reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

reklama
Hej dziewczyny, jestem nowa na forum i postanowilam do was dolaczyc jestem mama 2.5 miesiecznej Majeczki z Lucan, jest tu jeszcze ktos na tym forum??? :):-)

ja wprawdzie nie jestem mamusią (miesiąc temu straciłam swoje maleństwo), ale też chętnie spotkam się od czasu do czasu na jakąś kawkę w centrum dublina. jak coś to jest moje gg 3540091.
buziaki dla wszystkich mamusiek i nie tylko.

Czesc dziewczyny:-)
Ja tez nowa, mieszkam w Dublin 8.
Termin porodu pierwszej pociechy mam na wrzesien i nie mozemy sie doczekac.
Chetnie wybiore sie na spacerek (powolny jak na razie:-D) lub zapoznam sie z innymi przyszlymi mamusiami lub juz "rozpakowanymi".
Moje gg 3803795.
pozdrawiam serdecznie
Agnieszka

w takim razie ja się będę odzywać jak tylko się dowiem kiedy mam wolne w pracy. a co do Twojego chodu to w Twoim stanie normalne. a poza tym jak się czujesz?

Hej dziewuszki ja z Majeczka moja malutka tez chetne jestesmy :)
Agnieszka nie dziwie Ci sie wcale ja w ostatnim miesiacu to mialam juz dosc, co to byla za masakra brzuch prawie miedzy nogami a o bolu plecow od jego ciezaru to juz wogole nie mowie

Ostatnia edycja:
Czesc butterfly,

Ja jeszcze mam 7 tygodni do terminu i w sumie nie czuje sie zle.
Tyle tylko, ze zadyszke lapie szybko - dlatego jestem zolwik niesamowity, boli brzuszek i plecki czasami.
Juz sie nie mozemy doczekac na nasza mala dzidzie.

Ile miesiecy ma Majeczka?

reklama
Majeczka 12 bedzie miala 3 miesiace, na moje szczescie jak narazie jest aniolkiem, ale pewnie jak zacznie gadac itp to pokaze rozki bo tak samo bylo ze mna i jej tata :)a w ktorym szpitalu bedziesz rodzic?

Do góry