Manija - a tak zgadzam się z tobą - Antepowicz z Medicusa to najlepsza gin z jaką miałam do czynienia w Dublinie (a miałam "możliwość" poznaniu kilki gin
). z tym scanem 3d mieliśmy troszkę inną sytuację - my poszliśmy na normalne usg, i w trakcie przelączała na 3d, porobiła kilka foteczek (oczywiście mamy też filmik, gdzie widac jak przelącza scan z normlanego usg na 3d) - no i zapłaciliśmy jak za normalne usg ;-)
poza tym babeczka jest bardzo cierpliwa, tłumaczy ci wszystko co tylko chcesz wiedzieć, bardzo rzeczowo odpowiada na pytania, podczas badania ginekologicznego jest baaardzo delikatna.
ale dowiedziałam się ostartnio że jako GP nie bierze już nowych pacjentek (bo ma baaardzo dużo kobietek pod opieką), znaczy można iść do niej na normalne badanie, ale już niestety jako GP nie poprowadzi twojej ciąży :-( :-( :-(
wiesienka - no ja TkMax nie cierpie, szerokim łukiem go omijam
wołami mnie tam nie zaciągną
do ataku szału doprowadza mnie bałagan który tam panuje, rozgardiasz, i klienci którzy potrafią sobie z ręki towar wyrwać
ja za to uwielbiam Nexta, uwielbiam ciuszki z tego sklepu, nie mogę się doczekać na wyprzedaże które zaczną się zaraz po świętach
już kaskę do skarbonki odkładam na ten cel
a ciuszki są słodkie
superanckie są te bluzy z kaputerm, na pewno ci się przydadzą
a ty już wiesz co będziesz miała? imię już macie wybrane?