reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
o takie cos i aska chodziło z tym ze ja nie chce dac dużo za cos takiego,może by carbut odwiedzić a nie chce mi się jak dibli:))
pogoda do bani zimno jak cholera ja dzisiaj rano włączyłam kominek żeby chociaż powietrze złamać w domu, poważnie zastanaiam sie nad otwrcirem sezonu grzewczego ale chyba troche za wcześnie

cisza i pusto,gdzie wy wszystkie jesteście?halo!!
mam pytanko,jak to jest z tym przedszkolem dla malucha, tzn od kiedy może iśc, mój mały teraz konczy 2 latka i zastanawiam sie jak to jest z tym przedszkolem na 2 godziny dziennie.dziewczyny doradźcie cos w sprawie jakiegos colegu, musze zacząć się wreszcie coś uczyc a nie bardzo wiem jak to rozwiazać z uwagi na małego.

hej aneta jak konczy teraz 2 latka to musisz poczekac jeszcze rok jak skonczy 3 i wtedy mozesz na darmowe 2 .5 godz zapisac a zacznie w styczniu wiec masz jeszcze duzo czasu

czesc dziewczyny:-) zaczelam prace w czwartek, dzis mam wolne i jestem styrana :-(ciężko mam z dojazdami , a raczej nie mam za bardzo dojazdu nikt z moich godzin nie dojeżdza z Doncaster,zastanawiam się czy nie zrezygnowac ,bo codziennie rano mam ciężką trase do pokonania:-(chyba, że skombinuje skąds kase to kupilabym auto ale narazie to raczej niemozliwe:wściekła/y:zawsze pod górke:wściekła/y:no nic pozdrawiam trzymajcie się pa:-D

reklama
Do góry