reklama
aska0901
Fanka BB :)
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Trikes/LeapFrog-Fold-Up-Musical-Trike(0029563)
to jest cos takiego zobacz czy cie interesuje a ja sie wtedy zapytam jesli tak
to jest cos takiego zobacz czy cie interesuje a ja sie wtedy zapytam jesli tak
o takie cos i aska chodziło z tym ze ja nie chce dac dużo za cos takiego,może by carbut odwiedzić a nie chce mi się jak dibli)
pogoda do bani zimno jak cholera ja dzisiaj rano włączyłam kominek żeby chociaż powietrze złamać w domu, poważnie zastanaiam sie nad otwrcirem sezonu grzewczego ale chyba troche za wcześnie
pogoda do bani zimno jak cholera ja dzisiaj rano włączyłam kominek żeby chociaż powietrze złamać w domu, poważnie zastanaiam sie nad otwrcirem sezonu grzewczego ale chyba troche za wcześnie
cisza i pusto,gdzie wy wszystkie jesteście?halo!!
mam pytanko,jak to jest z tym przedszkolem dla malucha, tzn od kiedy może iśc, mój mały teraz konczy 2 latka i zastanawiam sie jak to jest z tym przedszkolem na 2 godziny dziennie.dziewczyny doradźcie cos w sprawie jakiegos colegu, musze zacząć się wreszcie coś uczyc a nie bardzo wiem jak to rozwiazać z uwagi na małego.
mam pytanko,jak to jest z tym przedszkolem dla malucha, tzn od kiedy może iśc, mój mały teraz konczy 2 latka i zastanawiam sie jak to jest z tym przedszkolem na 2 godziny dziennie.dziewczyny doradźcie cos w sprawie jakiegos colegu, musze zacząć się wreszcie coś uczyc a nie bardzo wiem jak to rozwiazać z uwagi na małego.
czesc dziewczyny:-) zaczelam prace w czwartek, dzis mam wolne i jestem styrana :-(ciężko mam z dojazdami , a raczej nie mam za bardzo dojazdu nikt z moich godzin nie dojeżdza z Doncaster,zastanawiam się czy nie zrezygnowac ,bo codziennie rano mam ciężką trase do pokonania:-(chyba, że skombinuje skąds kase to kupilabym auto ale narazie to raczej niemozliwezawsze pod górkeno nic pozdrawiam trzymajcie się pa
reklama