reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

Hej butterfly,

Ja rodzic bede w NMH na Holles Street.
Straszna masowka teraz, tam sie rodzi dziennie 25 - 30 dzieci.
Chodze na szkole rodzenia i wybieram sie tez na warsztaty przygotowujace do karmienia piersia. Fajnie, ze jest tak sporo wsparcia dla nowych mam wlasnie w postaci kursow i innych takich.

reklama
Witam,
ja moze tak nie za bardzo w temacie... ale szukam opinii o Ballybrack...
jezeli masz ochote podzielic sie swoimi obserwacjami i wrazeniami chetnie wyslucham.
Zapraszam na priva.
Pozdrawiam :)

Czesc dziewczyny!!!
Jak milo widziec,ze jest ktos kogo mozna spytac o rade!!!!!
Tez bylam u Antypowicz na samym poczatku,ale bylo tak dziwnie aczkolwiek udzielila mi mnostwo rad.
Teraz czekam zeby isc zrobic 3d,bo jak bylam w szpitalu na holles st.to straszna lipa z tym USG.
Nic nie widac.Dobrze,ze te pierwsze mialam w medicusie i badania penatralne w 13 tyg.w polsce.
Moze wy wiecie jaki tydziec bylby najlepszy na 3d.teraz jestem w 21 tyg.,a chce isc zaraz przed wakacjami tzn.za jakies 5 tyg.to juz bedzie 26 tydz.
Prosze o rade....no i moze ktos wie jak jest na tych kursach szkoly rodzenia itp....
:-)

no czesc!!!ja tez na d8.spacer chetnie daj znac kiedy,tyle ze ja mam jeszcze 4miesiace do rozwiazania.co do tempa oby wolno bo,mam problemy z oddechem.pozdro

czesc wszystkim!!!

jestem nowa :) przepraszam, jesli pytam w zlym miejscu, widze, ze temat mam w dublinie juz dawno skrecil na inne tory. mam ogromna prosbe do wszystkich dziewczyn-mam mieszkajacych w dublinie- odezwijcie sie!!! ja jestem mama siedmiomiesiecznego julka. mieszkam w centrum (dublin 1). jesli ktokolwiek ma ochote na spacery, mile spedzanie czasu z maluchami, pogaduchy przy kawie to prosze sie odezwac :)))

hej....

Czy ktos tu jeszcze zaglada...???
Szukam mamus z D24 a dokladnie okolice Ballycullen , Firhouse....
Jestem mam 20 miesiecznego synka i chetnie wybralabym sie na
wspolny spacerek bo tak nudno samemu łazic..:)

reklama
Do góry