącego nic trudnego:) No i ja za to wolę doświadczoną mamę:):rofl2::rofl2::rofl2:

Hej Manija, na kiedy masz termin? Juz wiesz, czy chlopczyk czy dziewczynka, a moze nie chcesz wiedziec?
Jakbys miala jakies pytania, to wal smialo! :-) ....
:-)

Hej Mamcia, termin mam na koniec sierpnia '09 i prawdopodobnie bedziemy miec chlopczyka :-).
Dobrze jest miesc doswiadczone Mamusie w okolicy, bo to moja pierwsze malenstwo, wiec mam ciagle pytania :-D

Dziewczyny chcialabym Was prosic o kilka porad:
- mieszkam w dublin south, wiec moj gp zaproponowal prowadzenie ciazy w szpitalu na hollies street - powiem szczerze nie slyszalam nic o nim, nie znam zadnej osoby ktora tam rodzila...raczej Rotunda, moze macie doswiadczenia badz znacie kogos kto wiedzialby cos o tym szpitalu - wrazenia, opieka, porod?

Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkiem mamusie i przyszle szczegolnie:):)

Hej Madzisek!!
Witaj Witaj!!
Ja tez bede rodzic na Holles Street. Tutaj na forum sa nawet jakies watki dotyczace tego szpitala i chyba nawet w temacie "Mamy z Dublina".
Mnie zostaly jeszcze 3 miesiace do rozwiazania wiec zdarze wszystko opisac zanim Ty urodzisz :-D

Mam 2 znajome w Dublinie, ktore tam rodzily i sa naprawde bardzo zadowolone ze wszystkiego, wiec jestem pelna optymizmu :)

pozdrawiam gorąco!

reklama
Manija dzieki wielkie za odpowiedz....zycze wiec powodzenia juz calkiem nie duzo Ci zostalo....bedziesz juz doswiadczona mamuska zanim moj aniolek pojawi sie wsrod nas:)Trzymam kciuki...

Do góry