reklama
iwona100iwona
Aktywna w BB
hej dziewczyny!
wkurza juz ta pogoda
dobrze Marta ze polepszylo ci sie,ciesze sie.
dziewczyny moze wie ktoras z was czy z Polskiej szkoly w jakis sposob informuja kiedy jest poczatek roku u nich?bo zarejestrowalismy Patrysie tam ale oni nie dali znac co i jak.dzieki za infor.
pozdrawiam was.
wkurza juz ta pogoda
dobrze Marta ze polepszylo ci sie,ciesze sie.
dziewczyny moze wie ktoras z was czy z Polskiej szkoly w jakis sposob informuja kiedy jest poczatek roku u nich?bo zarejestrowalismy Patrysie tam ale oni nie dali znac co i jak.dzieki za infor.
pozdrawiam was.
iwona100iwona
Aktywna w BB
witam!!
dzieki za inform.oj Anetko te trzymajcie sie cieplo to trafne
okreslenie,bo tu zimno i pada,wygrzewaj sie puki mozesz
Asiu no to nie ciekawie,chociaz slyszalam ze czym mlodsze dziecko tym lzej przejdzie i bedzie miala juz spokoj;-)
pozdrawiam
dzieki za inform.oj Anetko te trzymajcie sie cieplo to trafne
okreslenie,bo tu zimno i pada,wygrzewaj sie puki mozesz
Asiu no to nie ciekawie,chociaz slyszalam ze czym mlodsze dziecko tym lzej przejdzie i bedzie miala juz spokoj;-)
pozdrawiam
czesc dziewczyny dawno nie zaglądałam ale pobyt tutaj w Polsce sprawia mi tyle radości,ze nie mam czasu na komputer tak wogóle to pogoda super!!! i wogóle wszystko w tej Posce jest super oprócz cen jakie tu panują- tak bardzo nie chce mi sie wracac do tej anglii ale niestety zycie zmusza ;( no dobra nie zmulam dalej i życzę wiele zdrówka wszystkim pozdrawiam papap
hejka
jaka pogoda buuuuuuuuuu:-( nastrój odpowiedni do pogody.. ech brak słów.. u nas jakos leci, za tydzien do PL to sie wygrzejemy byłam dzis u lekarza, bo ból dalej jest, na zdjeciu nic nie wyszło a pani doktor nie wie co mo dolega.. na moja odpowiedz ze nie bede przciez jechac na lekach, musi byc jakas przyczyna skierowala mnie na badania krwi jeszcze, moze to cos wykarze..masakra, w PL bede musiala sie przebadac, bo tu to nie pomoga mi..:-(
aska super ze jednak nie ospa, bo w 10 dni raczej by nie zeszło;-) a wydatki wszystkich nas tam czekaja
Dżoana super ze wakacje udane, pogoda dopisuje, wypoczywaj i wracaj bo z kim ja mam kawke pic?;-)
anetko. dokładnie wygrzewaj sie bo tu ziiimnooo tylko 16 stopni
pozdrawiam miłego dzionka mimo wszystko
jaka pogoda buuuuuuuuuu:-( nastrój odpowiedni do pogody.. ech brak słów.. u nas jakos leci, za tydzien do PL to sie wygrzejemy byłam dzis u lekarza, bo ból dalej jest, na zdjeciu nic nie wyszło a pani doktor nie wie co mo dolega.. na moja odpowiedz ze nie bede przciez jechac na lekach, musi byc jakas przyczyna skierowala mnie na badania krwi jeszcze, moze to cos wykarze..masakra, w PL bede musiala sie przebadac, bo tu to nie pomoga mi..:-(
aska super ze jednak nie ospa, bo w 10 dni raczej by nie zeszło;-) a wydatki wszystkich nas tam czekaja
Dżoana super ze wakacje udane, pogoda dopisuje, wypoczywaj i wracaj bo z kim ja mam kawke pic?;-)
anetko. dokładnie wygrzewaj sie bo tu ziiimnooo tylko 16 stopni
pozdrawiam miłego dzionka mimo wszystko
reklama
Dziewczyny co do cen w Polsce to tragedia, uwierzcie lub nie ale za dwa tygodnie tylko na samo zycie plus jakieś tam lody poszło nam 400 funtów, ja się za głowę łapię jak ze sklepu wychodze poprostu masakra,nie wyobrazam sobie teraz powrotu tutaj i zycie całą rodziną to porostu nie realne nie wiem jak ludzie to robię rachunki tragiczne ceny w sklepach wysokie jak cholera i ida w górę.Ale z ta pogoda to mnie przeraziłyście bo u nas dziś 32 i nie ma czym oddychać, za to mój maly złapał jakąs cholerną sraczkę i trzeci dzień z rzędu sra dalej niz kura zużywamy średnio 15 pieluch dziennie, do tego mojemu męzowi siadły stawy tak że lezy cały dzień kolana bolą, kostki bolą nawet łyżeczki nie może utrzymać.Ze to ja musze byc całe zycie zdrowa, cholera jasna